|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mari.Shinzon

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 7:28 pm Předmět: Nový lék umožní nadměrný růst svalů |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jari

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 7:42 pm Předmět: Re: Nový lék umožní nadměrný růst svalů |
|
|
buď v klidu, viz zajímavosti
Naposledy upravil jari dne út srpen 13, 2013 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: út srpen 13, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 6:14 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD |
Ono to nebude tak jednoduchy. Je dost mozny, ze ti po tom zbytni srdce a to bys tu svoji karieru mohl hodne rychle zakoncit....
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 7:14 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | raw napsal: | | o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD |
Ono to nebude tak jednoduchy. Je dost mozny, ze ti po tom zbytni srdce a to bys tu svoji karieru mohl hodne rychle zakoncit.... |
Určitě tady bude tenká linka mezi svalnatostí a zrůdností ne-li smrtí.Je třeba to brát s rezervou.A hlavně, k nám se to dostane ve fake,takže to nebude fachčit
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | drlift_ napsal: | | raw napsal: | | o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD |
Ono to nebude tak jednoduchy. Je dost mozny, ze ti po tom zbytni srdce a to bys tu svoji karieru mohl hodne rychle zakoncit.... |
Určitě tady bude tenká linka mezi svalnatostí a zrůdností ne-li smrtí.Je třeba to brát s rezervou.A hlavně, k nám se to dostane ve fake,takže to nebude fachčit |
panové, samozdrejme to byl vtip nevzal bych si takovou sracku co ted vynalezli, ani kdyby mi rekli, ze mi pujde sila 5xvic nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 8:14 am Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | Bara napsal: | | drlift_ napsal: | | raw napsal: | | o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD |
Určitě tady bude tenká linka mezi svalnatostí a zrůdností ne-li smrtí.Je třeba to brát s rezervou.A hlavně, k nám se to dostane ve fake,takže to nebude fachčit |
panové, samozdrejme to byl vtip nevzal bych si takovou sracku co ted vynalezli, ani kdyby mi rekli, ze mi pujde sila 5xvic nahoru |
Já bych si jí vzal a aplikoval bych spodem abych to měl pod kontrolou
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 8:21 am Předmět: |
|
|
Jestli to bude fungovat, tak jak má, a porostou z toho jenom svaly, potom to může kulturistice jenom prospět. Přestanou se brát sračky ze kterých rostou hlavy a bachory.
Na druhou stranu, pokud to bude fungovat jak u těch bejků tak estetetická stránka věci asi nebude nic moc. Na něco takového bych se asi dívat nechtěl
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
A trenéři nebudou mít co žrát!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 9:31 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | A trenéři nebudou mít co žrát! |
Njn, budou muset začít studovat medicínu, aby měl kdo zašívat ty utržené úpony a šlachy ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st srpen 14, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Zmenit "plosne" celkovou genetickou vybavu danyho dospelyho jedince nakejma pilulkama jen tak nejde. A i kdyby to slo, tak ta nejspis nedopadne jako v X-Menech, ale jako v Mouse z 86 :)
Pokud ten lek bude blokovat myostatin, tak ty svaly samozrejme porostou - po dobu uzivani. A samozrejme to u nekerejch jedincu v BB jeste podrthne dojem ala freak show, protoze na takovou hmotu nebudou porad mit kostru ani tvarovou estetiku. A sem zvedavej co na to rekne takovy srdicko (ta zijici krava je preci jenom vysledkem x generac slechteni), ale to se urcite se pak brzy dozvime, protoze se to samozrejme zneuzivat ve velkym bude :) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 2:29 pm Předmět: |
|
|
Koukám, že volba studia genetiky a molekulární biologie byla perspektivně dobrou volbou
Nicméně právě proto, jak zde již padlo, musím zdůraznit, že tyhle zásahy do genetické exprese, případně potlačování genů a změny proteinů jsou velmi - VELMI - nevyzpytatelné a to co funguje často na myších nebo klidně i skotu, vůbec nemusí mít tížený efekt u lidí, nebo se to může projevovat omezeně apod. Takže bych to spíš viděl jako další "mega senzaci" médií - ostatně s tím se setkáváme dnes a denně, tyhle rádoby články, že někdo vymyslel 100% lék na AIDS, rakovinu a já nevím co, čtu pořád, přečíst si pak stačí originální článek publikovaný v žurnálu a senzace je ta tam....
Jo a trochu off-topic - tuhle stránku jsem četl už dneska v noci než jsem šel spát a zaujalo mě to a dal jsem sem odkaz na forum, ale nevím proč můj příspěvek byl smazán, přitom byl stejný jako tento a nijak neporušoval pravidla fora...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|