I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
madball napsal:
Navíc si s takovým jídelníčkem nedokážu představit nějakou vyšší fyzickou námahu..
Ale taky se můžu mílit.

takze ses zmylil me se naopak tohle mnozstvi zda naprosto dostatecny a nemel bych problem na nem aktivne fungovat , problem bude spis v tvoji rozezranosti, pripadne spatnym slozeni stravy, nacasovani, spatnym vstrebavanim zivin apod.

Říká minimalista.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haino

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na posilovnu to může stačit,na kloudný trénink venku chybí tak 500g s.
Luster

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:

co myslis kloudnym treninkem venku? podle toho mnozstvi to vidim minimalne na nekolikahodinovej strongman trenink..
miroslav.kavcak

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A mne sa zase lepšie cvičí na tukoch a bielkovinách , respektíve na lačno len s BCAAčkami. Ja mám inzulín dobre naštudovaný :). Nemám najrýchlejší bazálny metabolizmus a tak sa pri príjme nad 300 g sachrov denne u mňa už začína objemovka.
haino

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
haino napsal:

co myslis kloudnym treninkem venku? podle toho mnozstvi to vidim minimalne na nekolikahodinovej strongman trenink..
5km kopec s 85kilama nebo tak něco.
Luster

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hm to je sice respektuhodnej vykon/trenink, ale pro vetsinu lidi moc kloudnej nebude
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miroslav.kavcak napsal:
A mne sa zase lepšie cvičí na tukoch a bielkovinách , respektíve na lačno len s BCAAčkami. Ja mám inzulín dobre naštudovaný :). Nemám najrýchlejší bazálny metabolizmus a tak sa pri príjme nad 300 g sachrov denne u mňa už začína objemovka.

Jako cvičit s žaludkem plným bílkovin a tuků, tak se pobleju.
Nejlpeší je cvičit, když je vytráveno, o tom se taky nedohaduju, to je snad jasný. Já jsem zase spíš ekto, ale věkem se mi metabolismus taky trochu zpomaluje...

Pro Lustera: já bych řekl, že ty seš určitě víc rozežranej, než já. Nemám potřebu žádných prasečáků a podobných kravinek. Jediný, s čím mám problém, je odtrhnout se od zeleninových salátů. Ale naštěstí mám před barákem zahrádku.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
haino

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Může to být klidně běh.Spousta lidí se chystá na maratony.ultra traily a tak.
miroslav.kavcak

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všetci tu zveličujete moje slová . Nie s plným.... Ak idem na tuhom jedle, tak je to aspoň 2 hodinky pred tréningom a je tam tak maximálne 50 g B a 20 g T. Ak idem len na proteíne, tak je to hodinku predtým a dávam k tomu tak 30 g arašidového masla alebo oveľa častejšie 10 g MCT oleja.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam se hrabou NOcka. Dejte si pred treninkem 2 lzice arasidoveho masla a uvidite ten ficak .
madball

PříspěvekZaslal: ne srpen 11, 2013 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miroslav.kavcak napsal:
Všetci tu zveličujete moje slová . Nie s plným.... Ak idem na tuhom jedle, tak je to aspoň 2 hodinky pred tréningom a je tam tak maximálne 50 g B a 20 g T. Ak idem len na proteíne, tak je to hodinku predtým a dávam k tomu tak 30 g arašidového masla alebo oveľa častejšie 10 g MCT oleja.

Ono to bude možná kvůli tomu přehánění se sachrama jako ďáblem nejhorším.
Samozřejmě dieta je trochu jiná věc.
Podle mě je, a opět to opakuji, nesmysl, že si zakladatel topiku myslí, že 5kg za 2 měsíce je málo. To může být málo pro morbidně obézního člověka, kterýmu jde o život. Jinak bych řekl, že je to super výsledek, takže bych pokračoval v tom, co dělá, akorát bych si ty jídla udělal pestřejší, aby se nemusil nutit do "suché rýže s kuřecím masem" a možná zapřemýšlel o tom, jestli jsou moje cíle reálný a dlouhodobě udržitelný.
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trochu off topic - vždycky si říkám, že bych se o stravu začal zajímat trochu víc do hloubky, moje znalosti jsou dost povrchní.
Ale pokaždé, když zavítám na nějaké články o fitness, tak mě to odrazí, protože co článek, to jiná ves. Ten říká to, druhý zase ono, přitom kolik bylo lidí, kteří dosáhli super výsledků se stravováním, které by ostatní označili za cestu do pekel (a tréninkových principů obecně).

Říkám si, jestli nejlepší není věřit tomu svému a prostě makat

Každopádně nemáte nějaké tipy, kde se pohlédnout po nějakých těch znalostech?A jak poznat, jestli jsou relevantní?
jachym

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

víš co funguje nejlíp a 100%? Vyzkoušet to na sobě... každej je jinej a každýmu vyhovuje něco jinýho
hollow295

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dieta je tak nejak u konce, ve finale se mi podarilo zhodit 5-6kg. S tim ze posledni mesic jsem podle vahy neshodil nic. Na to jak jsem tomu daval a hlavne spolehal na ty ranni kardia myslel jsem ze docela vysekam ale naprosty zklamani! Nevim kde do pici delam chyby.

Mam kdyztak par otazek...
Kdyz rano jedu kardio na lacno cca pres hodinu, pred silny kafe, spalovac, Ccko, bcaa - jak je mozny ze to sadlo proste nejde takhle samo dolu?

Muze to byt zpomalenym metabolismem ze telo uz nespaluje i kdyz jsem byl jasne v minusu a telo snad muselo jet na tuky? Nevim.

Teoreticky kolik se da spalit tuku po ranu na lacno sviznou chuzi nebo kolo-docela kopce?
Predem diky
vaclav.p

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 12:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hollow295 napsal:
Tak dieta je tak nejak u konce, ve finale se mi podarilo zhodit 5-6kg. S tim ze posledni mesic jsem podle vahy neshodil nic. Na to jak jsem tomu daval a hlavne spolehal na ty ranni kardia myslel jsem ze docela vysekam ale naprosty zklamani! Nevim kde do pici delam chyby.

Mam kdyztak par otazek...
Kdyz rano jedu kardio na lacno cca pres hodinu, pred silny kafe, spalovac, Ccko, bcaa - jak je mozny ze to sadlo proste nejde takhle samo dolu?

Muze to byt zpomalenym metabolismem ze telo uz nespaluje i kdyz jsem byl jasne v minusu a telo snad muselo jet na tuky? Nevim.

Teoreticky kolik se da spalit tuku po ranu na lacno sviznou chuzi nebo kolo-docela kopce?
Predem diky

jednoduse potrebujes negativni kaloricke skore, to nemuzes pocitat v radu hodin, ale v horizontu dni spis bych rekl..

pokud ti mesic stala vaha tak je neco asi spatne, pokud ti stoji vaha, musis ubrat prijem nebo zvysit vydej . Pripadne nejaky prasecak kvuli leptinu nebo metabolismu. Taky je dost mozny ze sis vystrilel munici brzo, jakoze si blbe zavlnil a rval tam kofein od zacatku lopatou na uhlí, takhle po netu se to neda asi moc analyzovat

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - I přes veškerou snahu se mi nedaří shodit... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: