|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bajkonur
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:35 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Reiben napsal: | | Teďka přemýšlím, že bych zkusil jet následovně: 6 dní v týdnu striktní paleo (bez mléčných výrobků, luštěnin) a každou neděli prasečí den, kdy bych si dopřál co bych chtěl. Myslím, že takto by to mohlo fungovat dobře. |
Hele podle mého názoru se prasečí dny a všechno tomu podobný zařazuje hlavně v období, kdy člověku něco chybí (diety).
Ty jedeš určitej styl stravování, kterej by mě být optimálně nastaven tak aby to pokrylo vše co tělo potřebuje. To že chceš dělat tuhle kravinu jasně značí že to jedeš prostě špatně. A ten tvůj příjem je prostě strašnej. |
Jakože když někdo drží redukční dietu aby shodil 30 kilo nadváhy, jí zdravě a honí ho chutě na čokoládu, tak "jede prostě špatně"?
Když má "jeden" něčeho dostatek, zákonitě bude chtít něco naprosto jiného, to je naprosto normální a určitě bych z toho nedělal nějaké závěry.
Občas slýchám lidové moudrosti jako "tělo si řekne o co potřebuje". Zdá se, že to moje potřebuje hlavně hodně mastného, slaného a sladkého. A nejvíc mu vyhovuje ležet u televize nebo chrápat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:45 pm Předmět: |
|
|
Dík za rady Daymoone. Jinak neviděl bych v tom nachlazení nic extra. Stres ze zkoušek nemám, spánek většinou 8-9 h., jídlo až na prasečáky OK, alkohol nepiju, přemíra fyzický zátěže nehrozí (trénink 2x nebo 3x týdně 30 minut + aerobka). Aktuálně už je mi dobře. Ještě zítra dám volno a měl bych být zase v pořádku.
Co se stravy týče, tak vůbec nevím jakým směrem se vydám. Musím si to ještě promyslet.
Dnešní jídlo:
Snídaně: omeleta (4 vejce + slanina), broskev
Oběd: cca 200 g. kuřecího masa, zeleninový salát, banán
Svačina: bílý jogurt hollandia 500 g, lžíce arašídového másla
Večeře: polévka s kuřecím masem a zeleninou, omeleta (2 vejce + šunka + sýr), 2 lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti do toho moc kecat, ale co zkusit Warrior diet? Buďto to můžeš jet jako "paleo", nebo klasiku s luštěninama apod. Já měl velmi dobré výsledky a celkově jsem byl spokojený a rozhodně se k tomu chci někdy zase vrátit. Nepůjde spíš o to co by si jedl, ale kdy a v jakém množství. Co myslíš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:33 pm Předmět: |
|
|
Spam ti to napsal dobře.
Proč nezkusit "racionální" stravování, než vymýšlet pořád nějaké paleo, WD a podobně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:37 pm Předmět: |
|
|
Já za sebe taky můžu WD vřele doporučit. Nejdříve jsem se podobným stylem stravoval. Ve škole téměř nic nebo nic a jedl jsem, až když jsem přišel na byt. Ale mám zkušenost i přímo s WD a mě to tak opravdu vyhovovalo.
Nicméně pokud ti to takhle vyhovuje, tak neměň
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Spam ti to napsal dobře.
Proč nezkusit "racionální" stravování, než vymýšlet pořád nějaké paleo, WD a podobně? |
Však jasně, ať to vyzkouší a pak uvidí, co mu sedne nejlépe. Já osobně klasické stravování nijak nezavrhuju, avšak nadruhou stranu pro určité lidi může být "alternativní" stravování ještě lepší a může přinášet lepší výsledky. Holt jediné, do čeho bude muset při testování investovat, je čas - za týden nepozná nic, chce to alespoň měsíc, dva tři a víc, aby se udělal rozumný názor. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
WD vypadá dobře a věřím, že to funguje výborně, ale nechci mít omezení, co se času týče (jez tohle v tenhle čas atd.). Zatím ještě zůstanu u této mojí verze "palea". Pokusím se bez prasečáků. Cíl si dávám takový, že chci takto ještě absolvovat celé září. Potom to celé přehodnotím a od října uvidím jak se vydám dál.
Snídaně: omeleta (4 vejce + slanina + sýr)
Svačina: hrst mandlí, banán
Oběd: cca 200.g kuřecího masa, zeleninový salát, lžíce arašídového másla
Svačina: bílý jogurt hollandia 500 g. + jablko + hrst rozinek
Večeře: 4 míchaná vejce na másle, zelenina, hermelín, 2 lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:29 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlel jsem o stravování a dost jsem si přečetl o WD a dalších podobných konceptech. Nejvíc mě zaujalo, že bych měl 20 h. kompletní půst a 4 hodiny žraní. Nemusel bych jídlo přes den ve škole vůbec řešit a potom po příjezdu bych dal trénink a 4 hodiny žral. Mám z toho trochu obavy, protože přeci jen většina lidí, co jede WD, tak jí i během dne malé porce jídel a tohle by bylo ze začátku asi dost drsný, ale za zkoušku nic nedám.
Jinak, co se tréninku týče, tak včera jsem dal lehké protažení a dnes aerobka nalačno. Ještě zatím spíš takový rozjezd po tom nachlazení. Zítra a v pátek budu v práci, takže plnohodnotný trénink dám nejspíš v sobotu.
Snídaně: koktejl (0,5 l polotučného mléka + 2 banány + lžíce medu)
Oběd: cca 200g. kuřecího masa + fazole
Svačina: bílý jogurt hollandia 500 g. + jablko + hrst rozinek + hrst mandlí
Večeře: omeleta (4 vejce + slanina + sýr), hermelín, zelenina, 2 lžíce arašídového másla _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 7:56 pm Předmět: |
|
|
Neee, kolikrát to ještě budu vysvětlovat  , ve WD se žádný půst nekoná (pouze si můžeš dát 1 den každých 14 dní na detox), tam od rána do *doby po tréninku* jíš střídmě, snažit se být na 0 sacharidech, takže zelenina (zel. šťávy), hrst mandlí, proteiňák, 1 vejce...stále to má ale tu výhodu, že to jídlo prostě moc řešit nemusíš, najíš se pořádně až večer - zaslouženě a po tréninku, tam ty sachry klidně dej, protože je tělo potřebuje. Na leangains bych se být tebou vykašlal... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnes v práci. Vůbec nějak nebyl prostor k jídlu, takže jsem se najedl pořádně až když jsem přijel domů. Po práci jsem měl chuť zajít někam do fast foodu si dát pořádnou chálku. Byl jsem nasranej, protože jsem ztratil takovou taštičku s penězma a ještě do toho jsem toho moc nejedl. Nakonec jsem si teda poručil a nešel tam. Jsem rád, že jsem to udělal.
Snídaně: koktejl (0,5 l polotučného mléka + 2 banány + skořice)
Oběd: tuňák rio mare (se zeleninou) v oleji, 50 g. kešu
Svačina: 50 g. kešu
Večeře: cca 200 g. kuřecího masa, zeleninový salát, pomeranč
2. Večeře: omeleta (4 vejce + slanina + sýr) _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 8:03 pm Předmět: |
|
|
Teď 2 dny jsem zařadil zpátky rýži, ovesné vločky a těstoviny, takže s paleo stravou je konec. Zatím jím normálně a žádný prasečáky ani nejsou v plánu. Po fyzický stránce už jsem zase téměř na 100% OK, takže ode dneška jsem začal zase s tréninkem a aerobkou.
Během několika následujících dní mám v plánu rozjet renegade diet. Ještě musím počkat na zásilku od ronnie a udělám si nějakej větší nákup jídla, abych měl do zásoby.
Až to odstartuju, tak zase můžete čekat denní zápisky do logu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Takže.. stále cvičím, ale strava nic extra. Od října se chci přestěhovat do Prahy, takže teď RD nepřipadá v úvahu. Musím se tam nějak zabydlet a se stravou to asi nebude žádná sláva. Podle toho kolik budu vydělávat na brigádě, tak podle toho si budu žrát  . Ze začátku to asi bude zajímavý, protože se budu muset naučit si všechno jídlo připravovat sám (doteď jsem to dělal tak ze 70%) a nevím jak si finančně vystačím, takže to už asi nebude každý den maso. Ale jinak se fakt těším, bude to paráda. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:12 pm Předmět: |
|
|
Kampak přesně se stěhuješ? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Nejspíš do bytu v Holešovicích (mám kousek školu). Mělo by to být kompletně vybavený a měl bych tam 1 pokoj pro sebe (cena 3500 kč - včetně elektřiny, vody atd.). Budu tam bydlet se spolubydlícím. Ale ještě to není jistý, takže kdyby jsi ty nebo kdokoliv jiný o něčem dobrém věděl, tak klidně můžete napsat SZ  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|