|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michalllll
|
Zaslal: so srpen 10, 2013 11:02 pm Předmět: Kde dělám chybu? |
|
|
Ahojte. Cvičím "už" 62 dní, zatím furt workout+čínky doma, no suplements. Před 60. dny jsem vážil o 5kg méně, neudělla jsem 3 kliky v řadě a nepřítáhl jsem se za boha ani jednou. Je mi 20 a strašně jsem se za to styděl, ikdyž hubenost mi nikdy nevadila, ale vždy jsem chtěl být vymakaný.
No teď vážím 67kg, série kliků jedu po 12. (ale myslím poctivých) a ač jsem tomu nikdy nevěřil, udělám i shyb :D No pokračuju dále, ale teď co mě trápí. Zvětšuje se mi tuk na břiše (hlavně dolní část). Nevím, co dělám špatně, že přibírám i tuk. Začal bych běhat, lae chci přibírat a to prý nejde ruku v ruce. Tak co s tím? :O
No zde je tak cca můj jídelníček, jestli není chyba tam:
snídaně: vločky + 500ml mléka
svačina: 100g šunky nebo 100g 30% eidamu s celozrným pečivem
Oběd: Většinoou maso+brambor, rýže, nebo těstoviny s něčím + teď přidávám zeleninu
Svačina: vločky + ovoce + bebe
Večeře: většinou vajíčka + celozrné, maso+rýže, někdy dám holandiu + celozrné, no večere jsou rozmanite
A pak na večer dávám tvaroh a někdy s banánem
Někdo nějaké rady, nebo tak?
Nakonec chi říct, že jsme zatím docela spokojen. Přibírám, vidím, jak mi rostou ruce, prsa, a tak, ale to břicho, jako když zatnu, tak tvrdé, ale nad tím trocha tuku no : ( Dík a GL všem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 5:03 am Předmět: |
|
|
Pokud nebudes vehat denne maratony, bubec bych se niceho nebal :) obden si zabehnout tech 8 km neni vuuuubec na skodu :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 6:22 am Předmět: Re: Kde dělám chybu? |
|
|
| Michalllll napsal: | Ahojte. Cvičím "už" 62 dní, zatím furt workout+čínky doma, no suplements. Před 60. dny jsem vážil o 5kg méně, neudělla jsem 3 kliky v řadě a nepřítáhl jsem se za boha ani jednou. Je mi 20 a strašně jsem se za to styděl, ikdyž hubenost mi nikdy nevadila, ale vždy jsem chtěl být vymakaný.
No teď vážím 67kg, série kliků jedu po 12. (ale myslím poctivých) a ač jsem tomu nikdy nevěřil, udělám i shyb :D No pokračuju dále, ale teď co mě trápí. Zvětšuje se mi tuk na břiše (hlavně dolní část). Nevím, co dělám špatně, že přibírám i tuk. Začal bych běhat, lae chci přibírat a to prý nejde ruku v ruce. Tak co s tím? :O
No zde je tak cca můj jídelníček, jestli není chyba tam:
snídaně: vločky + 500ml mléka
svačina: 100g šunky nebo 100g 30% eidamu s celozrným pečivem
Oběd: Většinoou maso+brambor, rýže, nebo těstoviny s něčím + teď přidávám zeleninu
Svačina: vločky + ovoce + bebe
Večeře: většinou vajíčka + celozrné, maso+rýže, někdy dám holandiu + celozrné, no večere jsou rozmanite
A pak na večer dávám tvaroh a někdy s banánem
Někdo nějaké rady, nebo tak?
Nakonec chi říct, že jsme zatím docela spokojen. Přibírám, vidím, jak mi rostou ruce, prsa, a tak, ale to břicho, jako když zatnu, tak tvrdé, ale nad tím trocha tuku no : ( Dík a GL všem :) |
S přibíráním svalové hmoty je i to že začneš nabírat nějaký tuk..to je i dle somatypu...tuk na břichu můžeš eliminovat (snížit) kardiem..at už po cvičení na rotopedu,pásu,atd či během jak je uvedeno v předešlém příspěvku. Já osobně bych to nějak neřešil..udělej ze sebe pořádnou vazbu a pak to vysekáš dietou a břicho budeš mít jak skála
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:07 am Předmět: |
|
|
Děláš to dobře, kromě toho pocitu, že běhání nejde ruku v ruce s přibíráním. To by platilo kdybys byl v dietě, což nejsi. Klidně běhej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
OK, díky moc :) Možná začnu běhat co 3 dny třeba, no uvidím, nebo to ještě nechám tak, a začnu až později :) Každopádně se tak za 2-3 měsíce chystám do posilovny, tak to bude zase lvl up :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
Hlavně si to posaď rozumě vůči silovému tréninku, bylo by dobré si načíst nějakou teorii, běžci mají také svoje webové stránky, trochu se po tom poohlédni, musíš mít slušně zvládnutou výživu a regeneraci. Zjednodušeně řečeno, to co nejvíc žere svaly není vytrvalostní výkon ale právě špatná regenerace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michalllll
|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
a nemas nejaky odkaz na web? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
Máš větší příjem než výdej, ze zkušeností klientů vím, že ty domácí cvičení nejsou v takové intezitě, abys pořádně nabral.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Marr napsal: | | Máš větší příjem než výdej, ze zkušeností klientů vím, že ty domácí cvičení nejsou v takové intezitě, abys pořádně nabral. |
Přesně tak. Začátečník trochu nabere jen díky tomu že změní životní stereotyp, ale zastaví se to hodně brzy. Doma lze nabírat slušné objemy, ale to by člověk musel velice dobře vědět co dělá. To tu nehrozí, bez urážky.
| JrElda napsal: |
S přibíráním svalové hmoty je i to že začneš nabírat nějaký tuk..to je i dle somatypu...tuk na břichu můžeš eliminovat (snížit) kardiem..at už po cvičení na rotopedu,pásu,atd či během jak je uvedeno v předešlém příspěvku. Já osobně bych to nějak neřešil..udělej ze sebe pořádnou vazbu a pak to vysekáš dietou a břicho budeš mít jak skála |
To není dobrá rada. Dá se přibírat svalovina bez tuku. Jen člověk musí mít víc trpělivosti a lépe si kontrolovat jídelníček.
Co se tvé závěrečné rady týče, absolutně nesouhlasím. Není důvod aby byl člověk tlustej jak prase a prohlašoval "sem v objemu, woe" a pak se jednou za půl roku pokusil o dietu a zase se potom prasil.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Marr napsal: | | Máš větší příjem než výdej, ze zkušeností klientů vím, že ty domácí cvičení nejsou v takové intezitě, abys pořádně nabral. |
Přesně tak. Začátečník trochu nabere jen díky tomu že změní životní stereotyp, ale zastaví se to hodně brzy. Doma lze nabírat slušné objemy, ale to by člověk musel velice dobře vědět co dělá. To tu nehrozí, bez urážky.
S přibíráním svalové hmoty je i to že začneš nabírat nějaký tuk..to je i dle somatypu...tuk na břichu můžeš eliminovat (snížit) kardiem..at už po cvičení na rotopedu,pásu,atd či během jak je uvedeno v předešlém příspěvku. Já osobně bych to nějak neřešil..udělej ze sebe pořádnou vazbu a pak to vysekáš dietou a břicho budeš mít jak skála |
To není dobrá rada. Dá se přibírat svalovina bez tuku. Jen člověk musí mít víc trpělivosti a lépe si kontrolovat jídelníček.
Co se tvé závěrečné rady týče, absolutně nesouhlasím. Není důvod aby byl člověk tlustej jak prase a prohlašoval "sem v objemu, woe" a pak se jednou za půl roku pokusil o dietu a zase se potom prasil. |
to ja zas souhlasim. at nabere, vyseká to a pak to pomalu zlepšuje...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Mablung napsal: | | Marr napsal: | | Máš větší příjem než výdej, ze zkušeností klientů vím, že ty domácí cvičení nejsou v takové intezitě, abys pořádně nabral. |
Co se tvé závěrečné rady týče, absolutně nesouhlasím. Není důvod aby byl člověk tlustej jak prase a prohlašoval "sem v objemu, woe" a pak se jednou za půl roku pokusil o dietu a zase se potom prasil. |
to ja zas souhlasim. at nabere, vyseká to a pak to pomalu zlepšuje... |
V čem je lepší nabrat na sebe hodně loje, pak ho shazovat, a pak pokračovat normálně? Pokud to někoho baví, tak klidně, jinak tam vidím dvě zbytečný fáze. Tahat to přes 15% mi přijde třeba už zbytečně moc. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:34 pm Předmět: |
|
|
jako, osobně sem rád za každej gram, ale pominu-li to, tak do 20% bych se nebál jít...víc ne, ale přecjen, je to asi i pohodlnější (ale je to věc názoru)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne srpen 25, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | jako, osobně sem rád za každej gram, ale pominu-li to, tak do 20% bych se nebál jít...víc ne, ale přecjen, je to asi i pohodlnější (ale je to věc názoru) |
V posilovně vidím hodně tlustých lidí který jsou "v objemu" už hodně dlouho. Většina z nás chodí do posilovny aby vypadala o něco lépe. Což se kapku pere s tím "být v objemu". Pokud skutečně přibírá už teď, tak získává hmotu snadno. Jak svaly, tak tuk. A u lidé co získávají snadno, většinou mají problémy při ztrácení a podle mé znalosti líné lidské povahy, si velice rychle zvyknou na to mít špeky a omlouvat to objemem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:49 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | jako, osobně sem rád za každej gram, ale pominu-li to, tak do 20% bych se nebál jít...víc ne, ale přecjen, je to asi i pohodlnější (ale je to věc názoru) |
tk budu treti kdo to pise, ale proc ze sebe delat pul roku prase, abych se 3 mesice mucil dietenim, abych pak 3 mesice machroval u bazenu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|