SUSHI

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SUSHI  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SUSHI
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem to chtěl někdy ochutnat, ale slyšel jsem že někde někdo rozhlašoval že je to dosti kalorické nato že to vůbec nevypadá
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, není to zrovna nejlevnější záležitost, ale to je asi relativní, záleží, jak pro koho a jak kde. Dopřávám si ho 1x týdně, úplně mi to stačí. Ptal jsem se hlavně proto, že jsem viděl třeba na FB Lazara Angelova, jak přidal fotku sushi s popisem cheatin'. Na druhou stranu je určitě rozdíl v pojmu cheat meal pro obyčejného člověka a fitness modela s jednou z nejlepších valch na světě
Seva98

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cheatin proto, protoze nevim jak ostatni, ale ja sushi nedokazu snist malo, vzdycky se jim prezeru jako prase

https://www.zonetraininglog.com
moby

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak je to naloz sacharidu se slusnou davkou bilkovin. Ale tuku je tam pomalu (jen z te ryby), takze rozhodne se nejedna o junk food ;) Navic zpracovana je tam jen ta ryze. Coz je dalsi plus. Dalsi plus z nutricniho hlediska jsou ty rasy nori. Zasyti to (ona mrska boptna :)) a navic je plna mineralu a vitaminu. Myslim, ze se nemas ceho bat a klidne si to nekdy nekde doprej.

Ja bych sushi jedl porad. Jen kdyby to nebylo tak pekelne drahe v nasich podminkach...obzvlaste temaki (kornoutky) a pak nigiri s uzenym uhorem...to je proste dokonale jidlo :) A to wasabi se sojovkou...ne, nesmim na to dale myslet!
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 3:25 pm    Předmět: Re: ... Odpovědět s citátem

iv0o napsal:
Spazik napsal:
Johny.Fox napsal:
Chtěl bych trošku oživit toto téma. Co myslíte, jak se sushi hodí do stravy, pokud někdo cvičí? Je možné ho využít jako první jídlo po tréninku?

Proč ne - lehké, zdravé, výživné

to vsetko sedi ale lacne nie

Jak kde a kdy, např. v Praze jsou podniky které mají okolo 300,- all you can eat - takže to mi nepřijde určitě drahé, pro někoho kdo dost sní...
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út srpen 20, 2013 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fakt, že by se toho dala sníst hromada, člověku to nepřijde. Já nejraději maki tuňák losos a nigiri losos. Byl jsem jednou na Flóře na all you can eat, stálo to snad kolem 500, ale mám dojem, že jsem tam toho snědl docela dost. Jen by u těchto akcí nemuseli dávat na talířky nigiri po jednom a maki po třech, pak už to není kam dávat
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne listopad 17, 2013 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lehce to oživým.... jíte mezi sushi naložený zázvor?
Dělal jsem poprvé doma sushi s "čerstvým" lososem a zbytek dal do lednice, jak to děláte vy? Snad se to za 2-3 dny nezkazí
Roumec

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 7:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sushi dělám několkrát do týdne. Ideální svačina a když to člověk dělá sám, tak to vyjde na pár korun. V ocean 48 vám ukrojí jak velkej kousek masa chcete, takze 100g lososa vyjde ani ne na 40kc, k tomu kousek okurky, a máte v pohodě 20 - 30 kousků maki, řasa stojí jedna 3 kč a sojovka s wasabi taky vydrží dlouho. A ani s připravou to není tak hrozný, nejdýl trvá vlastně uvařit rýže, pak je to otázka 5i minut. Vážně uvažuju o tom, že si to začnu nosit do práce

:to CZEBLADE: zázvor miluju, ale když není, tak to přežiju docela statečně
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano sushi je celkem rychlovka. Jen jak asi dlouho může vydržet zakoupený losos v lednici? Celkově to sushi, vydrží to ty 3 dny? Počítam kromě i s rýží.
Bara

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Ano sushi je celkem rychlovka. Jen jak asi dlouho může vydržet zakoupený losos v lednici? Celkově to sushi, vydrží to ty 3 dny? Počítam kromě i s rýží.

Chce to dělat tak akorát,protože ten losos max do večera.Je to pak oschlý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, napodruhé už budu vědět kolik toho vzít. Kupoval jsem ho večer v sobotu v Makru a zbytek co jsem dal do lednice místo mražáku jsem radši upekl a zatím pohoda. To sushi asi sním a nebo nerikovat a vyndám lososa a taky ho tepelně upeču. Už dlouho jsem nezvracel
Riku

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsou nějaká rizika spojená s konzumací syrových ryb? Nic jsem teda nedohledal na netu, protože prý stejnak jsou všechny ryby mraženy, ikdyž jsou "čerstvé nemražené" , protože se zamrazují už na lodi aby se nezkazily.
Bara

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jsou nějaká rizika spojená s konzumací syrových ryb? Nic jsem teda nedohledal na netu, protože prý stejnak jsou všechny ryby mraženy, ikdyž jsou "čerstvé nemražené" , protože se zamrazují už na lodi aby se nezkazily.

Naopak,ryby bys měl konzumovat pokud možno syrové a čerstvé.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako mikrobiolog musím oponovat o jezení čehokoliv syrového. Má to svá pro, ale i znatelná proti z důvodu (nejen) bakteriální nákazy.

http://www.nifes.no/index.php?page_id=&article_id=4355&lang_id=2

Osobně jím také plno věcí syrových, ale nedá mi k A neříct také B.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po listopad 18, 2013 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo v dnešní době není asi jistota u ničeho co. Já osobně mám obavy z rtuti ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SUSHI Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: