Nový lék umožní nadměrný růst svalů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nový lék umožní nadměrný růst svalů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Nový lék umožní nadměrný růst svalů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mari.Shinzon

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:28 pm    Předmět: Nový lék umožní nadměrný růst svalů Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/veda-skoly/310451-novy-lek-umozni-nadmerny-rust-svalu-vedci-se-boji-zneuziti-ve-sportu.html

Kdyz si vezmete, ze byk toho zas tak moc nenacvici... jak bude vypadat profesionalni kulturista s timto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:42 pm    Předmět: Re: Nový lék umožní nadměrný růst svalů Odpovědět s citátem

Mari.Shinzon napsal:
http://www.novinky.cz/veda-skoly/310451-novy-lek-umozni-nadmerny-rust-svalu-vedci-se-boji-zneuziti-ve-sportu.html

Kdyz si vezmete, ze byk toho zas tak moc nenacvici... jak bude vypadat profesionalni kulturista s timto?

buď v klidu, viz zajímavosti

Naposledy upravil jari dne út srpen 13, 2013 8:09 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD
drlift_

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
o tom mluvil Louie Simmons ne? Ze doktori prijdou s necim co ti primo poupravy geny? Pokud to ted nejak nepletu ..jinak per to do me, az je po me:DD

Ono to nebude tak jednoduchy. Je dost mozny, ze ti po tom zbytni srdce a to bys tu svoji karieru mohl hodne rychle zakoncit....
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

drlift_ napsal:
raw napsal:

Ono to nebude tak jednoduchy. Je dost mozny, ze ti po tom zbytni srdce a to bys tu svoji karieru mohl hodne rychle zakoncit....

Určitě tady bude tenká linka mezi svalnatostí a zrůdností ne-li smrtí.Je třeba to brát s rezervou.A hlavně, k nám se to dostane ve fake,takže to nebude fachčit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
raw

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
drlift_ napsal:
raw napsal:

Určitě tady bude tenká linka mezi svalnatostí a zrůdností ne-li smrtí.Je třeba to brát s rezervou.A hlavně, k nám se to dostane ve fake,takže to nebude fachčit

panové, samozdrejme to byl vtip nevzal bych si takovou sracku co ted vynalezli, ani kdyby mi rekli, ze mi pujde sila 5xvic nahoru
Bara

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

raw napsal:
Bara napsal:
drlift_ napsal:
raw napsal:

panové, samozdrejme to byl vtip nevzal bych si takovou sracku co ted vynalezli, ani kdyby mi rekli, ze mi pujde sila 5xvic nahoru

Já bych si jí vzal a aplikoval bych spodem abych to měl pod kontrolou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to bude fungovat, tak jak má, a porostou z toho jenom svaly, potom to může kulturistice jenom prospět. Přestanou se brát sračky ze kterých rostou hlavy a bachory.
Na druhou stranu, pokud to bude fungovat jak u těch bejků tak estetetická stránka věci asi nebude nic moc. Na něco takového bych se asi dívat nechtěl
raw

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bajkonur - neboj se, k tomu nedojde
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no nevím nevím
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A trenéři nebudou mít co žrát!
Mablung

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
A trenéři nebudou mít co žrát!

Njn, budou muset začít studovat medicínu, aby měl kdo zašívat ty utržené úpony a šlachy ;-)
Cratach

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zmenit "plosne" celkovou genetickou vybavu danyho dospelyho jedince nakejma pilulkama jen tak nejde. A i kdyby to slo, tak ta nejspis nedopadne jako v X-Menech, ale jako v Mouse z 86 :)

Pokud ten lek bude blokovat myostatin, tak ty svaly samozrejme porostou - po dobu uzivani. A samozrejme to u nekerejch jedincu v BB jeste podrthne dojem ala freak show, protoze na takovou hmotu nebudou porad mit kostru ani tvarovou estetiku. A sem zvedavej co na to rekne takovy srdicko (ta zijici krava je preci jenom vysledkem x generac slechteni), ale to se urcite se pak brzy dozvime, protoze se to samozrejme zneuzivat ve velkym bude :)
jachym

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám, že volba studia genetiky a molekulární biologie byla perspektivně dobrou volbou

Nicméně právě proto, jak zde již padlo, musím zdůraznit, že tyhle zásahy do genetické exprese, případně potlačování genů a změny proteinů jsou velmi - VELMI - nevyzpytatelné a to co funguje často na myších nebo klidně i skotu, vůbec nemusí mít tížený efekt u lidí, nebo se to může projevovat omezeně apod. Takže bych to spíš viděl jako další "mega senzaci" médií - ostatně s tím se setkáváme dnes a denně, tyhle rádoby články, že někdo vymyslel 100% lék na AIDS, rakovinu a já nevím co, čtu pořád, přečíst si pak stačí originální článek publikovaný v žurnálu a senzace je ta tam....

Jo a trochu off-topic - tuhle stránku jsem četl už dneska v noci než jsem šel spát a zaujalo mě to a dal jsem sem odkaz na forum, ale nevím proč můj příspěvek byl smazán, přitom byl stejný jako tento a nijak neporušoval pravidla fora...

Rychle na stránku:

Přejdi na: