nerostu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nerostu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> nerostu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ondrasim

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:25 pm    Předmět: nerostu Odpovědět s citátem

Čau klucí jsou tomu tak čtyři měsíce co sem se rozhodl že ze sebou něco udělám.
Řekl sem si a dost a začal sem bušit.Začal sem na váze tak 56kilo a chci nabrat co nejdřiv tak na 80kilo v supr kvalitě.Mam veliké ambice chci vyhrat zlato na ME,můj životní sen :-).Nakoupil sem řadu suplementů ale i tak nevidim výsledky.
Snažim se dřu jak můžu bohužel výsledky v podobe svalů tvrdých jako skála nepřichazeji ať se snažim sebevíce krom toho že jsem nabral něco málo tuk.

Múj trenink (jedu split 3x tydně):

PO: biceps,břicho,triceps
ST:břicho,delty,biceps
PA:biceps,břicho,delty

-nohy mám dobré bo chodim do práce pěšky několik km deně

Moje suplementace: protein wehy core (nitrožilně),gainer mutant mas (análně),bcaa od surivalu (análně),kreatin (nitrožilně) od survivalu,nakopavač compress caliber pump,tribulus,HMB (nitrožilně) a spalovač fair pover.
Uvažuju že bych zkusil AS.

Muj jidelniček (objem):

8:00 3 vařená vejce + pivo 0,5l +SUPLEMENATCE (16g bílkoviny)

10:00 Šest bilych rohliku + salam gothaj + 1x0,5l pivo radegast+SUPLEMENTACE (20g bílkoviny)

12:00 Bůček vepřovy,5x knedlik + 3 piva starobrno výčepní+SUPLEMENTACE (15G bilkoviny)

(potreninkovy napoj 0,5 l pivo Březnak) +potrnéniková SUPLEMENTACE

15:00 Pivní sýr celé balení + 2x 0,5 l pivo radegast+SUPLEMENTACE (11g bílkoviny)

19:00 Vaječná michanice a 3 rohliky bilé +SUPLEMENTACE (30g bílkoviny)

22:00 Tvaroh 250g (na noc místo caseinu) + 1x0,5 l pivo radegast+SUPLEMENTACE (18g bilkoviny)

Jak vidi´íte mám dost proteinu a nerostu.Suplementaci sypu v průběhu dne jen tak k jidlům jako jednohupky,zapíjim pivem aby se lip dostali do krve (dělají to tak profíci).
Prosím rady zkušenejších aby mě nějak nasměrovali a poukázali na chyby,sráží mi to sebevědomí,díki kluci.
Korny

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

troll lvl. 984981894918941981
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zvědavý kolik lidí odsud to nepochopí a budou to brát jako opravdový dotaz..:-D
S tím, že tu suplementaci dáváš nitrožilně/análně jsi to přehnal, ale zasmál jsem se. Příště když budeš chtít vytočit místní borce, tak uber na fantazii. Takhle tomu nikdo neuvěří.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak prvně bych upravil trénink, dal bych AB a 4x týdně

A:Biceps, triceps
B:Delty, břicho

všechny doplňky bych dával nitrožilně - lepší využitelnost! AS určitě zkus, nejlepší zkušenosti mám s pícháním pod oko nebo mezi prsty na nohou - ruce mi máma kontroluje.

Jídelníček celkem dobrý, ale upravil bych ho trochu. Ráno bych dával minimálně 3 piva - tělo je po dlouhé noci hladové. Ke svačině bych přidal klidně jedno. Na oběd jsou 3 kousky ideální. Po tréninku bych jich dával co nejvíc - čím víc, tím lépe, nebal bych se jít i do zvracení. Pak bych přidal ještě tak jeden kousek k tomu jídlu co dáváš kolem 19 hodiny.

A celkově bych přidal stupně, nebal bych se jít do 12° nebo i klidně do 18°. Ať se daří, věřím, že když se budeš řídit tímto "návodem" stihneš se letos ještě připravit na Olympii.
reegis

PříspěvekZaslal: út srpen 27, 2013 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Tak prvně bych upravil trénink, dal bych AB a 4x týdně

A:Biceps, triceps
B:Delty, břicho

všechny doplňky bych dával nitrožilně - lepší využitelnost! AS určitě zkus, nejlepší zkušenosti mám s pícháním pod oko nebo mezi prsty na nohou - ruce mi máma kontroluje.

Jídelníček celkem dobrý, ale upravil bych ho trochu. Ráno bych dával minimálně 3 piva - tělo je po dlouhé noci hladové. Ke svačině bych přidal klidně jedno. Na oběd jsou 3 kousky ideální. Po tréninku bych jich dával co nejvíc - čím víc, tím lépe, nebal bych se jít i do zvracení. Pak bych přidal ještě tak jeden kousek k tomu jídlu co dáváš kolem 19 hodiny.

A celkově bych přidal stupně, nebal bych se jít do 12° nebo i klidně do 18°. Ať se daří, věřím, že když se budeš řídit tímto "návodem" stihneš se letos ještě připravit na Olympii.

Taky jsem mu chtěl "poradit", ale nechtělo se mi to vymýšlet
jachym

PříspěvekZaslal: st srpen 28, 2013 2:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

heleď a kdyby to nešlo nahoru, tak pamatuj, že tvrdej alkohol má kalorií nejvíc, tak bych postpuně zkoušel nahrazovat 12ku pulitrem vaječnáku apod. Však vajíčka jsou základ
MilanaliM

PříspěvekZaslal: pá říjen 25, 2013 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
heleď a kdyby to nešlo nahoru, tak pamatuj, že tvrdej alkohol má kalorií nejvíc, tak bych postpuně zkoušel nahrazovat 12ku pulitrem vaječnáku apod. Však vajíčka jsou základ

tj. ale máš tam beztak málo ovoce a zeleniny - trochu švestek nejlépe v tekuté formě moment na ww.suplementy.galaxie mají akci 2+1 láhev slivovice ... osobně preferuju hruškovici 20 minut po tréninku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: