Začátkem týdne mi má dojít Morphy Richards 48780. Už se těším jak malej. Po přečtení hodně recenzí atd jsem jinej prostě nechtěl. Snad ty investované peníze budou stát za to
TAk dej pak vědět, co a jak.... taky o něm dost uvažuju..... Klidně i video, jak to vypadá, jak se dělá atp... :-) Cena je docela vysoko, ale líbí se mě ty možnosti nastavení.....
Cena je dost vysoko no, ale prostě já když ho uviděl, tak jsem si řekl, že buď ho, nebo žádnej Zítra ho mám doma, určitě dám nějakou recenzi a natočím klidně i to video
Tak dnes první vaření v tomto ÚŽASNÉM parním hrnci. Dělal jsem naráz 550g kuřecího masa + 200g rýže. Nastavil, zapl, odešel k pc. Za 35 min hrnec zapípal, přišel jsem a vše udělané. Vůbec nelituju investovaných peněz do tohoto spotřebiče, jelikož mi ušetří hromadu času. O víkendu natočím video, jak to vypadá, jak to dělá atd, tak se těšte :)))
Ochutnávka nebude, jelikož hned všechno sním Tak tady máte mé video... berte ho prosím opravdu s rezervou, nikdy jsem nic podobného netočil, můj hlas když mluvím mám rád, ale když se slyším, tak bych raději už vícekrát nemluvil Slíbil jsem Vám to, tak to tady máte, jinak bych to smazal a znova točit se mi to nechce Btw: Měl jsem v plánu ještě natočit, jak to pak celé vypadá udělané, ale pořád se mi tam v kuchyni motala mátí a k tomu všemu přišel na oběd brácha se svojou a začali mít takové kecy zase, že co to vařím, jak to můžu jíst, že mi naroste z toho kuře peří a podobné sračky a když to slyšíte každej den, tak už Vám to docela vadí, takže jsem se na to vys-ral, sbalil vše do pokoje, snědl a nic nenatočil (btw oni zrovna jedli kuře na paprice s knedlíkem.. já jsem v dietě a musel sem hned pryč )
Ochutnávka nebude, jelikož hned všechno sním Tak tady máte mé video... berte ho prosím opravdu s rezervou, nikdy jsem nic podobného netočil, můj hlas když mluvím mám rád, ale když se slyším, tak bych raději už vícekrát nemluvil Slíbil jsem Vám to, tak to tady máte, jinak bych to smazal a znova točit se mi to nechce Btw: Měl jsem v plánu ještě natočit, jak to pak celé vypadá udělané, ale pořád se mi tam v kuchyni motala mátí a k tomu všemu přišel na oběd brácha se svojou a začali mít takové kecy zase, že co to vařím, jak to můžu jíst, že mi naroste z toho kuře peří a podobné sračky a když to slyšíte každej den, tak už Vám to docela vadí, takže jsem se na to vys-ral, sbalil vše do pokoje, snědl a nic nenatočil (btw oni zrovna jedli kuře na paprice s knedlíkem.. já jsem v dietě a musel sem hned pryč )
A jeden obrázek:
Kua to je video :-D ale jo dobrý, ale čekal jsem nějakej akčnák, hlavně jak to chutnalo? Kořenil jsi asi až po, že? Co rejže? OK? Jak storj makal atp...vím, že je brzo, ale stejn ě se ptám :-D Dej pak hotovej produkt.... :-) a ne že ho zase sežereš (až to fotneš tak to sežer :-D
Chutná to skvěle. Opravdu. Rýže skvělá, maso udělané perfektně, nijak vysušeně ani málo.. Ale jde o to jak si to nastavíš :-) Já to zatím zkouším, občas podle sebe, občas podlé návodu, zatím se mi to nepovedlo jen jednou, ale to byla moje chyba. Jinak fakt paráda. 1 den jsem kořenil před s grilovacím kořením a OK, druhej den jsem zkoušel taky před s kari kořením a tak OK, teď už druhej nebo třetí den nekořením ani nesolím před ani po a chutná mi to ještě víc, prsotě úplně čisté kuřecí, fakt mi to chutná bez ničeho víc, než s něčím, ale to je asi hodně individuální. Jinak stroj funguje skvěle - inteligentně. Nastavíš na každý vařič/pařák kolik chceš min, do nádob si dáš věci co chceš uvařit a zapneš. Máš tři pařáky, jeden JEDEN VELKEJ a pak DRUHEJ, kterej jde bud dělat taky jako jeden celej, nebo ho můžeš rozdělit na dva. Nastavíš si třeba 3 jídla na 1. 20 min, 2. 30 min a 3. 8 min. Nejdřív se začne dělat jídlo s nejvíce minutama a jak doběhne na to první jídlo kde je 20, zapne se i to 20 minutové a jedou spolem. Až dojedou např na ty 8 minut, zapne se i to třetí a od 8. minuty běží vše tak, aby vše bylo hotové na jednou. Mám asi tři zápory tohoto spotřebiče.
1) krátká šňůra
2) docela nepohodlné umývání (v myčce to jde taky, ale zatím jsem nezkoušel) - ale tak tento problém je takovej "problém" jelikož vše musíš umývat :D
3) nemá to časovač - tz. že si třeba v 8 večer nemůžeš nastavit, aby se to v 6 ráno samo zaplo. to mi docela chybí, jinak by to bylo ÚPLNĚ dokonalé.
btw: jde v tom udělat opravdu všechno. vejce, zelenina, ryby, vše... já zatím zkoušel pouze kuřecí prsa a rýži + tu zeleninovou omáčku, jinak totiž momentálně nic jiného nejím :D
Super, díky... uvažuji o něm stále víc a víc..... Teď dělám v tlakáči a taky dobré (předtím jsem neměl možnost) a maso je super, hlavně to tam naházim a o nic se nestarám a nic nešpiním, kromě jednoho hrnce. To jo, ten časovač by byla mrda jak sviň. Hele a nešlo by to udělat přes externí časovač? Takovej ten jak je u zásuvky a nastavíš si v kolik se to má zapnout atp... Doufám, že víš co myslím
Tak tady pak musis poumyvat ty nadoby, protoze tam zustavaji kousky masa... Hele tak tohle asi nepujde, protoze ty musis zmacknout ten cudlik na nastartovani pary :D a ten za tebe nikdo nezmackne
Jinak parní hrnec má 2 nevýhody- srat se s umýváním a za 2.- ta pára leze všude... skříňky a zeď.. snad se to nesloupe. Ale i tohle asi vyřeším- dám ho pod digestoř, ale budu muset použít prodlužku
Jinak parní hrnec má 2 nevýhody- srat se s umýváním a za 2.- ta pára leze všude... skříňky a zeď.. snad se to nesloupe. Ale i tohle asi vyřeším- dám ho pod digestoř, ale budu muset použít prodlužku
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru