|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 11:35 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | no 300 anglicaku je tak na pul hodiny :-D
takze jsme pocital cca s 45min+
Spartan trening s FREIMENEM bude 5.8.2013 od 18hodin |
to mě asi nemusíš dávat tučně přece, ty jsi ta hlavní osoba co se týče přípravy/CF tréninků apod., já jsem v tomhle směru jen pěšák, který ale nejde pro skutek daleko, tak místo nějakých keců "bylo by hezké, kdyby tu bylo víc lidí z fora..." jsem navrhl založení týmu Ronnie.cz, ale vůdčí osobností jsi ty ....já včera poprvé v životě udělal 90 angličáků a jsem dnes hotový, čili já budu do počtu splnit si, že to vůbec zvládnu uběhnout
edit: btw. mrkni na pm na FB, asi mě zabiješ, ale bylo by to, prosím, možné ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
dneska 144 jako rozcvicka
12x12
starty se zacatkem kazde minuty
jsi hlavni osoba , jsi nositel myslenky, vlajkonos, dobry duch tymu, esprit du corps, capo di tutti cappi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 06, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska první dřepy po měsíci a bolí to furt, ale je už potřeba něco dělat. Pomalu začnu i lehce běhat na umělce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
ok novy pokus
Spartan trening s Freimenem 15.8. v Luzankach
zajemci, piste se _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 1:12 pm Předmět: . |
|
|
nepiš furt s Freimen, když jsem vedle Tebe jen nosič ryb , dělník kulturistiky
Ne vážně, jde o to si vyzkoušet nějaký jakoby CF trénink v parku, který Petr celý povede, pro mě to bude nové a rád to zkusím v rámci přípravy na Spartan a jsou zváni všichni, kteří si to chtějí pro zpestření také zkusit, ať již se na Spartan Race chystají či nikoliv. Čili žádný trénink se mnou, ale s Petrem, kterého se já zúčastním jako nováček v téhle oblasti
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 1:19 pm Předmět: |
|
|
keci, tajne doufam, ze kdyz dostanes do tela, prepne se tvoje frekvence mluveni na beznou hranici
neco jako: totalni vycerpani zavodniku se blizi, nikdo nemluvi, dokonce i Freimen rekne uz jenom asi 100 slov za minutu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 6:18 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem trochu pozměnil registraci...
náš tým běží 10:15 _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 4:23 pm Předmět: . |
|
|
zítřejší trénink se samozřejmě ruší, jestli jste chtěl někdo další z Brna dorazit, viz. můj log...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 5:13 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 11, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Aktualizoval jsem soupisku, doufám, že se tvrdě chystáte
Volal jsem dnes na Slovensko a je přihlášeno 3 600 lidí!
Kdybyste měli čas, můžeme něco spáchat v Brně tento týden, třeba ve čtvrtek a nebo v sobotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:14 pm Předmět: |
|
|
v sobotu budu v brne v lanovem centru, ale staci slovo a na parkovisti pred klidne neco spachame _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | v sobotu budu v brne v lanovem centru, ale staci slovo a na parkovisti pred klidne neco spachame |
s kým tam budeš? tak co to spojit, v sobotu mám čas a na to co jím, dávám pozor
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
vemu nejake holky cestou, takze o roztleskavacky a fotografky nouze nebude, vem si nejaky to svoje obtahle tricko a elastacky a muzeme zkusit, co kdo vydrzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 11, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | vemu nejake holky cestou, takze o roztleskavacky a fotografky nouze nebude, vem si nejaky to svoje obtahle tricko a elastacky a muzeme zkusit, co kdo vydrzi |
já je zaujmu spíše hlavou, než formou, i když stejně vypadám lépe než Ty
co to je za dívky ? To jdeš jako sám ženatý s několika dívkami do Lanového parku? To jsou choutky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|