|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 20, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 01, 2013 9:09 am Předmět: |
|
|
SPOIL:
Konečne skončil najnudnejší champ, akého poznám, Pettis paráda, som moc rád!
Josh - podľa očakávania, nech Mir urobí čokoľvek, bradu si späť už, žiaľ, nepričaruje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
Turakam - Cruz je nudnější, snad teď bude hladovej, pokud se ještě dokáže vrátit k MMA
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá září 06, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
17.11.2013 Reem vs Mir
exkluzivny match-up do 1:55 prveho kola vyhra Reem, potom uz len Mir. Ci? Asi vo hviezdach.
edit: A ze vraj main card v UFC 16x. Niekto vyhrava zapasy a stale je v prelims a niekto prehrava.. No konecne uvidime ci Hendricks zahra uspavanku GSPimu.
edit2: White ma huste reci: ten kto prehra (AO vs Mir), tak leti
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne září 22, 2013 8:50 am Předmět: |
|
|
UFC 165
SPOIL:
neskutočný lhw title fight, schválne, ako ste to videli vy? Bo ja veru opačne, tesne, ale predsa... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne září 22, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | UFC 165
SPOIL:
neskutočný lhw title fight, schválne, ako ste to videli vy? Bo ja veru opačne, tesne, ale predsa... |
SPOIL:
viděl jsem to tak, že jones kolo 4,5 jistě a v kolech 1-3 mi přišel jones nic moc a Alexander si to dával pěkně. Na druhou stranu mi ty kola 4-5 přišli dominantnější než ty alexanderovo 1-3 (kde některé z těch kol mohlo padnout klidně Jonesovi), takže s výhrou Jonese veskrze souhlasim.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: ne září 22, 2013 12:24 pm Předmět: |
|
|
Jones vs Gusta vážně doporučuji vidět.
Suprovej zápas!!! _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne září 22, 2013 1:36 pm Předmět: Title fight |
|
|
Gustafssonovi jsem fandil moc, Jonese nemusím. Po prvních 3 kolech dle mne jasně Gustafsson, 4. a 5. Jones. Na konci 4. jsem tam toho Gustafssona strašlivě tlačil, vypadalo to bídně. Pokud bych měl hodnotit striktně body, dal bych to Gustafssonovi, takových rozhodnutí už tu v UFC bylo... JENZE. Taky věřím, že pokud chcete sebrat titul šampiona, musí to být bez diskuzí. A to v tomhle případě nebylo. Jones poslední 2 kola dominoval a bůh ví jak by se zápas vyvájel dál být kolo navíc. Takže podle mne titul zůstal správně u Jonese, i když né bez výhrad.
Ps. trochu jsem doufal v draw a co nejbližší rematch. Kterého se i tak možná dočkáme.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 22, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Skvely vykon Gustafssona. Napriek prehre to bol jeho vecer, takto potrapit Jonesa, klobuk dole, trenky hore. A co toho ustal, aj tie high kicky  Inak nie je Gustafsson v skutocnosti iba Barnett po diete?
nejake linky na ten zapas..aspon zatial tam su:
http://mma-net.com/jon-jones-alexander-gustafsson/ _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po září 23, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
**
-
edit, viz pravidla fóra _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: po říjen 14, 2013 3:25 pm Předmět: |
|
|
ze sponga sem mel na zacatku trochu strach,corbett jel supr kombinace,nakonec mi udelal zase radost,ma krasnej koukatelnej styl,krasne presny udery
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|