|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 4:23 pm Předmět: |
|
|
máme podobné maxka military a dřep..
benč máš lepší o 2,5kg a mt ani nemluvim, to máš odost vejš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
U těch dřepů ses měl vyhecovat. U benche se dobře srovnáš a zradí tě tam buď výbušnost zespodu, nebo dotlak, ale u dřepů je to hrozně moc o tom, jak se vyhecuješ a soustředíš. 95kg pak může být lehčí, než 105kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá srpen 09, 2013 6:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | U těch dřepů ses měl vyhecovat. U benche se dobře srovnáš a zradí tě tam buď výbušnost zespodu, nebo dotlak, ale u dřepů je to hrozně moc o tom, jak se vyhecuješ a soustředíš. 95kg pak může být lehčí, než 105kg. |
Jako občas se mi stane, že rozcvička je těžší než pracovní sérky, ale ne moc často.
Loudy, já měl pocit, že běháváš nějaký dlouhý tratě. Je to tak? Nějak si dost dobře nedovedu představit, jak obojí rozumně zkombinovat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
Já si hlavně nechtěl ublížit, protože nohy na takovou váhu mají určitě, ale nejsem si jistej, že bych udržel střed těla.
Běžím za 3týdny první desítku a týden na to další desítku. Koncem září spartan race a pak si dám od běhu zase na delší pauzu volno
Od příštího týdne cvičím nohy jen jednou týdně těžce a další trénink nohou je zaměřený spíš na hamstringy, takže to půjde nějak zvládnout
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne srpen 11, 2013 7:22 pm Předmět: |
|
|
11.8.
Běh
Vzdálenost: 4,5km
Čas: 27:17
Rychlost: 9,9 km/h
Tepovka: kolem 170
V pátek a v sobotu jsem byl na akci, takže tohle byl spíš takový očisťovací běh. Asi po půl kilometru mě začalo píchat v boku, kolem kilometru jsem asi 200m jen šel. Cca v půlce, když jsem se otáčel, jsem se stavil na kus řeči za kamarádkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 12, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
12.8.
26.trénink
Začátek druhé fáze tréninku
military + facepulls
up to 3/50
bench + shyby
up to 3/72,5 + 40
floorpress
up to 3/62,5
triceps
5sérií
Parádní trénink, celkem jsem si máknul. Bench bez sparinga byl akorát, víc už bych sám nedal. Prsa a triceps neskutečně napumpovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 5:38 pm Předmět: |
|
|
13.8.
27.trénink
dynamické skoky
3série
dřep
up to 3/3/85
cviky na legpressu
Dřepy celkem na krev. Jen si nejsem úplně jistý váhou uzávěrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
14.8.
28.trénink
military + facepulls
up to 3/50
bench + shyby
up to 3/72,5 + 40
cg bench
up to 3/65
biceps
5sérií
Na military i bench jsem použil těžší váhy v sériích oproti minule. Akorát ten bench bez sparinga není úplně OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 2:39 pm Předmět: |
|
|
15.8.
29.trénink
mrtvý tah+břicho
up to 3/115
rumunský mrtvý tah+hamstringy
5/10 + 5/10
Dohromady 32 sérií za 32 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 16, 2013 2:34 pm Předmět: |
|
|
16.8.
30.trénink
military + facepulls
up to 3/52,5
bench + shyby
up to 3/75 + 42
floorpress
up to 3/67,5
triceps
5sérií
Oproti pondělnímu i středečnímu tréninku jsem opět přidal, na všem. Parádní trénink.
Poslední opáčko na military už bylo s mírným prohnutím a při posledním opáčku benche jsem škrtnul o stojan a nebylo úplně jednoduchý to dotlačit
EDIT : Jinak po úterních dřepech mě ve středu bolely břišní svaly opravdu hodně a po včerejších rumunech zase hamstringy  Běh snad zítra a v neděli
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so srpen 17, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
17.8.
31.trénink
hang clean+břicho
3/40, 45, 50, 55, 60
2/65
hang snatch (+zdvihy 4série)
3/20, 25, 30, 35, 40, 45 (poslední opáčko znatelný dotlak)
Zkouška benche a dřepu ze zarážek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|