PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 475, 476, 477 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
blikk

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvažuju o nějakém kvalitním izolátu, rád bych se vešel tak do 500 a rád bych kilový balení.
Máte někdo zkušenost s tímto?:
https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90.html
A případně jaké jsou alternativy, tenhle je totiž teď v akci, ale až nebude....
A taky jestli někdo máte tento:
https://obchod.ronnie.cz/s-4746-iso-90-natural-syrovatkovy-isolat.html
Dá se to pít samotné když to vlastně není nijak ochucené?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První, co uvádíš, je sójový isolát. Druhé pak syrovátkový isolát. A to je dost výrazný rozdíl.

Ten ISO 90 neochucený se pít v pohodě dá, ale chuť samozřejmě odpovídá složení, kde nejsou krom suroviny žádné příměsi (krom těch, které jsou dány samotnou instantizací).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
blikk

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, už to vidim, chtěl jsem syrovátkový, nevšiml jsem si že tamten je sojový. A kdybys měl doporučit nějaký nejlepší cena/složení syrovátkový /krom toho natural/ ?
JrElda

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Uvažuju o nějakém kvalitním izolátu, rád bych se vešel tak do 500 a rád bych kilový balení.
Máte někdo zkušenost s tímto?:
https://obchod.ronnie.cz/s-427-maxi-pro-90.html
A případně jaké jsou alternativy, tenhle je totiž teď v akci, ale až nebude....
A taky jestli někdo máte tento:
https://obchod.ronnie.cz/s-4746-iso-90-natural-syrovatkovy-isolat.html
Dá se to pít samotné když to vlastně není nijak ochucené?

Já používám ISO90 natural a ohledně chuti..koupil jsem,napil jsem se a prvně jsem tu nadával na foru co je to za chuť hnusnou ale po třech dávkách mi to přišlo normální a zvykl jsem si, takže pokud za mě doporučuji (jde mi o kvalitu a ne chuť, ikdyž první lok byl fakt blé :-D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Jasně, už to vidim, chtěl jsem syrovátkový, nevšiml jsem si že tamten je sojový. A kdybys měl doporučit nějaký nejlepší cena/složení syrovátkový /krom toho natural/ ?

Pokud čistý isolát, tak určitě tento: https://obchod.ronnie.cz/s-2196-professional-cfm-iso-90.html
...kdybys ho nakonec chtěl, napiš mi PMkem, nějak Ti ho kousek vylevním.

A pokud třeba nějaký mix, tak klidně tento: https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
...btw. jak jsme byli teď na exkurzi v Nutrendu, ptal jsem se na poměr WPC a WPI a je 2:1... škoda, že u něj nebyl uveden hned od začátku, protože je velmi hezký - do shopu jsem tu informaci teď doplnil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
blikk

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak ten čistý je cenově bohužel fakt nad rámec. Na druhou stranu s tim Whey Corem jsi mi udělal hodně radost. Posílal jsi mi vzorky, které jsem vyzkoušel a od té doby tady v Brně koupil už 2 balení a jsem spokojený a pokud je i ten poměr takhle výhodný, asi zustanu u něj. Díky za informace.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ten poměr potěšil také, protože je fakt hodně dobrý.

Btw. s tím uváděním procentuelného zastoupení jednotlivých typů bílkovin a sacharidů na suplementech se už velmi (ale jakože fakt velmi) brzy situace na trhu změní a to směrem k výrazně vyšší transparentnosti. Už tu mám v rukách nové produkty (prozatím dvou výrobců), které přesné údaje přímo na etiketách mají a myslím, že to ke zveřejňování těchto údajů přesvědčí i všechny výrobce další, co budou chtít alespoň trochu držet krok. I když to už bude záležet na zákaznících, jak moc transparentnost ocení - což ale věřím, že ocení a to výrazně.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky

ten whey core ti bohate vystaci, proc chces dalsi, kdyz jeden syrovatkovy protein uz mas.
Bara

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
citace:
něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky

ten whey core ti bohate vystaci, proc chces dalsi, kdyz jeden syrovatkovy protein uz mas.

Taky bych to jako amatér neřešil.Akorát se to mele ve střevech.Jeden dobrej šlape,tak ho frč a potom vyměň.
c87

PříspěvekZaslal: ne září 01, 2013 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ma niekto skusenost s firmou PHD Edge ? Rozmyslal som nad ISO hydrolizatom
jachym

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 2:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak se přidávám k těm co pijou whey core a musim říct že jste mě velmi příjemně překvapili, čekal jsem horší. Docela se fakt divim že to tam neuváději, protože asi víc lidí si myslelo/myslí, že bude podstatně horší.
A jinak to že by se to mělo uvádět je určitě pravda. Otázka je jak se k tomu třeba budou stavět výrobci, u kterých ten poměr tak přízniví neni a teď to není poznat, protože to nikdo neuvádí....
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
ma niekto skusenost s firmou PHD Edge ? Rozmyslal som nad ISO hydrolizatom

zrovna mam jeden doma, prichut cokolada, nepeni,neprasi,stravitelnost dobra,dokonce to nechutna spatne, proto si nedelam iluze o velkem stupni hydrolyzy.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
A jinak to že by se to mělo uvádět je určitě pravda. Otázka je jak se k tomu třeba budou stavět výrobci, u kterých ten poměr tak přízniví neni a teď to není poznat, protože to nikdo neuvádí....

To je to, co jsem psal, že bude záležet na zákaznících - pokud budou preferovat produkty, které složení uvedou a mají ho hezké, před těmi, které ho buď neuvedou nebo ho tak pěkné nemají, půjde vše dobrou cestou:).
vejdy

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Royal Whey je oslazen pomocí přírodního sladidla Stévie - dobrá práce
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po září 02, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď jsem zrovna nedávno stévii řešil s jedním výrobcem (ve smyslu, aby ji jako sladidlo použil), ale ona má prý divný chuťový ocas a (relativně) nízkou sladivost, proto se povětšinou (třeba zatím?) nepoužívá.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 475, 476, 477 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: