|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
saleb

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 11:49 pm Předmět: Re: . |
|
|
Freimene, něco jiného je vybudovat postavu, která jako atletická pouze vypadá a něco jiného je vybudovat všestranně silově obdařenou, atleticky vypadající postavu. Zatímco na to první ti stačí postupy, které sis osvojil v rámci své kulturistické minulosti (+ svalová paměť), to druhé jsou roky práce.
Jak ti pomůže 60kg benchpress na Spartan Race? Pokud by ses vydal například cestou Crossfitu, pomůže ti to nesrovnatelně více (pravého crossfitu ne pouze metconů). Vzpírání, silová gymnastika, metcony - to je cesta k funkčnosti, kterou hledáš, ne upažování s jednoručkami.
Když by přišlo na lámání chleba, myslíš, že bys dokázal prokázat svůj atleticismus v rámci dobrého času na některý benchmarkový metcon z Crossfitu? Nebo bys jej prokázal v rámci některé ze základních silových disciplín (bench, dřep, mrtvý tah, clean&jerk, snatch), kde bys zvedl několikanásobek vlastní hmotnosti? Nebo prostřednictvím silové gymnastiky na kruzích či zemi, kde bys ukázal, že ovládáš svaly na svém těle natolik, že dokážeš se svým tělem manipulovat v prostoru? Nebo v rámci strongman disciplín? Sprintu na 100m? Skoku z místa do dálky? Aniž bys cokoliv z tohoto trénoval, kromě několika základních cviků s tím nejzákladnějším silovým tréninkovým protokolem?
Neříkám, že pokud budeš běhat a cvičit tady ten trénink, tak nedoběhneš Spartan Race do konce. Znám lidi, kteří nikdy v životě necvičili ani nesportují a zvládli ho.
Říkám, že pokud se chceš ohánět atleticismem, měl bys vědět, že k tomu patří nejen vzezření, ale i nějaké fyzické schopnosti. A například takový Crossfit, byť má své nevýhody, ti může při vyzkoušení krásně ukázat, kde jsou tvé limity.
Myslím, že má nabídka byla velkorysá dost na to, abys ji tady zesměšňoval. Ale dělej jak myslíš.
| Freimen napsal: | Dnes to byl perfektní trénink, sice jsem byl po včerejším prvním tréninku angličáků při běhu takový rozlámaný, ale trénink stál za to, perfektně jsem se vyhecoval a vše dokončil. Přikládám i aktuální formu, tak co myslíte, daří se mi tímhle tréninkem vybudovat svalnatou atletickou postavu a nebo tak nikdy tímhle tréninkem vypadat nebudu ? Jediná suplementace je Smartlabs Createston každý silový trénink 3 před a 3 po tréninku, čili 6 tablet každý třetí den. Jinak suplementace nula.
Váha 84 kg
Trénink:
nadhoz a pushpress (nemůžu se zbavit bolesti ramene :- ( , vůbec nevím, co s tím)
1x5x40 kg
4x4x50 kg
silové přemístění
4x4x60 kg
mrtvý tah (z podložky jednoho kotouče na každé straně)
1x4x80 kg
1x4x90 kg
2x4x100 kg
shyby širokým úchopem na rovné tyči v supersetu
6x6
kliky na bradlech
6x6
plyometrie
dynamický benchpress (negativní fáze koncentrovaně) v supersetu
3x8x60 kg
výskoky na 60 cm překážku
3x8
upažování s jednoručkami v supersetu
1x12x12 kg
3x8x16 kg
cable kneeling crunches
1x20x45 kg
3x15x55 kg
Aktuální forma:
|
Naposledy upravil saleb dne čt září 11, 2014 11:10 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 7:56 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem měl strach, jaké to bude, od té střevní chřipky minulý týden cítím srdce jako blázen, ale byl to perfektní trénink, dal jsem si plynule a s lehkostí 6 km a k tomu kliky na bradlech a výskoky na překážku, měl jsem radost. Abych dohnal ztrátu (stále mám jen 81 kg), začal jsem brát BCAA a to bylo skvělé rozhodnutí, cítil jsem se opravdu dobře, měl jsem s tou suplementací začít dřív :) .
Trénink:
běh 6 km
hluboké kliky na bradlech 5x8
superset
výskoky na překážku 5x8
S těmi rukavicemi hezky vyřešil - původně jsem chtěl dnes dělat angličáky, ale když jsem to tak pěkně rozběhl, dal jsem si až pak ty cviky na konec, ale koupil jsem si v Bauhausu asi za 70 kč tyto rukavice a paráda, jsou zezhora prodyšné, jako bych na rukou ani nic neměl a jsou protiskluzové.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 8:18 pm Předmět: |
|
|
Ty rukavice jsou dost všestranné. My je např, fasovali na sběru jablek v Itálii na ranní mrazíky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynek!
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 10:44 pm Předmět: |
|
|
Pěkný, však ono to pude nahoru. Ještě je měsíc čas, takže naběhat toho jde spousty. Zkus zařadit třeba intervaly, kratší rychlejší úseky, ať už formou pyramidy ( 400,600,800,1000 ) nebo třeba 6x800 v kombinaci se shybama a k tomu zařadit jednou týdně delší výběh, SR bude krátká trať,tak by ti tohle určitě pomohlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 3:42 pm Předmět: |
|
|
jak se projevuje "citim srdce jako blazen" ? (vim cim sis prosel)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
díky všem za příspěvky :)
| Martin.L napsal: | | jak se projevuje "citim srdce jako blazen" ? (vim cim sis prosel) |
to se dá těžko popsat, zkrátka při běžných činnostech, kdy jdu do schodů, mám něco přenést do pokoje, to prostě "kope", cítím jak mi buší spánky i srdce neadekvátně dané fyzické aktivitě, jsem zadýchaný a je mi divně...nicméně s kondicí v roce 2009, od kdy už zase cvičím, se to nedá srovnat ani v nejmenším, tehdy bych neuběhl ani 200 metrů, takže pohoda, stále se to zlepšuje, většinou o tom ani nevím, ale v takto zátěžových situacích pro tělo (těžká střevní chřipka, horečky a ztráty tekutin a 5 kg za noc) ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | díky všem za příspěvky :)
| Martin.L napsal: | | jak se projevuje "citim srdce jako blazen" ? (vim cim sis prosel) |
to se dá těžko popsat, zkrátka při běžných činnostech, kdy jdu do schodů, mám něco přenést do pokoje, to prostě "kope", cítím jak mi buší spánky i srdce neadekvátně dané fyzické aktivitě, jsem zadýchaný a je mi divně...nicméně s kondicí v roce 2009, od kdy už zase cvičím, se to nedá srovnat ani v nejmenším, tehdy bych neuběhl ani 200 metrů, takže pohoda, stále se to zlepšuje, většinou o tom ani nevím, ale v takto zátěžových situacích pro tělo (těžká střevní chřipka, horečky a ztráty tekutin a 5 kg za noc) ano. |
Mám to samé, nevíš čím to je? Tlak a tep mám absolutně ok, jen někdy prostě třeba při vetší zátěži se podvědomě hlídám jestli náhodou to se mnou nešvihne nebo nemám infarkt ;p Začíná mě to pěkně štvát... Měl sem to i v době když sem hrával fotbal a byl o 40 kilo lehčí, ale nikdy jsem se tak nehlídal. Jinak forma perfekt. _________________ BP: 70 | DL: 140 | SQ: 90
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 9:40 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem musel na trénink do Blue Gymu, v Boby se pořád nesvítí a Miloš dnes službu s lampičkou neměl, tak jsem musel jít cvičit jinam. Inu, BlueGym už není, co býval, neskutečně mnoho lidí, rozházené věci po zemi, nikdo neuklízí, samí tílkaři. Pryč jsou doby drapera, bazzyho a dalších borců :) . Zvláštní, že tady člověk za 90 kč dostane tohle, v Praze v Olympia fitness, kde je supermoderní vybavení, čisto, hezky :) to je za stovku. Už aby Boby napojili, chudák Miloš...Trénink byl ale super, dal jsem hned vyšší váhy, ale co jsou vlastně v Blue Gymu vyšší váhy  Ke konci tréninku jsem se odpálil, klasicky mě přepadla hypoglykémie, makal jsem totiž pořádně s krátkými pauzami, tak už jsem ruce neodcvičil. Hnala mě vidina 300 g hovězího k večeři, které se mi vařilo 3 hodiny. Zvládl jsem ho, bylo výborné :)
Trénink:
benchpress
1x15x50 kg
1x8x70 kg
4x5x75 kg
shyby
4x6
mrtvý tah
1x10x50 kg
5x5x75 kg
dřep
1x10x50 kg
4x5x75 kg
přítahy velké činky k bradě
1x12x40 kg
4x8x45 kg
biceps
1x8x40 kg
1x8x35 kg (hypo, skončil jsem)
cable kneeling crunches
1x20x45 kg
2x15x55 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 11:29 pm Předmět: |
|
|
Luky, všechno nejlepší k narozeninám!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
zvolanekjan
|
Zaslal: pá srpen 23, 2013 8:05 am Předmět: Gratuluji ! |
|
|
Také přeji všehcno nejlepší k narozeninám, ať se Ti daří jak v osobním tak sportovním životě ! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 10:01 am Předmět: . |
|
|
Díky chlapi moc za všechny gratulace tady i na FB, moc si toho vážím. Včerejší den jsem strávil v nově otevřeném Aqualandu Moravia, co Vám budu povídat, vyblbnul jsem se perfektně, všechny ty atrakce naprosto super, nejlepší umělé mořské vlny a ty atrakce s černou obtížností  Člověk pomalu nevěděl, co dříve, je to tam obrovské a opravdu hodně zábavy, s Laa, kam jsme jezdili, se to nedá srovnat. Také není na kvalitu zážitku zanedbatelný fakt, že jsme měli vstup pro dva na den nakonec zadarmo  V Římských lázních mi termální voda se sírou obarvila můj stříbrný prsten na cetkovou barvu a neměli tam u toho žádní upozornění a jak se říká, líná huba...pan provozní ředitel naznal, že nám vrátí vstup pro oba, vyřešil jsem to teď ráno v drogerii pod domem čističem na stříbro za 35 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 12:57 pm Předmět: |
|
|
Tos byl v aquaparku v Pasohlávkách?Docela mě překvapuje, že si to chválíš.Já na to slyším ze všech stran jenom nadávky-vedro, strašné fronty, drahé občerstvení, málo atrakcí atd. Takže stojí za to si tam zajet? Promiň za spam, ale chtěl jsem tam určitě jet, ale známí co tam byly mě to rozmluvili, tak se ptám, když to tak chválíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 1:05 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | Tos byl v aquaparku v Pasohlávkách?Docela mě překvapuje, že si to chválíš.Já na to slyším ze všech stran jenom nadávky-vedro, strašné fronty, drahé občerstvení, málo atrakcí atd. Takže stojí za to si tam zajet? Promiň za spam, ale chtěl jsem tam určitě jet, ale známí co tam byly mě to rozmluvili, tak se ptám, když to tak chválíš.. | však tady to není jen striktně o cvičení, ale je tu i kardiologická, cyklistická a zábavní poradna :)
Že bylo vedro, tak asi tím, že byla ta vedra, to není věc aquaparku :), fronty tam jsou, to se dalo čekat, ale spoustu atrakcí, obrovské vyžití, je tam toho hodně co dělat. Ceny jsou vyšší, i jídlo, ale tak já to beru tak, že tam nejezdíš každý týden, takže proč ne. A ty atrakce ty černé to je prostě bomba, opravdu si to užiješ, křičíš nahlas, to se ani nedá být ticho, prostě paráda, nejvíce se mi líbily ty umělé velké vlny a ta venkovní černá :) Máš tam hodně metrů sezení s bublinkami přímo ve velkém bazéně, takové ty srandy, kde proti sobě skáčete v kruhu a uděláte si hned vlny, na kterých se houpete, pak klouzačky, kde fronty nejsou. Mně se to hodně líbilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: so srpen 24, 2013 2:30 pm Předmět: |
|
|
supr, presne jak rikas, lina huba, holi nestesti :))) je docela skoda ze je to tak drahe, ale na druhou stranu supr zazitek asi.. kdyz jsme se rekreovali na morave taky jsme o tom premysleli ale nakonec vyhral vyskov a koupacka za 100kc :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 24, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | BlueGym už není, co býval, neskutečně mnoho lidí, rozházené věci po zemi, nikdo neuklízí, samí tílkaři. Pryč jsou doby drapera, bazzyho a dalších borců :) |
Drejpr je tam 5-6x tydne a cvici v tilku :D
Ale je pravda, ze jak jsme se tam schazeli par let zpatky (Mik, Bazzy, Erny, Daymoon, YUD a dalsi...) to uz je davno pryc.
Nebyl bych ale k BG tak kriticky, pro me je to druhy domov, znam tam kazdy kout, vetsinu lidi, personal, vim jak to tam chodi a obcas z okoli slychavam ne tak uplne opravnenou kritiku, hlavne prave od tech obcasnych ci vyjmecnych navstevniku, kteri jsou zvykli na neco jineho. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|