|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mick994

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem to chtěl někdy ochutnat, ale slyšel jsem že někde někdo rozhlašoval že je to dosti kalorické nato že to vůbec nevypadá _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 1:18 pm Předmět: |
|
|
Jasně, není to zrovna nejlevnější záležitost, ale to je asi relativní, záleží, jak pro koho a jak kde. Dopřávám si ho 1x týdně, úplně mi to stačí. Ptal jsem se hlavně proto, že jsem viděl třeba na FB Lazara Angelova, jak přidal fotku sushi s popisem cheatin'. Na druhou stranu je určitě rozdíl v pojmu cheat meal pro obyčejného člověka a fitness modela s jednou z nejlepších valch na světě _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 3:25 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| iv0o napsal: | | Spazik napsal: | | Johny.Fox napsal: | | Chtěl bych trošku oživit toto téma. Co myslíte, jak se sushi hodí do stravy, pokud někdo cvičí? Je možné ho využít jako první jídlo po tréninku? |
Proč ne - lehké, zdravé, výživné |
to vsetko sedi ale lacne nie |
Jak kde a kdy, např. v Praze jsou podniky které mají okolo 300,- all you can eat - takže to mi nepřijde určitě drahé, pro někoho kdo dost sní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 4:26 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že by se toho dala sníst hromada, člověku to nepřijde. Já nejraději maki tuňák losos a nigiri losos. Byl jsem jednou na Flóře na all you can eat, stálo to snad kolem 500, ale mám dojem, že jsem tam toho snědl docela dost. Jen by u těchto akcí nemuseli dávat na talířky nigiri po jednom a maki po třech, pak už to není kam dávat _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne listopad 17, 2013 11:33 pm Předmět: |
|
|
Lehce to oživým.... jíte mezi sushi naložený zázvor?
Dělal jsem poprvé doma sushi s "čerstvým" lososem a zbytek dal do lednice, jak to děláte vy? Snad se to za 2-3 dny nezkazí
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 7:03 am Předmět: |
|
|
Sushi dělám několkrát do týdne. Ideální svačina a když to člověk dělá sám, tak to vyjde na pár korun. V ocean 48 vám ukrojí jak velkej kousek masa chcete, takze 100g lososa vyjde ani ne na 40kc, k tomu kousek okurky, a máte v pohodě 20 - 30 kousků maki, řasa stojí jedna 3 kč a sojovka s wasabi taky vydrží dlouho. A ani s připravou to není tak hrozný, nejdýl trvá vlastně uvařit rýže, pak je to otázka 5i minut. Vážně uvažuju o tom, že si to začnu nosit do práce
:to CZEBLADE: zázvor miluju, ale když není, tak to přežiju docela statečně _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Ano sushi je celkem rychlovka. Jen jak asi dlouho může vydržet zakoupený losos v lednici? Celkově to sushi, vydrží to ty 3 dny? Počítam kromě i s rýží.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 2:32 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Ano sushi je celkem rychlovka. Jen jak asi dlouho může vydržet zakoupený losos v lednici? Celkově to sushi, vydrží to ty 3 dny? Počítam kromě i s rýží. |
Chce to dělat tak akorát,protože ten losos max do večera.Je to pak oschlý
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 3:01 pm Předmět: |
|
|
Jsou nějaká rizika spojená s konzumací syrových ryb? Nic jsem teda nedohledal na netu, protože prý stejnak jsou všechny ryby mraženy, ikdyž jsou "čerstvé nemražené" , protože se zamrazují už na lodi aby se nezkazily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Jsou nějaká rizika spojená s konzumací syrových ryb? Nic jsem teda nedohledal na netu, protože prý stejnak jsou všechny ryby mraženy, ikdyž jsou "čerstvé nemražené" , protože se zamrazují už na lodi aby se nezkazily. |
Naopak,ryby bys měl konzumovat pokud možno syrové a čerstvé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 18, 2013 8:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 9:02 pm Předmět: |
|
|
Jo v dnešní době není asi jistota u ničeho co. Já osobně mám obavy z rtuti ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|