Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Tak jsem byl včera "nakupovat". V plánu byly rifle, plátěný kalhoty a nějaký tričko/mikina.
Začal jsem kalhotama a riflema, první obchod a kalhoty nesedí, druhý obchod znova, třetí, črvrtý a pak už říkám to není možný. Nejsem žádnej obrovskej ale prostě si koupit kalhoty aby mě byly přes stehna dobře a v pase mít rezervu asi 10cm, to jako ne. Po tomhle mě přešla chuť i na trička a mikiny.
Doporučtě nějaký obchod, nejlépe Brno Vaňkovka/Olympie... Nebo aspoň na co se zaměřit, střih a tak.
BTW: Před rokem nebyl problém pořídit pěkný hadry a seděly... Teď? Ani za boha... A žádnou mutací jsem neprošel

Mám stejnej problém. Ony totiž tou mutací prošli hadry, kdybys vypadal přitepleně jako C.Ronaldo, koupil bys bez problémů

Všechno teď dělaj hlavně pro šampóňáky
Dlouho mi seděly věci z EXE, hlavně kalhoty. I mikiny fajn ale teď najednou, všechno úzký ramena ( kdy mi šev vychází někde na spojnici trapézu s ramenem a když vemu větší, tak jsou dlouhý rukávy nebo plandá celej spodek, úzký nohavice a přesně jak říkáš, když je to přes stehna fajn, tak do pasu by se mi ještě vešla Nikola Weiterová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si kupoval tričko od Under Armour v Paze na Harfě a tam teda ten ukrajinskej prodavač nebo co to bylo zač čuměl jak debil a sotva pozdravil. Fakt příjemný jít do takovýho obchodu
Spam

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari: , Nikol bych tam bral, o tom žádná
Jinak ty nohavice úzký, přiteplený, to je fakt na ko***. A když ne úzký nohavice, tak rozkrok u kolen a vypadá to jak kdybych tam měl nasráno. To stejný ty trička s jakýsi výstřihama do půlky hrudníku... no nevím co se v těch obchodech objeví za rok.
Ale já musím urychleně něco pořídit, protože za chvilu už to nebude na kraťase a já momentálně žádný rifle neobleču, teda jedny jo, ale při chůzi čekám kdy někde prdnou a to nemluvím o sedění, natož si v nich kleknout nebo ohnout
Magumi

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obleky kupuju u T.M.Lewina, zbytek ve Van Graafu, všechno kupuju tak, aby mi to sedělo přes ramena, paže a stehna, a nechávám upravovat u švadleny. Prádlo v Marks&Spencers.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Já jsem si kupoval tričko od Under Armour v Paze na Harfě a tam teda ten ukrajinskej prodavač nebo co to bylo zač čuměl jak debil a sotva pozdravil. Fakt příjemný jít do takovýho obchodu

Ne asi... Je to nakej dement. Mám s nim stejnou zkušenost. Ještě aby si ho prosil, aby na tebe vůbec promluvil . Minule tam byla naka ženská a ta byla v pohode.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Preferujem New Yorker, Gate a podobnú metrosexuálnu módu. Rifle mi nesedia skoro žiadne a to ani značkové. Všetko má široký pás a úzky priestor na nohy.
Čo sa týka tričiek, tak nosím S-ká, prípadne M nech je to pekne obtiahnuté. V horespomenutých obchodoch sa dajú kúpiť pekné kúsky za smiešnych 5-10 euro. Ale som pomerne vysoký, takže beriem len tie s predlženým trupom nech mi nevidno pol chrbta keď sa predkloním.
Luster

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
ve Van Graafu

muj oblibenej obchod, vetsinou tam sezenu vsechno, co dlouho marne hledam jinde.. ted uz chodim nejdriv sem
Turakam

PříspěvekZaslal: po srpen 12, 2013 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Turakam napsal:
v tescu...

To ale není oblečení, ale ten nejlevnější šunt s Číny co se rozpadá a je vytahanej už na ramínku v obchodě - to co tam visí, tak lepší hadry dávám doma na utírání podlahy nebo na charitu

holt, niekto nosí aj také a ver, že sa to vzťahuje na väčšinu bežnej populácie
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Češi taky platí za jeden z nejhůře odívaných národů ve vyspělé části světa :-)
A ono to není o penězích, ale o vkusu a o tom aspoň 2 minuty ráno věnovat přemýšlení, než na sebe hodit první 3 věci ze skříně.
Ale už se to trochu mění snad k lepšímu...
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tsunami napsal:

Tak ono v Tescu leckde prodává i značka F&F a tam mají i pěkné oblečení :)

F@F je myslím interní značka Tesca pro hadry a je to ten nejlevnější činskej šunt z umělotin, většina je z polyesteru - což je levná umělá hmota vyráběná z ropy. A něco možná z nějaké mizerné vytahané bavlny té nejnižší kvality.
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně lidi si myslí, jak tím šíleně ušetří, ale opak je prvdou. Drtivá většina zboží v těhle levných řetězcích vydrží sotva jednu dvě sezóny, pak se musí vyhodit a koupit nové.

Když si koupím oblečení/boty z kvalitního materiálu, tak je sice 2x-3x dražší, ale vydrží mnoho let. Takové gatě Bushman vydží v klidu min. 5-10let i při častém nošení.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Turakam napsal:

A ono to není o penězích, ale o vkusu a o tom aspoň 2 minuty ráno věnovat přemýšlení, než na sebe hodit první 3 věci ze skříně.

mám trička za 200 EUR a vydržely naprosto stejně jako trička z Tesca... kolem krku se vytahá i tričko od Armaniho nebo od Cavalliho... mezi nohama se prošoupou i True Relligion jeans, všichni používají stejný materiál, bavlnu a ta prostě nevydrží věčně...
v F and F (takže Tesco) jsem si koupil pár pěkných svetrů, protože vím, že mně stejně budou bavit rok dva... nestály víc než pětistovku...
obleky na míru jsou fajn, nicméně když člověku lítá váha mezi zimou a létem o deset kilo, jsou úplně k ničemu...
kalhoty kupuju strečové a nemusím řešit pas/stehna...
říká se, že francouzi musí mít všechno značkové, ale logo nesmí být vidět:-)
Bushman je super, jenom člověk musí mít zálibu v myslivosti, a to já nemám.

j.k.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale Armani je opravdu obrovský šunt co se v Česku prodává snad jen ve výprodejích...
Korny

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Hlavně lidi si myslí, jak tím šíleně ušetří, ale opak je prvdou. Drtivá většina zboží v těhle levných řetězcích vydrží sotva jednu dvě sezóny, pak se musí vyhodit a koupit nové.

Když si koupím oblečení/boty z kvalitního materiálu, tak je sice 2x-3x dražší, ale vydrží mnoho let. Takové gatě Bushman vydží v klidu min. 5-10let i při častém nošení.

Pozor, ty ale porovnáváš oblečení z Tesca, kde koupíš tak maximálně rifle, tričko s oblečením značky Bushman, což je absolutně jinej druh oblečení a pokud jak už tu někdo psal nechceš chodit oblečenej jako "bushman", tak si nepomůžeš...mám spoustu drahých riflí a triček renomovaných světových značek a nic z toho nevydrželo dýl než ty z klasických obchodů...a měnit styl oblečení jen aby mi hadry vydržely dýl fakt nebudu
Mablung

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Turakam napsal:

To mě štve asi tak stejně, jako že tu není hraní počítačových her tak rozšířené jako třeba v Japonsku či Korei.
Je potřeba si uvědomit, že móda je jen koníček. Respektuji cizí koníčky a umím je i ocenit pokud něco přináší, ale serou mě lidé kteří se mi svůj koníček snaží vnutit. Mimochodem, nad svými věcmi ze skříně, tj. x tričkama, třema černýma džínama a dvěma bundama nemusím moc přemýšlet a počet kombinací je značně omezen

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: