|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | shooter napsal: | | Pájín4 napsal: | | Porad lepsi nez rotoped ne? |
Koukni na Draprův log a odpovíš si sám |
Koukni jak se zlepšuje, když nemá kardio a jak jde doprdele, hlavně psychicky, když začně dávat kardio. Proto už ani ten jeho log nesleduju, jak začal psát, že dělá aerobku. Začátek konce. |
Právě že jsem si toho všiml
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
patrikdundych

|
Zaslal: po prosinec 24, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | patrikdundych napsal: | Tak pokud s tim máš takový zkušenosti tak už mlčím já dávám 2x týdne futsal ...popř. mma a moc sil mi to teda nebere a to mákám a běhám jak šílenej a sem přitom vždycky propocenej jak dě.ka ... |
a kolik tteningu tydne a kolik kilo jsi nabral od prazdnin? |
Od prázdnin asi 4 kg ,trénink jak kdy někdy 3x někdy 4x týdně,někdy split,pak zas fullbody....podle času a chuti ty aerobky taky do tý hodiny jako ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt leden 03, 2013 7:40 pm Předmět: |
|
|
Já teda chodím do atletiky už nějaký ten pátek a na letní rýsovačku  se mi teda nejvíce osvědčily HIIT a navíc při intervalu, kde vyklusáváš mi byly vždy dávány povely jako (10 kliků, 10 dřepů...) Ze začátku jdi volně, pamatuju si, že jsem na začátku sezóny, kdy atleti přechází z haly zpět na atleťák ze sebe sváču vyhodil..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pady Villa
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 9:51 pm Předmět: |
|
|
ja hraji zavodne fotbal plus sam si davatm do těla :DD chodim 4 dní v tejdnu do fitka . začatek si dam tak tech 6 km rychlostne 16-17 km v hodine.. a pak jdu na pul hodiny delat kruhovy trénink.. nebo 6 km rychlostne pak 5 km vyklus nejakych 10 az 13 km v hodine stridave tempo takze dohromady je to 11 km pak jdu opet na kruhač nebo cviky na dynamiku.. a poznavam ze me jde jak fyzička nahoru tak celkova vytrvalost a sila. Samozrejme zvysuju vahy u tech kruhaču po mesici az 2vou. hlavne taky zalezi na strave apod.. skrz regeneraci. Ale pamatuj ze kazdy mame jiny organismus nikdo nema stejny .Na kazdeho pusobi neco jineho  omlouvam se za hrubky:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 11:34 pm Předmět: |
|
|
Ano, na kazdeho pusobi neco jineho, ale obecne je mezi lidma kardio brano jako zbytecne velky strasak. Ovsem jak rikas, hodne dulezitou rolihraje v tomhle strava a regenerace a pokud je tohle v poradku, neni se zase tak ceho bat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
caute kuci.. mam ted v hlave nejak moc zmatek :D chodim hodinku trening a potom chodim 45 cardio - stepper, stac nebo páás.. vojta kor. rika ze cukry po treningu sou potreba, myslim si to same :) ale chci se zeptat, mam to tam pustit hned po treningu, mezi treningem a cardiem nebo az po cardiu? .) dikys..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
Pokud cukry, tak az po skonceni celeho treninku (pokud je tedy ucel tveho kardia spalovani tuku). Pokud tam chces nutne neco dat mezi silovym treninkem a kardiem, narvi tam kotel BCAAcek (ale i bez toho se obejdes, hlavni je mit v cajku stravu) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st srpen 21, 2013 8:43 pm Předmět: |
|
|
Kedysi som nerobieval kardio lebo som si kdesi prečítal, že dlhodobejším kardiom môžem priviesť telo do stavu katabolizmu a spálim mnoho svalov. Potom som sa vykašľal na všetky teoretické sračky, začal po tréningu (3-4xtýždenne) dávať 30 min.kardia bez akejkoľvek suplementácie a dobre som urobil. Kondička šla výrazne hore a na silu to nemalo absolútne žiadny vplyv. Veľa jedla je samozrejmosťou.
Počas leta som to trošku vypustil, avšak posledný týždeň už opäť dávam cez voľné dni 30 min.kardia. Pre človeka, ktorý chce mať okrem sily aj akú-takú kondičku je to podľa mňa základ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 9:42 pm Předmět: |
|
|
Já chodim ráno HIIT 10 minut 20:40 a odpoledne půl hodiny chůzí 6,7kmph do lehkýho kopce a nemám pocit že by mi to někdy spálilo svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|