|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 19, 2013 2:10 pm Předmět: |
|
|
19.8.
32.trénink
pushpress
up to 3/60
bench+shyby
up to 3/72,5+42
bench ze zarážek+přítahy
up to 3/77,5
floorpress
up to 5/60
triceps
5sérií
Zařazením pushpressu místo military se stal trénink od začátku mnohem těžším a je to ještě umocněný dalším benchem a přítahy
Ale jinak super, po tréninku neskutečně nalusterovanej a tak nabitej energií, že bych si vyrazil někam na skejtu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 20, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
20.8.
33.trénink
hang power clean
3/40, 50, 60
dřep
up to 2/2/90
částečný/ze "zarážek"
up to 3/95
cviky na legpressu
Poprvé v životě jsem zkusil použít pásek. Neměl jsem sparinga a dneska jsem se na dřepy necítil nikterak dobře.
Není klec, takže ze "zarážek" znamená ze stojanu  Hnus.
Na legpressu ze mě tekl pot proudem. Totálně do mrtva.
Dost jsem chvátal, takže trénink trval asi tak 40minut (cca 40sérií)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 21, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
21.8.
34.trénink
pushpress
up to 3/62,5
bench+shyby
up to 3/72,5 (3/80)+42
floorpress+přítahy
up to 5/65
biceps
Dneska se to protáhlo, protože jsem mel sparinga. Ale další super trénink!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 22, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
22.8.
35.trénink
mrtvý tah+břicho
up to 3/115
dotahy od kolen
up to 2/130
rumunský mrtvý tah+hamstringy
Při rumunech mě píchlo vlevo v bedrech, tak snad to nebude nic hroznýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po srpen 26, 2013 3:24 pm Předmět: |
|
|
26.8.
36.trénink
pushpress
up to 2/3/60
bench+shyby
up to 3/75 (3/77,5)+41
floorpress
5/5/60
triceps
Nejdřív mi přišlo všechno těžký, ale nakonec jsem dal všechno tak jak jsem chtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
27.8.
37.trénink
powerclean
3/40, 50, 60
dřep
up to 1/90 (3/100)
výpony
3/12
Dneska jsem si odcvičil nohy doma, takže bez legpressu. Dřep těžký a cítil jsem i trochu spodek zad, tak jsem radši skončil na 1op.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út srpen 27, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Hele, já vím, že legpress je mrdka, ale mám ho napsaný v tréninku, tak ho cvičím
Navíc je to přesně tenhle a na tom jsem schopen něco odjet narozdíl od toho nakloněnýho, kde tlačíš desku před sebou
Každopádně jsem odjel 14sérií dřepu jako vždy, takže trénink byl dobrej. Legpress je jenom takový doplněk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st srpen 28, 2013 3:12 pm Předmět: |
|
|
28.8.
38.trénink
pushpress
up to 3/62,5
bench+shyby
up to 3/80 PR (3/80)+44
floorpress
up to 5/62,5
biceps
Dneska jsem využil toho, že jsem měl sparinga, tak jsem si pořádně naložil. Přišlo mi, že dneska zvednu cokoli, jeden z nejlepších tréninků!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
29.8.
39.trénink
snatch
3/30, 35, 40
mrtvý tah+břicho
up to 3/115
dotahy
up to 2/125
rumunský mrtvý tah
Záda oproti minule ok, takže příště zkusím přidat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 30, 2013 3:09 pm Předmět: |
|
|
30.8.
40.trénink
pushpress
up to 3/65
bench+shyby
up to 3/75+4/6
floorpress
up to 2/5/62,5
Dneska jsem ubral cviky i série, zítra mě čeká desítka v Praze s ta nebude vůbec pěkná, protože jsem neběhal skoro 3týdny
Obětoval jsem osobák v běhu osobákům v posilce a myslím, že jsem dobře udělal, zatím to jde moc pěkně
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: so srpen 31, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Luster napsal: | | Loudy napsal: | | takže bez legpressu.. |
hmm, tak to bych skoro ani nepovazoval za trenink | Hele, já vím, že legpress je mrdka, ale mám ho napsaný v tréninku, tak ho cvičím |
Já sám jsem zastáncem základních cviků s volnou nebo vlastní vahou, ale občas mi přijde úsměvný, jak je tady na fóru každej bijcem legpressu a dalších strojů, a potom si pustím video, kde na legpressu jede Jarda Jágr, Mirko Crocop, Usain Bolt nebo dokonce i tak elitní vzpěrač, jako je Lu Xiaojun.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 11:59 pm Předmět: |
|
|
31.8.
We Run Prague
Když jsem stál před volbou běh x posilovna, vybral jsem si posilovnu. Myslím si, že jsem udělal dobře, nicméně co se týká dnešního závodu, mělo to být naokpak!
Byl jsem celkem nervózní, protože jsem věděl, že nemám naběháno a kondice není taková, jako minulý rok.
Běžecký závod se pro mě změnil v závod v indiánském běhu  První krize už před třetím kilometrem, od pátého se mi začaly dělat mozoly a běh pro mě byl celkem utrpením.
Ale co bych čekal, když se podívám na statistiku: loni váha 80kg a naběháno cca kolem 130km. Letos váha 90kg a naběháno tak 40km
Cíl při registraci byl jasný. Vyběhnout si nový osobní rekord a ideálně pod 45minut. Jak šel čas a já věděl, že to nedám, chtěl jsem běžet na hranici hodiny a závod si užít.
Asi v polovině závodu jsem zjistil, že běžím (na mě) moc rychle, protože najednou jsem přede mnou spatřil vodiče na 55minut.
V té době už jsem byl naprosto odrovnanej a bez vůle, takže závod se pro mě změnil v utrpení.
V cíli jsem byl dost zklamaný!
Čas: 1:05:51 (oproti minule 15:25 )
Umístění: 6020./8024.
Měl jsem běžet i za týden noční běh, ale jelikož bych nakonec běžel sám a ještě k tomu není forma, tak na to kašlu. Kdyby jste si chtěl někdo zaběhnou, nechám vám číslo za poloviční cenu
Jenda : Dal si mi námět k zamyšlení! Až bude čas, mrknu na "problematiku" legpressu víc  Nicméně zatím za sebe můžu říct, že klasický legpress, kdy já tlačím desku nahoru, mi absolutně nevyhovoval. Teď, když cvičím legpress a od desky tlačím sebe, už je to trochu lepší, nicméně pro mě je furt první cvik dřep.
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: ne září 01, 2013 11:08 am Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Jenda : Dal si mi námět k zamyšlení! Až bude čas, mrknu na "problematiku" legpressu víc Nicméně zatím za sebe můžu říct, že klasický legpress, kdy já tlačím desku nahoru, mi absolutně nevyhovoval. Teď, když cvičím legpress a od desky tlačím sebe, už je to trochu lepší, nicméně pro mě je furt první cvik dřep. |
Ani já nemám problematiku legpressu nijak nastudovanou (a tak to mám prakticky se všemi problematikami ), ale myslím si, že téměř jakejkoliv cvik může najít v tréninku uplatnění podle toho, jaký má kdo priority, specifika, vkus atd., takže a priori zavrhovat legpress mi nepřijde úplně košér (konkrétně tvůj trénink jsem nijak do detailu nezkoumal, ale určitě sám víš, proč tam ten legpress máš ). Jinak ačkoliv jsem na legpressu necvičil přes dva roky, tak naprostej souhlas - ze šikmýho legpressu mám hrůzu, jenom co si tu konstrukci představím , kdežto tenhle horizontální mi přijde naopak fajn (v Maximu na něm ani není sedačka, takže je to spíš takovej horizontální hacken) a dovedu si představit, že bych si na něm tu a tam zacvičil, kdybych z nějakýho důvodu nemohl jet dřepy.
Ale abych nebyl pořád tak konformní, tak ta desítka je fakt tragická a tempem 6:30/km bys jí už pomalu ušel, ne? Teda já chápu jiný priority, to jo, ale jít s tímhle na závody....no určitě máš odvahu a jsi srdcař, to se musí uznat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne září 01, 2013 11:22 am Předmět: |
|
|
Abych řekl pravdu, tak nevím, proč tam legpress je, protože ten trénink jsem si já sám nesestavoval
Je to tragédie, ale můžu si za to sám. Asi 4x jsem musel asi tak 200m jenom jít, protože jsem fakt nemohl  To je daň za to, že mám oproti minulýmu roku 10kg nahoře a dost na nohou. Od Spartanu mám třísla v háji a vůbec nevím proč. Dneska mě opravdu dost bolí jenom pravý tříslo. Na víkend snad zkusím nějaký lehčí běh a trochu potrénuju na Spartana na konci září, abych alespoň z něj měl dobrý pocit
EDIT :Ano, je to sice večer a jsem nažranej, ale i tak se pomalu dostávám tam, kam chci!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|