|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
blikk
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 2:40 am Předmět: |
|
|
Měl bych dva takové dotazy, první, jak rychle třeba ten protein pít? Někdy to piju vychlazený a mám fakt žízen, tak bych to do sebe klidně kopl naráz, ale někde sem četl, že je to lepší "ucucávat" třeba tak v průběhu 15-20 minut, má to nějaký vliv třeba na vstřebávání? A druhý, jak dlouho to tak může být po otevření? Jde o to, že třeba načnu dvě i tři pixly, abych mohl střídat příchutě, ale mám pak obavu jestli to třeba nevadí mít takhle otevřený dejme tomu 2 měsíce.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 9:52 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Měl bych dva takové dotazy, první, jak rychle třeba ten protein pít? Někdy to piju vychlazený a mám fakt žízen, tak bych to do sebe klidně kopl naráz, ale někde sem četl, že je to lepší "ucucávat" třeba tak v průběhu 15-20 minut, má to nějaký vliv třeba na vstřebávání? A druhý, jak dlouho to tak může být po otevření? Jde o to, že třeba načnu dvě i tři pixly, abych mohl střídat příchutě, ale mám pak obavu jestli to třeba nevadí mít takhle otevřený dejme tomu 2 měsíce. |
Já to do sebe vždycky kopnu ať je to protein nebo gainer. Jinak na těch pixlách by mělo být někde napsaný datum spotřeby
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | blikk napsal: | | Měl bych dva takové dotazy, první, jak rychle třeba ten protein pít? Někdy to piju vychlazený a mám fakt žízen, tak bych to do sebe klidně kopl naráz, ale někde sem četl, že je to lepší "ucucávat" třeba tak v průběhu 15-20 minut, má to nějaký vliv třeba na vstřebávání? A druhý, jak dlouho to tak může být po otevření? Jde o to, že třeba načnu dvě i tři pixly, abych mohl střídat příchutě, ale mám pak obavu jestli to třeba nevadí mít takhle otevřený dejme tomu 2 měsíce. |
Já to do sebe vždycky kopnu ať je to protein nebo gainer. Jinak na těch pixlách by mělo být někde napsaný datum spotřeby |
Po otevření by se to mělo spotřebovat do 3 měsíců, ale vydrží to o mnoho déle
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 10:12 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | DiamonD123 napsal: | | blikk napsal: | | Měl bych dva takové dotazy, první, jak rychle třeba ten protein pít? Někdy to piju vychlazený a mám fakt žízen, tak bych to do sebe klidně kopl naráz, ale někde sem četl, že je to lepší "ucucávat" třeba tak v průběhu 15-20 minut, má to nějaký vliv třeba na vstřebávání? A druhý, jak dlouho to tak může být po otevření? Jde o to, že třeba načnu dvě i tři pixly, abych mohl střídat příchutě, ale mám pak obavu jestli to třeba nevadí mít takhle otevřený dejme tomu 2 měsíce. |
Já to do sebe vždycky kopnu ať je to protein nebo gainer. Jinak na těch pixlách by mělo být někde napsaný datum spotřeby |
Po otevření by se to mělo spotřebovat do 3 měsíců, ale vydrží to o mnoho déle |
Do data spotřeby by to mělo vydržet i otevřený, pokud je to pixla a ne sáček...jediný co mě nevydrželo byl kreatin, ze kterýho jsem otočením pixle po 9 měsících udělal takovou hezkou bábovičku
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 4:12 pm Předmět: |
|
|
Je jasné že každý protein má trochu jiné složení, proto by mě zajímalo,jestli je třeba dobré nějak to střídat (myslím ne jen příchutě, ale třeba stejný typ proteinu různých výrobců nebo různé výrobky) nebo jestli je ok pít pořád to samý. Mám teď na mysli to, že určitě je trochu jiný zastoupení AMK, poměry živin atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fens
|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
Má někdo zklušenosti se 100% Beef Protein hydrolysate od Fitco? Chtěl bych ho využívat po tréninku s maltou, tak by mě zajímal nějaký názor, díky..
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne září 01, 2013 7:41 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | Fens napsal: | | Má někdo zklušenosti se 100% Beef Protein hydrolysate od Fitco? Chtěl bych ho využívat po tréninku s maltou, tak by mě zajímal nějaký názor, díky.. |
kolagen nebrat !
vyrobni hodnota 0
stravitelnost mizerna
neobsahuje vsechny essencialni aminokyseliny
a ani na ty klouby ti to nepomuze jak se rika |
ja mel vzorek a se stravitelnosti musim rict uplne ok
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 01, 2013 8:26 am Předmět: |
|
|
Zkouším první z mnoha desítek vzorků Whey Core,které jsme nafasovali v Nutrendu+já ještě šlohnul Diamond123 když v autě usnul  a musím říct,že příjemné překvapení.Chuť i stravitelnost OK,sojky nula  a pěnivost vůbec a to jedu ponorákem a dost dlouho mixuju.Takže Whey Core
|
|
| nahoru |
|
 |
Fens
|
Zaslal: ne září 01, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | Fens napsal: | | Má někdo zklušenosti se 100% Beef Protein hydrolysate od Fitco? Chtěl bych ho využívat po tréninku s maltou, tak by mě zajímal nějaký názor, díky.. |
kolagen nebrat !
vyrobni hodnota 0
stravitelnost mizerna
a co by jsi doporučil?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
Fens
|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:31 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | Fens napsal: | | nEcro napsal: | | Fens napsal: | | Má někdo zklušenosti se 100% Beef Protein hydrolysate od Fitco? Chtěl bych ho využívat po tréninku s maltou, tak by mě zajímal nějaký názor, díky.. |
kolagen nebrat !
vyrobni hodnota 0
stravitelnost mizerna
a co by jsi doporučil? |
chces protein
- po treninku
- pres den
- na noc
velikost baleni
0,5kg / 1kg / 2,25kg ?
zajima te cena nebo kvalita nebo chut ?
popr. co je z tech vlastnosti pro tebe nejdulezitejsi
Kolik do nej hodlas investovat ? |
něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
Po tréninku určitě Hydro Instant. Pošlu Ti soukromou zprávou odkaz, aby ses případně vešel do té finanční představy.
Btw. necituj příspěvek, na který reaguješ, pokud je bezprostředně před tím Tvým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Fens napsal: |
něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky |
FA Whey Protein 2270g
Smartlabs Chow Protein 2000g
Extrifit Professional WPC 60 2000g _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|