Posilovny v Brne

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 83, 84, 85  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Posilovny v Brne  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Posilovny v Brne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nazývat Weisser sport centrum posilovnou je dost velká nadsázka. Paní majitelka rozšířila sálové aktivity a posilovna se scvrkla na něco, co by neobstálo ani ve dvouhvězdičkovém hotelu. Není tam ani stojan na dřepy, který tam býval, všechno zařízení je ve dvou mini-místnostech. A přitom to bývala docela slušná posilovna. No holt se zaměřili na to, co jim
nese peníze.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SGS

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sice pravda, ale prostredim, v lete teplotou atd je to jedna z nejlepsich v brne, co jsem videl.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Posilovna na dejme tomu max. 100 m2? Kde se prostě nedá odjet třeba mrtvý tah, protože tam není místo, kam bys položil činku? Kde jeden stroj končí druhý začíná. Když jsem tam byl po rekonstrukci, odešel jsem po pěti minutách, nechtěl jsem ani vrátit vstupné, jen jsem obsluze řekl, že v takovém prostředí prostě nejsem schopen cvičit... hotelové fitness má vyšší úroveň. Pro ženy chodící na aerobik a další módní trendy cvičení samozřejmě ok. Ale jako posilovnu bych to nedoporučil ani ženě v domácnosti.
TTeDy

PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2013 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SGS napsal:
Best gym muzu jen doporucit, paradni posilka, majitel dobrej typek, porad se snazi porizovat neco novyho.
....

Na to, jak ten Best gym vypadá nově, tak se mi tam stroje a obecně náčiní (např. "stojan" u benche, stroj na lýtka) zdály rozhrkaný a šatnu a sprchy ani nekomentuju .

Pak už jen drobné nedostatky (absence legpressu např.), jinak je pravda, že majitel je sympaťák, cena je tam příznivá a bývalo tam (za mých dob) málo lidí... koho baví squash, tak si tam taky přijde na své
jnerez

PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2013 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Posilovna na dejme tomu max. 100 m2? Kde se prostě nedá odjet třeba mrtvý tah, protože tam není místo, kam bys položil činku? Kde jeden stroj končí druhý začíná. Když jsem tam byl po rekonstrukci, odešel jsem po pěti minutách, nechtěl jsem ani vrátit vstupné, jen jsem obsluze řekl, že v takovém prostředí prostě nejsem schopen cvičit... hotelové fitness má vyšší úroveň. Pro ženy chodící na aerobik a další módní trendy cvičení samozřejmě ok. Ale jako posilovnu bych to nedoporučil ani ženě v domácnosti.

Souhlasím.Tři roky sem tam chodil, ale po rekonstrukci už se tam opravdu nedá kvalitně odcvičit. Bohužel.
Joe Hallenbeck

PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2013 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
SGS napsal:
Best gym muzu jen doporucit, paradni posilka, majitel dobrej typek, porad se snazi porizovat neco novyho.
....

Na to, jak ten Best gym vypadá nově, tak se mi tam stroje a obecně náčiní (např. "stojan" u benche, stroj na lýtka) zdály rozhrkaný a šatnu a sprchy ani nekomentuju .

Pak už jen drobné nedostatky (absence legpressu např.), jinak je pravda, že majitel je sympaťák, cena je tam příznivá a bývalo tam (za mých dob) málo lidí... koho baví squash, tak si tam taky přijde na své

Už tam má u multipressu zrcadlo?
TTeDy

PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2013 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joe Hallenbeck napsal:

Už tam má u multipressu zrcadlo?

Copak u multipressu, ale tam to zrcadlo není ani u stojanu na dřepy . Nebo přesněji: nebylo tam na podzim (u multipressu ani u dřepů), když jsem tam občas zašel. Bylo prostě jen na tom plácku u jednoruček. Jak to tam ale vypadá teď, to nevím.
MM-1

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar potřeboval bych tip na nějakou posilovnu v Komárově nebo blízko Komárova za přijatelnou cenu tak 50-70kč vstup? Dík
jnerez

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fitko bodyfitnessky Martiny Dreher defakto hned naproti Ronnie shopu v Komárově
http://martinadreher.ic.cz/ .
Mrmza

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaslechl jsem o něčem nové v AZ Toweru - ví o tom někdo někdo něco?
MM-1

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jnerez: Co to je zač? Jsou tam alespoň 50kg jednoručky? Může se tam mlatit s činkou při mrtvým tahu? Aby to nebyla nějaká nobl posilka to ja nerad :)
jnerez

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MM-1 napsal:
Jnerez: Co to je zač? Jsou tam alespoň 50kg jednoručky? Může se tam mlatit s činkou při mrtvým tahu? Aby to nebyla nějaká nobl posilka to ja nerad :)

Normál posilka. Žádná snobárna ani club. Zajdi se tam podívat a uvidíš.
Poman

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mrmza napsal:
Zaslechl jsem o něčem nové v AZ Toweru - ví o tom někdo někdo něco?

Zaslech,ale to je tak všechno. něco na způsob Big1C nebo Valcu
ryzoto

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

niake tipy na dobre posilky v brne? (v časti sever/stred/kralovo pole) chcem vyskušať aspon
5-6

(zatial som bol v blue gym a old gym)
ghost333

PříspěvekZaslal: st říjen 16, 2013 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je v MisMasi teda zruseny ten zakaz vlastniho piti? Muzu si tam donest vlastni flasku s iontakem?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Posilovny v Brne Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 83, 84, 85  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: