Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, záleží, na co ji potřebuješ.
Pokud si koupíš třeba nějakou packlitku, tak to lehce sbalíš a budeš mít dobrou ochranu. Podle mě to je dobrá investice, pokud jezdíš na nějaké delší treky do hor, kde když prší, nemáš se kam schovat a potřebuješ fungovat v extrémnějším počasí a pokud prochčiješ, tak seš v prdeli (třeba na takovém Mt. Blancu apod.)

Na nějaké civilní využití? Z osobní zkušenosti když prší, tak stejně zůstanou lidi doma nebo někam zalezou.

Mám dobré zkušenosti s pončem od firmy Jurek. Stojí asi 700 a když prší, tak tě přikryje celého + má hrb i na bágl (když hodně prší, tak ikdyž máš pláštěnku na bágl, dost často ti to tam pak nateče přes záda). Kupodivu jsem se v tom ani nijak extrémně nepotil, dá se dobře odvětrat.

Na nějakou vodu, hory, turistiku super volba pokud nehceš cpát pět tisíc do goráče.

A sice nejsem lyžař, ale pokaždé, co jsem byl, tak mi stačilan ormální zimní bunda, v dešti jsem teda nelyžoval. Ale v téhle oblasti moc zkušeností nemám :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prdka27

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele vubec, mel bych to jen na normalni noseni po meste (Liberec) obcas na nejaky ten vylet ale nic extremniho..takze se prave rozmyslim jestli to ma vubec cenu a jak jsem psal neni to skoda penez. Nesnasim totiz kdyz ma i par lidi stejnou vec :D
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Hele vubec, mel bych to jen na normalni noseni po meste (Liberec) obcas na nejaky ten vylet ale nic extremniho..takze se prave rozmyslim jestli to ma vubec cenu a jak jsem psal neni to skoda penez. Nesnasim totiz kdyz ma i par lidi stejnou vec :D

Nesmysl a vyhozené peníze :-)

On to je vůbec další český nešvar - napadne 3cm sněhu a ve městech to začne vypadat jak v základním táboře pod Mt. Blanc
->Do města patří kabát, ne nějaká přiblblá softshellová nebo gore-texová bunda, to nosí jen mamlas.

-těch pár dnů v roce co u nás prší/sněží si člověk vezme deštník nebo se někde schová
-v dešti stejně nikdo nelyžuje/neturistikuje a pokud jo, tak za 2h někde uschne na chatě
HarderHeavy

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už jsme u těch všemožných hadrů...... Máte zkušenosti s kompresním oblečením (triko, kraťasy) od Under Armour ?
Riku

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jop kupoval jsem si minulý týden kompresní UA, je pravda, že to nesmrdí, člověk se v tom tak nepotí a je to strašně příjemnej matroš. Na druhou stranu mě to nepříjemně škrtí v podpaží a neustále se mi debilně vyhrnuje, takže když dělám třeba shyby tak se mi vyhrne a mám holý břicho a vypadám jak buzna v krátkým tričíčku, nechápu proč se to tak shrnuje....
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to jsi mě nemile překvapil, já si ho chtěl dneska jet koupit.
Dělám "street workout" takže shyby dělám skoro pořád :/ Ale tak třeba se to časem vytáhne a už se to tak rolovat nebude.
Riku

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli máš možnost zajít do prodejny nějaký tak si ho tam vyzkoušej. Mně bohužel při zkoušení nenapadlo že se bude vyhrnovat takže takovej pohyb při kterým to dělá jsem nezkoušel
Ale kámoš ho má taky, trochu jiný a nedělá mu to tolik a je s tím spokojenej.
Petey

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja nosim tie kompresne tricka od UA tiez,ale netreba zabudat - je to spodna vrstva cvicit iba v tom je naozaj divne a leze z toho pupek
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ja nosim tie kompresne tricka od UA tiez,ale netreba zabudat - je to spodna vrstva cvicit iba v tom je naozaj divne a leze z toho pupek

Spodní vrstva to je, ale když si přes to vezmeš další vrstvu, tak pokud to není taky funkční prádlo, tak stejně skončíš s mokrým hadrem na těle, takže pokud pomineme stránku módy tak to dává smysl nosit samostatně. Já přes to většinou nosím ještě obyčekné tričko, ale není to ono, ta funkce pak trochu ztrácí smysl, když si člověk to vrchní triko v průběhu tréninku nevymění za suchý.

Derek Poundstone
Riku

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem jediněj komu se to tak roluje?
Pete_GSG

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já mám staré úplé tričko od Moiry, které už mám tak 7 let a zažilo opravdu hodně- tréninky, airsofty, survivaly, alpy, brusle,kolo...
A až na to, že se už trochu žmolkuje část na břiše, tak naprostá spokojenost.

Jinak pokud jde o spodní vrstvu, tak by to nemělo znamenat, že mjusíte mít ještě jendu, aby to bylo funkční :D Kdo by si v těch vedrech bral dvě vrstvy...
smetak

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si to triko strcit do kalhot?
HarderHeavy

PříspěvekZaslal: st srpen 14, 2013 12:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě se to i líbí, nepříde mi že bych to musel pod něco schovávat...ale říkám zatím uvažuju o koupi A když se to dá do kalhot a trochu se utáhnou, tak se to snad ani nevyhrne ne ?! Já nosím klasický termotriko co taky vypadá dobře, ale po chvilce začne dost smrdět... když jsem se dozvěděl že UA trika jsou v tomhle dobrý, tak proč ne ?
michal_n

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Já přes to většinou nosím ještě obyčekné tričko, ale není to ono..

To ses brzo zaprodal svému ještě nezaloženému klubu - The seductive bečka boys..

Samozřejmě, že obyčejné triko není ono. Podvědomě totiž chceš vršek od teplákové soupravy (chlapskou umolousanou mikinu) a ne nějaké triko..
JohankaDl

PříspěvekZaslal: čt srpen 29, 2013 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kabelky kupuji většinou italské na internetu (http://www.novakabelka.cz/), kde jsou levnější a vím, že to je kvalita :). Boty, šaty, atd nakupuji normálně v krámech (samozřejmě ne H&M *a20* *a20* ).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: