Dobry, ale kdy budou konecne nejak zavody ? Neni prece potreba nekolik let trenovat a doufat, ze hned na prvnich zavodech si stoupnes na bednu, zkusenosti je treba...
Dobry, ale kdy budou konecne nejak zavody ? Neni prece potreba nekolik let trenovat a doufat, ze hned na prvnich zavodech si stoupnes na bednu, zkusenosti je treba...
tak nejakou soutez sem hledal, ale na ČAPR neni vubec nic... posledni souteze tam jsou z roku 2012 tak se o to asi nikdo nestara nebo nevim, a ja stejne pujdu na soutez az na to budu mit, myslim si ze zatim na to nemam, a nechci skoncit posledni, potrebuju jeste ziskat vetsi rychlost a silu v zapesti, tam jsou jeste dost rezervy, u bicepsu si myslim ze sem na tom ve svy vahovce docela dobre, ale taky to chci zlepsit, kdyby nekdo vedel o nejaky soutezi tak budu rad kdyz mi to sem napisete, ale ja nic nenasel...
S tym nadelas, ja byl na soutezi v pace bez jakehokoliv specialniho treninku nebo pripravy pred asi 15ti lety, mel jsem asi 104 kg, to je jako ted , ale silu podstatne mensi.
Sak jsem taky skoncil posledni, ale vubec me to nevadilo, byla to super zkusenost a zazitek.
S tym nadelas, ja byl na soutezi v pace bez jakehokoliv specialniho treninku nebo pripravy pred asi 15ti lety, mel jsem asi 104 kg, to je jako ted , ale silu podstatne mensi.
Sak jsem taky skoncil posledni, ale vubec me to nevadilo, byla to super zkusenost a zazitek.
ja nerad prohravam a nemam ve zvyku bejt v cemkoli posledni, proto s tim nehodlam zacinat
Tak, dneska sem zacal takovou trochu pripravu na nejakou soutez v benchpressu, mam dojem ze nekdy koncem roku bude soutez v klatovech, ktery bych se rad zucastnil. Jinak páku trenuju porad, v ty taky planuju souteze az naky budou, ale na strankach jeste neni nic a kdovi jestli bude protoze porad jeste nejsou zprovozneny.. ted sem tejden necvicil, pripadam si nejak zeslablej, dneska sem zase zacal brat naky doplnky, konkretne amix anabolic master, cellucor no3, cellucor c4, cellucor beta bcaa, a kloubni od amixu, osobak na benchi sem mel pri vaze 78 kilo cca 160kg, ted je to o neco min a mam 77.5, vahu nabirat nechci, jen pokud mozno co nejvic zesílit.
Dnesni trenink:
Benchpress:
na hrudnik:
20kg+guma x 15
60kg+guma x 15
5cm od hrudniku:
90kg+guma x 6
110kg+guma x6
10cm od hrudniku:
130kg+guma x 6
150kg x 3
15cm od hrudniku
160kg x 3
20cm od hrudniku
170kg x 2
na hrudnik
130kg x 5
110kg x 5
-vsechno az na tech 170 lehky..
Tlaky na sikme hlavou nahoru jc:
30kg x 12
37.5kg x 12
45kg x 10
50kg x 12
Tlaky na stroji na spodky:
max x 10, 12, 12
Peck deck:
max x 12, 12, 12
Triceps stahovani kladky zahnutá tyč: (skutecna vaha)
34kg x 12
43kg x 10
52kg x 8
61kg x 6
70kg x 6
79kg x 6
- privazuju se páskem aby me to nezvedalo
Triceps stahovani rovna tyč: (polovicni vaha)
92kg x 8 + 70kg x 8 , 2 serie
Drepy na lavičku:
20kg x 12
60kg x 8
80kg x 5
100kg x 5
120kg x 5
130kg x 5
Predkop:
max 4 serie po 8mi
Zakop:
30, 37, 43, 50kg x 8
Biceps JC na scottu polovicni rozsah (na páku)
30kg x 8
37.5kg x 8
45kg x 6
50kg x 6
- hodne lehky, skoda ze nemame v posilovne vic nez 50ky, na tenhle cvik bych to videl tak na 60-70kg už
Biceps jč ve stoje: taky jen zlehka
17.5kg x 8
22.5kg x 7
27.5kg x 6
Snad pujdou ty váhy na benchi nahoru, chtel bych se dostat na 170kg pri vaze kolem 80kg do dvou mesicu
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru