|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olafekk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
jachym - nie je to nejaky naivny policajny pokus odchytit dealerov? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 2:22 am Předmět: |
|
|
člověk se snaží vyjít s tim málem a pak vidí jak by si někdo mohl dopřát tak super jídelák a promrhá prachy takhle.... ono je to podobný třeba těm videím s syntolem...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 5:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 3:49 am Předmět: |
|
|
| mahone napsal: | | Grogy: Sádelníkům to může připadat směšné, ale jsou tací, kteří na sobě nemají 60kg sádla a svaly jim jdou i vidět a proto musí řešit estetiku a sklony laviček |
JAHAHAHAHA xDDDDD tyjo ty musíš být profesionál to není pravda :D ty sis to podepsat navždycky fakt xD
asi jsem sádelník protože kdybys věděl alespon půl hovna nebo měl alespon IQ 100 tak bys věděl že to co si napsal je směšne pro každeho kdo alespon něco trochu ví....
tohle mě vááážně moc pobavilo neni to jediný ale jak to tu pročítám na tohle jsem musel reagovat :)
nemáte nějakou fotku pane vyrysovanej estetickej bych se rad podival na ty masivní zlepšení
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so září 14, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
dvojnasobny mistr republiky:
"tak nevim,jestli je to arytmie, nebo budu blejt"
kdo uhodne jmeno, muze si dat ten trening _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 5:49 pm Předmět: |
|
|
A: »Ty vole, jak mi začíná tvrdnout, sáhni si na to.«
B: »Tohle příště neříkej, zní to trošku homo.«
A: »Jak dlouho už tu dneska cvičíš?«
B: »Asi celej den woe....«
A: »Tak to až dorazíš domů, sníš celou rodinu.«
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
Jsem v satne a prijde tam kluk tak 15 let se strycem tak 35 a rika:
Strycu ted po treninku si musime zajit na gyros...
Stryc: Proc ? Dej si nakladany hermelin, nebo utopence to je jeste lepsi
rozbil me kvalitne
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Tak jasne, ale hermelin nakladany kdo vi jaky,celkem tucny to neni uplne idealni a utopenec to same. S gyrosem bych az takovy problem nemel, spis me dorazila odpoved stryca :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
To by byl šok, kdyby měl strejda pravdu, že ano :)... Očividně nečte diskusní fóra na Ronnie, to by totiž věděl, že x kg masa s x kg rejží je otázka života a smrti :))))).
(Snad nedostanu BANánem  ... )
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:24 pm Předmět: |
|
|
Pokud ma stryc pravdu, tak prosim vysvetlit :) Nemyslel jsem to tak ze musi mit nutne kulturistickou stravu jak na soutez, ale tak tlacit to do kluka ktery moc pribrat nepotreboval neni uplne idealni a je skoda ze po treninku mu radeji neporadi lepsi jidlo. Rozhodne se da vybrat lepsi a chutnejsi jidlo jak nejaky utopenec kdo vi z ceho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 09, 2013 8:54 pm Předmět: |
|
|
Já o tom klukovi a jeho strejdovi nic nevím, takže ho nebudu soudit... :)) Třeba jí nakládaný hermelíny na čas a jezdí po všelijakých závodech, nebo má posilku jako zpestření, kdo ví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po prosinec 30, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes v posilce byl jeden gay... chodí jich tam určitě víc, ale tenhle byl od pohledu jasnej. Jelikož gaye nesnáším, dělal jsem, že ho nevidím, hleděl jsem si svýho... a moc se mi před ním nechtělo cvičit. On si to asi špatně vyložil a otázal se mě, zdali s ním nechci dnes večer na kafe.
WTF!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|