|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ntz
|
Zaslal: po květen 20, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Co konkretne nemuzes cvicit kvuli zatuhlym svalum? Na cilenej strecink bych se vykaslal a radsi cvicil - mobilita a flexibilita prijde se silou. |
hmm .. uff, koule .. to jsem te mel za vetsiho kadra : (
ja se strecingem bojuju celej zivot .. proste musis strecovat .. vim, ze je to otrava, ale bez toho to *nejde .. osobne se snazim poctive strecovat 20min v treningovem dni a kdyz je to mozny, tak si extra zastrecuju vecer pred spanim a nebo rano (treba jen 10-15 min)
tady po tom vyroku ZK a zacatku jeho obhajoby jsem zbytek diskuse necetl ..
hint:
po tricitce a treba jen 2-5 letech vypadku to *fakt neni prdel* .. ale nesmis se tim nechat odradit .. proste strecuj a cekej .. ono to zacne povolovat ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st červenec 17, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fothee
|
Zaslal: st srpen 14, 2013 10:27 pm Předmět: |
|
|
| ntz napsal: | | ZeleznaKoule napsal: | | Co konkretne nemuzes cvicit kvuli zatuhlym svalum? Na cilenej strecink bych se vykaslal a radsi cvicil - mobilita a flexibilita prijde se silou. |
hmm .. uff, koule .. to jsem te mel za vetsiho kadra : (
ja se strecingem bojuju celej zivot .. proste musis strecovat .. vim, ze je to otrava, ale bez toho to *nejde .. osobne se snazim poctive strecovat 20min v treningovem dni a kdyz je to mozny, tak si extra zastrecuju vecer pred spanim a nebo rano (treba jen 10-15 min)
tady po tom vyroku ZK a zacatku jeho obhajoby jsem zbytek diskuse necetl ..
hint:
po tricitce a treba jen 2-5 letech vypadku to *fakt neni prdel* .. ale nesmis se tim nechat odradit .. proste strecuj a cekej .. ono to zacne povolovat .. |
Ve zkratce, strecink by se mel provadet po zahrati svalu, nikoliv pred. Muzete si akorat ublizit.
Kdyz mi bylo 18, naucil jsem se roznozku az do prosednuti jako van damme za 14 dni treninku. Cpal jsem do sebe jedno baleni medvedu denne a trenoval 2x denne po 15ti minutach. Jde to a ne ze ne. Nemel jsem zadne predchozi gymnasticke navyky. Pokud se chce nekdo naucit roznosku v pozdejsim veku, muze mu branit uzavreni kloubnich pouzder, takze pozor abyste si v zavalu nadeje nezpusobili zraneni s trvalym nasledkem.
f.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miska.9
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.TM
|
Zaslal: čt srpen 15, 2013 5:15 pm Předmět: Re: Zkrácené tělo |
|
|
| Miska.9 napsal: | Taky mám ten problém. Už od základní školy i když jsem byla vždycky sportovně aktivní, ale mojí chybou byla špatná rozcvička a protahování. Takže jsem se zapojila do jednoho cvičení, kde každý den protahuji svoje tělo, zatím cvičím týden, tak pak dám vědět, jestli se výsledek dostavil. |
Napíš viac ako na to ideš s tým preťahovaním celého tela. Inak Ti môžem odporučiť výborné videá, podľa ktorých sa dá cvičiť aj doma:
P90X - X Stretch
P90X - Yoga
P90X2 - Yoga
Muay-Boran-Chaiyuth-tutorial-stretching-and-warming-up-www-sportschuleasia-de
P90X 2 TO 2 - Yoga MC2
P90X 2 TO 2 - Stretch & Recovery
P90X 2 TO 2 - Patience yoga
P90X 2 TO 2 - Fountain of youth yoga
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|