|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Agmatine - máte někdo zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JosefH

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
| JosefH napsal: | Jakým způsobem pozřít leucin? To se nedá, to je hroznej kentus |
Tohle opravdu nikdy nepochopim. To jste vazne tak rozmlsani?
Tak ja nevim, predstav si treba, jak ti s kazdym hltem, pri kterem v sobe musis potlacit vsechny sve pudy a jit az na hranici lidske unosnosti, rostou svaly, treba to pomuze. Je to jen v hlave _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po září 02, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
BCAA instant měly být dodány 1září a ted zas koncem září..se na to fakt vyseru ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 02, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| JrElda napsal: | | BCAA instant měly být dodány 1září a ted zas koncem září..se na to fakt vyseru .. |
Reálně to bude výrazně dříve, podle mě budou skladem na konci tohoto týdne a na netu k prodeji v průběhu příštího.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: po září 02, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | To nemůžeš chvíli fetovat něco jinýho? |
E-e
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 02, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Napiš mi PM na konci týdne, nějak to uspíšíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
Měl bych dotaz na zkušenější,mám investovat peníze do Glutaminu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Měl bych dotaz na zkušenější,mám investovat peníze do Glutaminu? |
Pokud chceš lepší regeneraci,tak určitě.Nebo dej BCAA Nutrend kde je glutamin obsažen Tak to řeším já.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | vejdy napsal: | | Měl bych dotaz na zkušenější,mám investovat peníze do Glutaminu? |
Pokud chceš lepší regeneraci,tak určitě.Nebo dej BCAA Nutrend kde je glutamin obsažen Tak to řeším já. |
A to jsou ktere? Mozna jsem slepej, ale v zadnych BCAA od Nutrendu jsem glutamin nenasel. Nutrend ma akorat samotny glutamin. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
Regeneraci řeším bcaa s polečně s komplexnímy aminy,tak si říkám jestli ten glutamin už není zbytečný a peníze nemám třeba vrazit do tribulusu nebo kreatinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:51 pm Předmět: |
|
|
Bara asi myslel Compress BCAA Instant Drink
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|