cesta k 350 mrtvole - Raw

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - cesta k 350 mrtvole - Raw  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> cesta k 350 mrtvole - Raw
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tsunami

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem to myslela jen jako doporučení, nechci tě tím nějak shazovat :) , ale když máš unavená záda, je lepší jet něco jiného, než něco se špatnou technikou. Mě se toho dá taky zkritizovat spousta :D takže to neber ode mě nějak špatně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: čt srpen 15, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil raw dne čt listopad 14, 2013 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: pá srpen 16, 2013 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16.8.2013

drepy - 165kg-7

drepy s 3s stopkou - 125kg-3,3,3

legpress - vaha nepocitana-6,6

bradla - 60kg-3 / 40kg-6,4

francouze s jednoruc hl.dolu - 20kg+20kg-10,10

PS: drepy super, poupravil sem techniku - osu sem dal o 5cm vys a zada se daly drzet krasne rovne, spicky vic dovnitr a kolena tez ok, tak snad si to konecne zafixuju

dalsi trenink az v utery :- )
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není nic snadnějšího, než to video vrátit zpátky a můžeme to srovnat:)
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil raw dne st listopad 13, 2013 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil raw dne st listopad 13, 2013 6:53 pm, celkově upraveno 1 krát
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...

Naposledy upravil raw dne čt listopad 14, 2013 9:05 am, celkově upraveno 1 krát
pk1234

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pritahy v predklonu s cheatingem mi vzdycky prisly jako skvelej doplnkovej cvik na mrtvej tah. Clovek tim ziska lepsi kontrolu nad tezkejma vahama (tim myslim ze bude snazsi udrzet cinku blizko u nohou latama) + silu v mezilopatkovejch svalech na lockout.

Nevim proc to tu lidi tak resi. Je dost lidi co melo uspech s ruznejma variacema pritahu. Je to jen doplnek, neni to drep/mrtvy tah/bench... takze kdyz s tim ma clovek dobry zkusenosti, nezalezi na tom jak to vypada.
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pk1234 napsal:
Pritahy v predklonu s cheatingem mi vzdycky prisly jako skvelej doplnkovej cvik na mrtvej tah. Clovek tim ziska lepsi kontrolu nad tezkejma vahama (tim myslim ze bude snazsi udrzet cinku blizko u nohou latama) + silu v mezilopatkovejch svalech na lockout.

Nevim proc to tu lidi tak resi. Je dost lidi co melo uspech s ruznejma variacema pritahu. Je to jen doplnek, neni to drep/mrtvy tah/bench... takze kdyz s tim ma clovek dobry zkusenosti, nezalezi na tom jak to vypada.

no a vysvetli to tomu idiotovy ...timto ukoncuji debatu o pritazich a prosim nekoho z adminu, pokud by bylo mozno mi to tu promazat trosku od tech hlodu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pk1234 napsal:

"Lidi" tak řeší jednu jedinou věc, a sice tvrzení "čistou technikou dám 170x3".
Ale už držím hubu, podíval jsem se na fotku autora s igelitkou a inteligentním výrazem
ve tváři a je mi jasné, že tady chčiju proti větru.
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja teda jsem zastancem zasadne radne provadenych přitahu (neřikam že jsou nejlepši ale trhavy pohyby mě přijdou nebezpečné na zranění)

ale to neznamená že kvuli tomu ho tadyk budu nějak shazovat...

to že jirka tkadlčík napíše že dělá přítahy s váhou přes 200kg taky je mi jasny že to nebude čistou technikou :) a on by vam to určitě potvrdil...a stejně by jste mu asi za to nemohli nadavat když dava 330 raw deadlift ve věku 24let :)

osobně jezdím různé provedení přítahů...od provedení v podstate narovnanej (shrugs) po provedení vyloženě v pravym uhlu a k prsů místo k pánvi...různě obměnuji...logicky čím výše přitahuju činku a čím více jsem skloněný...tím nižší váhu použiju...

pak také zařazuji vzpěračské verze přítahů které jsou taktéž v plném předklonu s větší vahou a dynamicky se trhají ke hrudi...

díky tot vše ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
raw

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.8.2013

mrtvy tah (pas) - 220kg-7

mrtvy tah z 10cm podstavce pod nohama - 140kg-10

spodni zada extenze - 25kg-10+vl.vaha-10

asi pet doplnkovych cviku na zada po dve serie a 5opakovani vzdy a se stopkou v stlacene fazy

biceps ve stoje s jednoruc - 23kg-12 / 20kg-16 / 15kg-20

PS: ja myslel ze sem dal 8 a pak cumim na video a jen 7 i tak spokojenost, dodam video ( nekomentovat techniku! ) , jinak vzal sem pas a nemel sem to delat, kvuli nemu se mi nepodarilo drzet rovne zada, protoze byl kamosuv a dost siroky (pro pwl sice tak nevim), tlacil me na brichu a nemohl sem poradne zada vyrovnat pri rozjezdu

Naposledy upravil raw dne po srpen 19, 2013 11:55 am, celkově upraveno 2 krát
raw

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

video z treninku, 220kg x 7, s pasem

Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7x220 už je moc pěkný! Obdivuju jak za to dokážeš vzít zespodu. Mě by po prvním opáčku vezli na pohotovost s vylítlou plotýnkou.
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 18, 2013 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kecat ti do toho nebudu, ale vzhledem k tvemu cili tyhle serie na krev podle me neni moc dobra cesta se tam dostat, spis to brzo prepalis nebo ti jebne v zadech, ale jinak silove slusny vykon.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - cesta k 350 mrtvole - Raw Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: