|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
Jeeezis nebud rozmazlena a nefnukej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
dej sem nějaky pořadny fotky a uvidiš jak se ti zvedne navětevnost ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | dej sem nějaky pořadny fotky a uvidiš jak se ti zvedne navětevnost ;) |
Jojo vsichni chlapi tu z ni budou na větvi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:19 pm Předmět: |
|
|
Zkus si koupit vit. B12 - po tréninkách či chůzi jsme měla hrozný svalovky - neadekvátně. No Přidala jsem na vápníku a hořčíku a přidala B12 a je to mnohem lepší. :) A B12 je celkově dobrá na regeneraci i injekčně si to všichni chválí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 7:06 am Předmět: |
|
|
| Tsunami napsal: | | Zkus si koupit vit. B12 - po tréninkách či chůzi jsme měla hrozný svalovky - neadekvátně. No Přidala jsem na vápníku a hořčíku a přidala B12 a je to mnohem lepší. :) A B12 je celkově dobrá na regeneraci i injekčně si to všichni chválí. |
ja sice beru vytaminovy komplexy celkem hojne, ale muzu vyzkouset,za to nic nedam,dik za radu :)
Drapere...jdi si delat prdel z někoho jinýho laskavě nebo ti příšptě na žádnou osu už nestoupnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
30.8.2013 RAMENA,TRICAK
RAMENA
TLAKY
12x10kg
8x15kg
6x15kg
8x12kg
6x12kg
8x10kg
-přední delt mi po dietě jaksi uchcípl tak sem se z bočníh přeorientovala nachvíli ted na prednáky...tam sem jim naložila na tlaky..a v nasledné SS kladiva s kontrakci...ramena je muj nej nej nej trening..s tricakem doslova pecka :)
UPAZOVANI V PREKLONU + PREDPAŽOVÁNÍ KLADIVA
4x (10x5kg + 2x10x5kg)
UPAZOZOVANI SPODNI KLADKA JEDNORUČ
2x10x5kg
2x8x7,5kg
2x8x5kg
2x8x5kg z poslednich sil
-sem obmenila misto jednoruček a docela příjemná změna
TRICAK
KLIKY NA BRADLECH
4x8xbw
-sem si konečně nepřipadala jako chcípáček,napsledy sem po první sérii záhadně totálně umřela, ale to sme přehazovala treningy kvuli goldsgymu...a mela sem odjety v predchoziho treniongu prsa a z toho v ten den ramena...a ocividne to nebyl dobrej napad  (ono to bylo dost zrejmy,ze to asi nepude xD) ..jenze sem zakazdou cenu ten tricak potřebovala odjet a zas sem zkoušela,co moje pidi tělo vydrží a nevydrželo...
EXTENZE S JC
2x10x5kg
2x8x7,5kg
2x8x7,5kg
2x8x5kg
- sem nekde videla jet nejakyho profika zahranicniho a pak i Osladila,tak sem si říkala,že to bude asi něco víc spešl než obouručně a nezklamalo..lepší procítění..grejt :))
SPODNI KLADKA - PROVAZY
12x10kg
12x15kg
12x15kg
10x10kg
10x10kg
-tenhle cvik jsem delsi dobu nejela,tak sem si ho tam narvala pro obmenu zpatky a sedl
STAHOVANI HORNI KLADKY
12x15kg
12x10kg
10x10kg
8x10kg + 6x7,5kg
8x10kg + 6x7,5kg + 6x5kg
ROTACE S TYČÍ
4x15x7,5kg
- vazne,ramena triceps, to je trening,kterej snad nikdy nemuze zklamat..pro me strasne zabavne a variabilni, da se s tim delat spousta veci :) jak to bavi,tak to roste..zada nebavej a taky nerostou
Naposledy upravil Martule dne po září 02, 2013 7:54 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:35 pm Předmět: |
|
|
31.8.2013 NOHY
rotoped na zahřátí 5 min
PŘEDKOPY
5x10x10kg
-pomalé s kontrakcí
DŘEP ATG
3x10x50kg
3x10x40kg
3x10x20kg
-lehce sem si podložila patičky, pořád uhýbám těm bércům, ale už spíš preventivně, než že by mě to eště moc zlobilo..omentálně to vidím na dobré cestě
LP
1x20x45
2x20x60
1x2045kg
PŘEDKOPÁVÁNÍ + ZAKOPÁVÁNÍ
4x15x15kg + 4x20-15x20-15kg
-svižnější provedení, každé 5 rep. s kontrakcí
ZANOŽOVÁNÍ DO 90ST, -II- nad 90 s proplou, PANEVNI MOST, ABDUKCE
4x2x15, 4x2x15, 4x20, 4x25x35,30kg
rotoped cca 15min
-konečně se začalo trošku dařit a jsem schopná odjet bez potíží...větší váhy tomu umýsleně nenakládám, necítím potřebu,nevidím v tom smysl..jen bolavý kolena a možnej úraz...mám nohy že se do kahot nemůžu narvat...jde mi spíš o to zkvalitnit než naplacat svaliska..
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: po září 02, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
1.9.2013 ZÁDA, BŘICHO
STAHOVANI HORNI KLADKY V PŘEDKLONU NA UZKO - předúnava
4x20x20-15KG
STAHOVANI HORNI KLADKY PODHMATEM
4x15x20,35,30,30kg
-nenávidím ten cvik..navíc u nás v gymu jsou por mě málo variabilně stavitelný lavičky a strašně blbě se tam pod to skládám...musím si dávat dřívko pod nohy a tu lavičku všelijak možně výškově ladit a nemůžu tak jaksi najít tu správnou polohu..třeba v bigu sem tenhle problem nikdy nemela..tam sedu, zacvaknu a jedu..nechápu..prostě mizerie
PRITAHY JC V PŘEDKLONU - OBOURUČ
4x (10x5kg + 6xbw)
- tohle většinou jezdívám s osou,ale vyzkoušela sem s jednoručkama a lokty sem rvala co nejvíc k tělu a opravdu mě to i s tou pidi váhou tak zmasilo, že posledních 6 opakování sem dojížděla s pořádnou kontrakcá na prázdno bez činek
PŘÍTAHY SPODNÍ KLADKY VE STOJE JEDNORUČ
5x2x12x10,15,15,15,12kg
- tohle jsem teda ve stoje zkoušela poprvé..ten tyčovej stroj je sice asi 1000x lepší, ale o tom si můžu nechat jenom zdát dokud nezměnim posilku, takže tady to bylo relativně dobrá volba...procítění super, akorát jak jsem moc malá, tak když jsem se zapřela o tu železnou konstrukci, tak ta dráha pohybu nebyla dost dlouhá na ot,abych tu ruku mohla pořádně vyvěsit a když sme se zapřela jen o koleno,tak ta stilita nebyla až tak dobrá a až moc sem to cítila na spodní část zad...
HYPEREXTENZE
4x12xbw
-na závěr nějaké pocvičeníčko na břicho..zkracovačky,metronomy atd...
...jinak přesně jak sem si myslela..po návštěvě gold´s gymu se mi už jen při představě, že mám jít od Bluegymu odcvičit záda ježily vlasy  mám v plánu jít prubnout MišMaš..soon
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 02, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | STAHOVANI HORNI KLADKY PODHMATEM
4x15x20,35,30,30kg
-nenávidím ten cvik..navíc u nás v gymu jsou por mě málo variabilně stavitelný lavičky a strašně blbě se tam pod to skládám...musím si dávat dřívko pod nohy a tu lavičku všelijak možně výškově ladit a nemůžu tak jaksi najít tu správnou polohu..třeba v bigu sem tenhle problem nikdy nemela..tam sedu, zacvaknu a jedu..nechápu..prostě mizerie |
Ale prosimte....
Ta kladka ani ta lavicka nemuzou za to, ze ses cela deformovana _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 02, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
jsem chtel nenapadne naznacit, ze nejsi jedinej, kdo to tu scanuje 3x denne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: út září 03, 2013 2:01 pm Předmět: |
|
|
2.9.2013 PRSA,BICEPS
PRSA
a je to zas tady, mé oblíbené září a posilka full...opět spousta novejch neznámejch lidí co na mě divně koukaj
warm up s jednoručkama
BP
15x20kg
12x40kg
10x50kg
8x50kg
6x50kg
8x40kg
- nijak zvlášť nepotěšilo..4tej trening v kuse, žádná zázračná síla...
HORNÍ KLADKY PROTISMĚRKY
4x10x10,12,10;7,5kg
SPODNÍ KLADKA - JEDNORUČ
3x2x105;7,5kg, 7,5kg
1x2x8x5kg
-nedávno jsem dávala spodní kladky na prsa obouručně a pak sme dostala tip na jednoruční, že dráha pohybu jde kousek dál a tudíž lepší kontrakce a tak sem vyzkoušela a jednoruční provedení, pokud si do toho člověk umí dobře stopnout a zapřít se, je mnohem lepší
PAD-DECK
1x20x18kg
3x15x25kg
1x15x22kg
BICEPS
OBOURUČNÍ BIC. ZVDIH S JČ V SEDE - MÍRNĚ NAKLONĚNÁ LAVIČKA
3x10x10kg
1x10x7,5kg
-masakrovej cvik..v dopni poloze nevyvěšuju,držím pořád v záběru a nahoře kontrakce ..si nemůžu vynachválit
BIC ZDVIH V PŘEDKLONU BEZ ZÁPĚRU LOKTE + KLADIVA
4x8x7,5kg,5kg + 4x85kg
- ten bic zdvih sem brala tak trochu formou cheetingu, zabiralo to zase trosku jinak nez se zaprenim..kladiva k tomu masakr
- jinak jsem se trochu nazlobila...ja jakožto žena a tvor slabý, jsem si před sebe naskladala tu 7,5kg cinku a obě 5tky...a nějakej pavouk mi je za každou cenu chtěl vzit..a když sme se mu snažila vysvětlit, že když jedu superserie, tak se s něma střídat nemůžeme, tak to ne a ne pochopit
KONC. BIC ZDVIH NA SPODNÍ KLADCE - JEDNORUČ
4x2x10-8x7,5kg
-tenhle cvik jezdím dlouho, ale tak jako u spousty další sem se přesvědčila, že jednoručně absolutně jiná úroveň procítění ...možu vřele doporučit
|
|
| nahoru |
|
 |
Martule

|
Zaslal: čt září 05, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
4.9.2013 HARDCOROVY RAMENA A TRICEPS
RAMENA
rozcvička,protahovačka a warm up s jc
sem byla za celej den strašně zmordovaná, v práci toho mám, že to je tak jít se oběsit ..takovej z tech dni kdy se sere totalne vsecko a čekala sem že i posilka bude stát dneska za prd...ale vztek zrejme pozitivne ovlivněuje vysledky, protože sem se citila vazne neznicitelne, skvelej trening...pracky mi sice malem upadly, ale dobré
UPA S JČ
2x10x5kg zahrivaci
2x10x9kg
1x10x7kg
1x8x7kg
s lehcim cheetingem páč totok bych čistou technikou nedala...ale diky tomu sem to tam mohla na chvili zmacknout a perfekt
TLAKY S JČ + PŘEDPA S JČ STŘÍDAVĚ KLADIVOVY UCHOP
2x10x5kg zahrivačka
1x10x12,5kg
1x10x15kg + 2x10x5kg
2x8x15kg + 2x10x5kg
1x6x15kg + 2x8x5kg
1x8x12,5kg 2x10x5kg
- u tlaku sem takovou silu a jistotu eště necítila, plnej rozsah,krasn yprociteni..u toho předpažování sem sice málemuž pošla a ci činky sem doslova po serii zahazovala, pač to štípalo jako prase..ale spokojenst
ROZPAŽOVÁNÍ V PŘEDKLONU + KRČENÍ RAMEN s jč
2x10x5kg + 2x10x7,5kg
(1x8x5kg + 6x2,5kg ) + 10x7,5kg
(1x6x5kg + 8x2,5kg) + 10x7,5kg
- taky lehkej cheeting ale krásně sem dbala na kontrakce a u tech shazovanejch sem to pak držela tka 2 vteřinky..i s tou pidi váhou to bylo maso
PŘÍTAHY EZ K BRADĚ UZKYM UCHOPEM
4x10x20kg
TRICÁK
TRICEPSOVE KLIKY MEZI LAVIČKAMA S BW
1x15xbw
3x10xbw
 krasa na zahřátí :) sem dlouho nedavala, zařadila sme místo kliků na bradlech pro změnu
FRANCOUZSKY TLAKY
2x10x20kg
1x8x20kg
1x10x12kg
- po dlouhé delší době opět...chtěla sem po nich dat jet ještě samostatně uzkej bench ale kvuli cetnemu osazenstvu BG not possible
STAHOVÁNÍ KLADKY
1x15x15kg
3x10x22kg
1x20x22,15,12 shazovaná ..nikdy nezklame
- SUPER MEGA DOBRE TRENING, FAKT POBAVILO,POTESILO,ZVEDLO NALADU..VIC TAKOVEJCH
akorát ze mě doslova lily potoky ( u me nezvykly - mozna mirne znamky hypoglykemie  ) ale celej tyden až do pátku nám v gymu neteče teplá voda  hrozný šoky..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|