|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
Na posilovnu to může stačit,na kloudný trénink venku chybí tak 500g s.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Na posilovnu to může stačit,na kloudný trénink venku chybí tak 500g s. |
co myslis kloudnym treninkem venku? podle toho mnozstvi to vidim minimalne na nekolikahodinovej strongman trenink.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:32 am Předmět: |
|
|
A mne sa zase lepšie cvičí na tukoch a bielkovinách , respektíve na lačno len s BCAAčkami. Ja mám inzulín dobre naštudovaný :). Nemám najrýchlejší bazálny metabolizmus a tak sa pri príjme nad 300 g sachrov denne u mňa už začína objemovka.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | haino napsal: | | Na posilovnu to může stačit,na kloudný trénink venku chybí tak 500g s. |
co myslis kloudnym treninkem venku? podle toho mnozstvi to vidim minimalne na nekolikahodinovej strongman trenink.. | 5km kopec s 85kilama nebo tak něco.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
hm to je sice respektuhodnej vykon/trenink, ale pro vetsinu lidi moc kloudnej nebude _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:52 am Předmět: |
|
|
| miroslav.kavcak napsal: | | A mne sa zase lepšie cvičí na tukoch a bielkovinách , respektíve na lačno len s BCAAčkami. Ja mám inzulín dobre naštudovaný :). Nemám najrýchlejší bazálny metabolizmus a tak sa pri príjme nad 300 g sachrov denne u mňa už začína objemovka. |
Jako cvičit s žaludkem plným bílkovin a tuků, tak se pobleju.
Nejlpeší je cvičit, když je vytráveno, o tom se taky nedohaduju, to je snad jasný. Já jsem zase spíš ekto, ale věkem se mi metabolismus taky trochu zpomaluje...
Pro Lustera: já bych řekl, že ty seš určitě víc rozežranej, než já. Nemám potřebu žádných prasečáků a podobných kravinek. Jediný, s čím mám problém, je odtrhnout se od zeleninových salátů. Ale naštěstí mám před barákem zahrádku. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
Může to být klidně běh.Spousta lidí se chystá na maratony.ultra traily a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
miroslav.kavcak

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
Všetci tu zveličujete moje slová  . Nie s plným.... Ak idem na tuhom jedle, tak je to aspoň 2 hodinky pred tréningom a je tam tak maximálne 50 g B a 20 g T. Ak idem len na proteíne, tak je to hodinku predtým a dávam k tomu tak 30 g arašidového masla alebo oveľa častejšie 10 g MCT oleja.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 2:11 pm Předmět: |
|
|
Kam se hrabou NOcka. Dejte si pred treninkem 2 lzice arasidoveho masla a uvidite ten ficak  .
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
| miroslav.kavcak napsal: | Všetci tu zveličujete moje slová . Nie s plným.... Ak idem na tuhom jedle, tak je to aspoň 2 hodinky pred tréningom a je tam tak maximálne 50 g B a 20 g T. Ak idem len na proteíne, tak je to hodinku predtým a dávam k tomu tak 30 g arašidového masla alebo oveľa častejšie 10 g MCT oleja. |
Ono to bude možná kvůli tomu přehánění se sachrama jako ďáblem nejhorším.
Samozřejmě dieta je trochu jiná věc.
Podle mě je, a opět to opakuji, nesmysl, že si zakladatel topiku myslí, že 5kg za 2 měsíce je málo. To může být málo pro morbidně obézního člověka, kterýmu jde o život. Jinak bych řekl, že je to super výsledek, takže bych pokračoval v tom, co dělá, akorát bych si ty jídla udělal pestřejší, aby se nemusil nutit do "suché rýže s kuřecím masem" a možná zapřemýšlel o tom, jestli jsou moje cíle reálný a dlouhodobě udržitelný. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 10:13 pm Předmět: |
|
|
Trochu off topic - vždycky si říkám, že bych se o stravu začal zajímat trochu víc do hloubky, moje znalosti jsou dost povrchní.
Ale pokaždé, když zavítám na nějaké články o fitness, tak mě to odrazí, protože co článek, to jiná ves. Ten říká to, druhý zase ono, přitom kolik bylo lidí, kteří dosáhli super výsledků se stravováním, které by ostatní označili za cestu do pekel (a tréninkových principů obecně).
Říkám si, jestli nejlepší není věřit tomu svému a prostě makat
Každopádně nemáte nějaké tipy, kde se pohlédnout po nějakých těch znalostech?A jak poznat, jestli jsou relevantní?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:24 am Předmět: |
|
|
víš co funguje nejlíp a 100%? Vyzkoušet to na sobě... každej je jinej a každýmu vyhovuje něco jinýho
|
|
| nahoru |
|
 |
hollow295
|
Zaslal: po září 23, 2013 12:24 am Předmět: |
|
|
Tak dieta je tak nejak u konce, ve finale se mi podarilo zhodit 5-6kg. S tim ze posledni mesic jsem podle vahy neshodil nic. Na to jak jsem tomu daval a hlavne spolehal na ty ranni kardia myslel jsem ze docela vysekam ale naprosty zklamani! Nevim kde do pici delam chyby.
Mam kdyztak par otazek...
Kdyz rano jedu kardio na lacno cca pres hodinu, pred silny kafe, spalovac, Ccko, bcaa - jak je mozny ze to sadlo proste nejde takhle samo dolu?
Muze to byt zpomalenym metabolismem ze telo uz nespaluje i kdyz jsem byl jasne v minusu a telo snad muselo jet na tuky? Nevim.
Teoreticky kolik se da spalit tuku po ranu na lacno sviznou chuzi nebo kolo-docela kopce?
Predem diky
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: po září 23, 2013 12:57 am Předmět: |
|
|
| hollow295 napsal: | Tak dieta je tak nejak u konce, ve finale se mi podarilo zhodit 5-6kg. S tim ze posledni mesic jsem podle vahy neshodil nic. Na to jak jsem tomu daval a hlavne spolehal na ty ranni kardia myslel jsem ze docela vysekam ale naprosty zklamani! Nevim kde do pici delam chyby.
Mam kdyztak par otazek...
Kdyz rano jedu kardio na lacno cca pres hodinu, pred silny kafe, spalovac, Ccko, bcaa - jak je mozny ze to sadlo proste nejde takhle samo dolu?
Muze to byt zpomalenym metabolismem ze telo uz nespaluje i kdyz jsem byl jasne v minusu a telo snad muselo jet na tuky? Nevim.
Teoreticky kolik se da spalit tuku po ranu na lacno sviznou chuzi nebo kolo-docela kopce?
Predem diky |
jednoduse potrebujes negativni kaloricke skore, to nemuzes pocitat v radu hodin, ale v horizontu dni spis bych rekl..
pokud ti mesic stala vaha tak je neco asi spatne, pokud ti stoji vaha, musis ubrat prijem nebo zvysit vydej . Pripadne nejaky prasecak kvuli leptinu nebo metabolismu. Taky je dost mozny ze sis vystrilel munici brzo, jakoze si blbe zavlnil a rval tam kofein od zacatku lopatou na uhlí, takhle po netu se to neda asi moc analyzovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|