Tréning po prázdninách

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréning po prázdninách  Úvodní stránka -> Trénink -> Tréning po prázdninách
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cored

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se zádama apod. chodím pravidelně k doktorovi a jedna taková věc když si u dřepu podložím paty mini kotoučkama bude to něčemu vadit? Líp se mi u toho dřepuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
Tak se zádama apod. chodím pravidelně k doktorovi a jedna taková věc když si u dřepu podložím paty mini kotoučkama bude to něčemu vadit? Líp se mi u toho dřepuje.

ze zacatku muzes, ale strecinkem apod. se snaz postupne dostat ke klasickym drepum, kdy paty nicim nebudes podkladat
honzaj95

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju ti zajít si k kvalitnímu fyzioterapeutovi, který tě naučí jak správně se protahovat. Rehabilitace ti napíše snad každý ortoped, když mu řekneš, že tě něco táhne, bolí, nemůžeš se pořádně ohnout nebo tak něco.

Gainer po tréninku se vždycky hodí, ale nemusíš kupovat předražený namíchaný, stačí ti koupit si kvalitní protein ( ideálně hydro, ale ten je celkem drahej ) a maltodextrin popř i glukozu a namíchat si to doma. Při tvé váze ti bohatě postačí 15g proteinu a 50g malty rozdělené do 2 dávek. Vyjde tě to na necelý 2 stovky měsíčně.

Pokud nedokážeš dřepnout bez podložení pat, tak protahuj hamstringy, třísla, lýtka, spodek zad a ohybače kyčle. Do youtube si zadej buď lower body stretching nebo jednotlivý názvy partií a určitě něco najdeš.

Techniku se radši učit na menším počtu opakování. Pokoušej se o co nejvíc kontrolovanej a plynulej pohyb dolů a dynamicky nahoru ( krom mrtvol, tam to ideálně povolit u kolen ).
cored

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 2:17 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Abych pravdu řekl, poslední dobou se mi ten strečing totálně znechutil. Ted bez jakéhokoliv přehánění cvičím 3x týdně ipřes hodinu strečing plus 2x týdně takový menší.
Protahuju hamy, trapézy, prsa, ramena, u toho si dám nějaký lehký tréning na core, pak protáhnu stehna, posiluju mezilopatkové svaly atp. Je to otrava, ale když to pomuže
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 2:20 pm    Předmět: Re: s Odpovědět s citátem

cored napsal:
Abych pravdu řekl, poslední dobou se mi ten strečing totálně znechutil. Ted bez jakéhokoliv přehánění cvičím 3x týdně ipřes hodinu strečing plus 2x týdně takový menší.
Protahuju hamy, trapézy, prsa, ramena, u toho si dám nějaký lehký tréning na core, pak protáhnu stehna, posiluju mezilopatkové svaly atp. Je to otrava, ale když to pomuže

hlavne to delat spravne
cored

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak víceméně vše mi vždy zkontroluje doktor, jestli to dělám správně tak doufám že jo
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak mu doporucujete cviceni s bw... ja jakozto hard ectomorph jsem v 14ti-15ti cvicil kliky, drepy, shyby, sedy lehy a vlastne k nicemu... jen muj poznatek teda..
Tom3

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Libi se mi jak si tu kazdej mysli ze s kalisthenikou nejdou udelat svaly a super postava
edit: *postava ktera by stacila vetsine kondicnich cvicencu.. abych neurazil kulturisty :) 100 lidi, 100 chuti a cilu..
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
jak mu doporucujete cviceni s bw... ja jakozto hard ectomorph jsem v 14ti-15ti cvicil kliky, drepy, shyby, sedy lehy a vlastne k nicemu... jen muj poznatek teda..

Mně toto dalo jistý naprostý svalový základ, to znamená nějaké zpevnění středu těla, svalovou vytrvalost (která se také hodí) a rozhodně si myslím, že je to lepší, když dá člověk nějakých 20-30 kliků a až poté jde do posilky, než aby začal na benči s prázdnou 20kilovou osou.
cored

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě to dalo svalový základ a nějaké to kilo. Celkem bych se styděl jít do posilovny s 39kg co jsem měl. Ale na druhou stranu jsem se tím i došmrdlal. Kdyby mi ta posilovna vycházela na 3x týdně co říkáte na to rozdělit to do vršek/spodek a v pátek full body? Jinak teda asi budu cvičit s VV
raw

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
micus6 napsal:

Mně toto dalo jistý naprostý svalový základ, to znamená nějaké zpevnění středu těla, svalovou vytrvalost (která se také hodí) a rozhodně si myslím, že je to lepší, když dá člověk nějakých 20-30 kliků a až poté jde do posilky, než aby začal na benči s prázdnou 20kilovou osou.

tak tak
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:

ono zalezi hodne na provedeni, sestaveni treningu a rozhodne jidelnicku
a i kdyz s vl vahou, tak hledat tezsi varianty, pripadne pridavnou vahu, by ses divil, jak ztezknou shyby, kdyz mas v batohu byt jenom balik Dobre vody
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so srpen 17, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kazdopadne podotykam ze ma strava a sestava cviku byla...spatna... je jiste ze s vasima radama by vysledky byly lepsi :-) ...
cored

PříspěvekZaslal: po srpen 19, 2013 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co například říkáte na dnešní tréning a jídlo? ( Škoda, že jsem do posilovny nepřišel dřív)

-shyby
-přítahy v předklonu
- kliky na bradlech
- biceps. zdvih podhmat
- nácvik dřepu
-legpress

Jídelníček:
ráno: Emco instant natural ( 50g vloček)
po tréningu: gainer cca 70g
oběd: kuřecí cca 100g , brambor
svačina: hovězí cca 140g, brambor
večeře: 100g těstovin, tunak 80g
před spaním: 200g tvaroh
cored

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím o zhodnocení tréningu. Info viz. 1 strana. Tento tréning bych jel, kdybych se dostal do posilovny 3xtýdně.

Pondělí:
shyby
přítahy v předklonu
kliky na bradlech
rozpažky rovná
tlaky na ramena s vč/ jednoručky
biceps zdvih s jednoručkama podhmat/ kladivo
břicho

Středa:
dřep ( osa/ BW) uvidí se podle zdravotního stavu
legpress
farmářská chuze / výpady
výpony na lýtka
břicho

Pátek:
shyby
přítahy v předklonu
kliky na bradlech/ bench ( podle pocitu z ramen)
dřep/ legpress
biceps na spodní kladce
ramena tlaky
triceps kladka
břicho

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tréning po prázdninách Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: