Zdravím, mám dotaz ohledně tréninkového objemu. Jedu cviky po třech sériích (+ jedna rozehřívací na začátku) z nichž první dvě jsou do selhání a v poslední sérii provádím některé intenzifikační metody (hlavně rest pause a u některých cviků i negativní nebo neúplná opakování). Chtěl bych ale po vzoru Doriana Yatese vyzkoušet jeho druhý tréninkový split, kde prováděl pouze dvě pracovní série, z nichž první byla do selhání a druhá až za jeho hranici. Mám za sebou tréninkovou praxi a techniku cviků ovládám, chci se proto zeptat jestli by tento trénink mohl fungovat nebo je to skutečně až pro profíky. Článek s tímto tréninkem má na Ronnie název "Dorian Yates a jeho
trénink prsních svalů". Na jaké úrovni a po jaké době praxe je tedy vhodné používat trénink jako je tento? Díky.
Nemuzes kopirovat trenink nekoho jineho a cekat dobre vysledky a uz vubec ne profi kulturisty, ktery cvicil na AS a s brutalni genetikou. Kazde telo je unikat a na kazde pusobi neco jineho
Přesně , nevím sice jak dlouho cvičíš ale měl by ses naučit sám co ti prospívá co ti funguje..nemužes to kopírovat takhle od Profesionala kort Doriana.
Uvědom si že on cvičíl X let na to abych došel k tomudle treninku že mu funguje a ma z neho vysledky..nehledě na jeho profesionální podmínky....
Nemužes od toho čekat zázraky..
No, asi jsem to trošku špatně podal :D nehodlám přesně kopírovat jeho trénink, jenom se ptám, jestli by byla moc velká změna změnit tři pracovní série na dvě, nemluvím o tom že bych chtěl doslova kopírovat jeho split. Při té poslední ze tří se ze sebe snažím vymačkat všechno co jde, takže si říkám jestli by nestačila jenom první do selhání a hned po tom tahle s použitím intenzifikačních metod.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru