P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Metaz

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 7:07 am    Předmět: P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ? Odpovědět s citátem

Dobrý den.
Chci si koupit p90x ale nevím jestli bych tomu rozumněl.Víte o nějakých titulkách respektive jsou vůbec potřeba ?Předem děkuju.
Také by mě zajímalo jak celé p90x funguje tím myslím jestli cd jsou označený čísly nebo jak mám poznat čím začít a čím skončit + Jestli jsou i jiné typy našel jsem nějaký balíček p90x pro kondici jsou i jiné ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jenda66

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 7:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím si, že pokud máš nějaké základní znalosti angličtiny tak ti to bude stačit, takže titulky nejsou potřeba jenom se na to 2x nebo i 3x podívej dopředu co a jak. Kup si verzi Classic je to základní, ale i přesto dost náročná verze. Pak máš nějakou lean což je spíš pro ženské a double kdy cvičíš dvoufázově
Edit: jo a máš tam vždycky kalendář, takže podle toho si pustíš určité CD
kpt.TM

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 7:33 am    Předmět: Re: P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ? Odpovědět s citátem

Metaz napsal:
Dobrý den.
1.Chci si koupit p90x ale nevím jestli bych tomu rozumněl.Víte o nějakých titulkách respektive jsou vůbec potřeba ?Předem děkuju.
Také by mě zajímalo jak celé p90x funguje tím myslím jestli cd jsou označený čísly nebo jak 2.mám poznat čím začít a čím skončit + 3. Jestli jsou i jiné typy našel jsem nějaký balíček p90x pro kondici jsou i jiné ?

ad.1 - stačia aj základné znalosti angličtiny, príp. si niektoré cviky skús nájsť na nete a vzájomným porovnaním doladíš správnu techniku, inak titulky možno na nete niekde budú, hľadaj
ad. 2 je to niekoľko videí označených názvom a niekoľko kalendárov, v ktorých máš dopredu napísané čo máš cvičiť ktorý deň, potom si už len pustíš to video, ktoré je v poradí podľa kalendára a cvičíš čo vidíš... jednoduché.
ad. 3 tie kalendáre s plánmi sú rôzne, niektoré vytvorili aj cvičenci samotní
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičíš, co vidíš... toto je hloupost. Chce to zvládnout techniku správně. Pokud zakoupíš DVD, je tam možnost zapnout anglické titulky. Jak bylo zmíněno, tak jsou 3 verze. Tréninky jedeš podle rozpisu, je tam i nutriční poradce co jíst a kolik živin... každý měsíc máš více či méně makrnonutriontů. Také na začátku spočítáš svůj kalorický level podle jejich tabulku. Jo a taky pro hodně lidí je otravná yoga, protože má 1,5 hodiny.... ALE nepřeskakovat
kpt.TM

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chyba

Naposledy upravil kpt.TM dne so srpen 31, 2013 10:23 am, celkově upraveno 1 krát
kpt.TM

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="kpt.TM"]
CZEBLADE napsal:
Cvičíš, co vidíš... toto je hloupost. Chce to zvládnout techniku správně. Pokud zakoupíš DVD, je tam možnost zapnout anglické titulky. Jak bylo zmíněno, tak jsou 3 verze. Tréninky jedeš podle rozpisu, je tam i nutriční poradce co jíst a kolik živin... každý měsíc máš více či méně makrnonutriontů. Také na začátku spočítáš svůj kalorický level podle jejich tabulku. Jo a taky pro hodně lidí je otravná yoga, protože má 1,5 hodiny.... ALE nepřeskakovat

Na 95% cvikov, čo tam sú, stačí len opakovať to čo vidíš, techniku nemusíš nejako zvlášť študovať. Väčšinou tam ide o aerobik, zhyby, kliky, výskoky - to vedia cvičiť aj malé deti. Ak Ťa zaujme nejaký konkrétny cvik, vyhľadaj si jeho techniku na nete. Výnimkou je joga a strečing kde treba vedieť aj správne dýchať, vedieť na čo dať pozor a na čo sa hlavne sústrediť a tiež umiestniť presne ruky a nohy tam kde majú byť.
P4hill

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

P90x dobrý, ale za sebe jako doplněk k posilovně, běhání a fotbalu, dělám Insanity....a různá kompenzační cvičení. Ale rozhodně kdybych měl na výběr mezi P90x a Insanity jdu do Insanity
Metaz

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P4hill napsal:
P90x dobrý, ale za sebe jako doplněk k posilovně, běhání a fotbalu, dělám Insanity....a různá kompenzační cvičení. Ale rozhodně kdybych měl na výběr mezi P90x a Insanity jdu do Insanity

No o Insanity jsem též přemýšlel ale kamarád který cviči už déle říkal že je lepší P90X.
P4hill

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Metaz napsal:
P4hill napsal:

No o Insanity jsem též přemýšlel ale kamarád který cviči už déle říkal že je lepší P90X.

Podle toho jestli je to tvuj jedinej "pohyb". Ja k tomu chodim do posilovny 6xtejdne, na fotbal 3x a běhám. Takže jsem si vybral Insanity a to mi vyhovuje. Ty to můžeš mít jinak, ale já bych si vybral insanity a nejlíp bych pak jel hned Asylum
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so srpen 31, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak moc behas?..to budes hubeny ne?! P90X je kompletni. Pokud chces neco na objem, tak zkus Body Beast.
Metaz

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobře děkuji za odpovědi.A mám ještě poslední otázku.Jak jsou rozloženy ty tréninky na classic,double a lean to je vše v tom nebo se to kupuje po jednom ?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupíš jeden pack a ty verze jsou jen rozepsaná ... třeba v double je ráno kardio a v lean je více kardia
Metaz

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Koupíš jeden pack a ty verze jsou jen rozepsaná ... třeba v double je ráno kardio a v lean je více kardia

Aha to bude vše.Moc děkuji za rady.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - P90X Jsou potřeba titulky případně kde je najdu ?
Rychle na stránku:

Přejdi na: