Nohy az po ramenach kdyz ramena mas o dve tridy jinde nez nohy a jeste k tomu koncis lehkyma drepama ? Ma to nejaky konkretni duvod ?
Co tak sleduju, tak z toho chápu, že nohy jede častěji a jednou přední stehna, podruhý víc hamstringy, ale taky by mě zajímalo proč tam nejsou někdy nějaký těžší série jako u ostatních partií.
Nohy az po ramenach kdyz ramena mas o dve tridy jinde nez nohy a jeste k tomu koncis lehkyma drepama ? Ma to nejaky konkretni duvod ?
Nohy jsem tenhle den vůbec němněl v plánu, ale když jsem odjel ramena měl jsem ještě spoustu času, tak jsem si řekl je udělám, i přesto že jsem nemněl moc energie. Nic v tom nehledej
Co tak sleduju, tak z toho chápu, že nohy jede častěji a jednou přední stehna, podruhý víc hamstringy, ale taky by mě zajímalo proč tam nejsou někdy nějaký těžší série jako u ostatních partií.
Mezitím byl ještě jeden trénink čistě nohou, ale já fakt nestíhám psát. Proto se pak možná zdá že tady nohy chyběj. Jinak se snažím nohy jezdit 2x do týdne. Abych na ně trošku něco naplácal.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru