|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
blikk
|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:46 pm Předmět: |
|
|
První, co uvádíš, je sójový isolát. Druhé pak syrovátkový isolát. A to je dost výrazný rozdíl.
Ten ISO 90 neochucený se pít v pohodě dá, ale chuť samozřejmě odpovídá složení, kde nejsou krom suroviny žádné příměsi (krom těch, které jsou dány samotnou instantizací).
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
Jasně, už to vidim, chtěl jsem syrovátkový, nevšiml jsem si že tamten je sojový. A kdybys měl doporučit nějaký nejlepší cena/složení syrovátkový /krom toho natural/ ?
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:48 pm Předmět: |
|
|
Já používám ISO90 natural a ohledně chuti..koupil jsem,napil jsem se a prvně jsem tu nadával na foru co je to za chuť hnusnou ale po třech dávkách mi to přišlo normální a zvykl jsem si, takže pokud za mě doporučuji (jde mi o kvalitu a ne chuť, ikdyž první lok byl fakt blé :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:52 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | | Jasně, už to vidim, chtěl jsem syrovátkový, nevšiml jsem si že tamten je sojový. A kdybys měl doporučit nějaký nejlepší cena/složení syrovátkový /krom toho natural/ ? |
Pokud čistý isolát, tak určitě tento: https://obchod.ronnie.cz/s-2196-professional-cfm-iso-90.html
...kdybys ho nakonec chtěl, napiš mi PMkem, nějak Ti ho kousek vylevním.
A pokud třeba nějaký mix, tak klidně tento: https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
...btw. jak jsme byli teď na exkurzi v Nutrendu, ptal jsem se na poměr WPC a WPI a je 2:1... škoda, že u něj nebyl uveden hned od začátku, protože je velmi hezký - do shopu jsem tu informaci teď doplnil.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: ne září 01, 2013 2:59 pm Předmět: |
|
|
No, tak ten čistý je cenově bohužel fakt nad rámec. Na druhou stranu s tim Whey Corem jsi mi udělal hodně radost. Posílal jsi mi vzorky, které jsem vyzkoušel a od té doby tady v Brně koupil už 2 balení a jsem spokojený a pokud je i ten poměr takhle výhodný, asi zustanu u něj. Díky za informace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 01, 2013 3:08 pm Předmět: |
|
|
Mě ten poměr potěšil také, protože je fakt hodně dobrý.
Btw. s tím uváděním procentuelného zastoupení jednotlivých typů bílkovin a sacharidů na suplementech se už velmi (ale jakože fakt velmi) brzy situace na trhu změní a to směrem k výrazně vyšší transparentnosti. Už tu mám v rukách nové produkty (prozatím dvou výrobců), které přesné údaje přímo na etiketách mají a myslím, že to ke zveřejňování těchto údajů přesvědčí i všechny výrobce další, co budou chtít alespoň trochu držet krok. I když to už bude záležet na zákaznících, jak moc transparentnost ocení - což ale věřím, že ocení a to výrazně.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne září 01, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky |
ten whey core ti bohate vystaci, proc chces dalsi, kdyz jeden syrovatkovy protein uz mas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | citace: | něco po tréninku, abych si to mohl dát s maltou, na chuti nesejde.. nejlépe 2,25kg do těch 1200,- +/- .. přes den používám Whey Core 100 od Nutrendu.. díky |
ten whey core ti bohate vystaci, proc chces dalsi, kdyz jeden syrovatkovy protein uz mas. |
Taky bych to jako amatér neřešil.Akorát se to mele ve střevech.Jeden dobrej šlape,tak ho frč a potom vyměň.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne září 01, 2013 10:14 pm Předmět: |
|
|
ma niekto skusenost s firmou PHD Edge ? Rozmyslal som nad ISO hydrolizatom
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po září 02, 2013 2:42 am Předmět: |
|
|
tak se přidávám k těm co pijou whey core a musim říct že jste mě velmi příjemně překvapili, čekal jsem horší. Docela se fakt divim že to tam neuváději, protože asi víc lidí si myslelo/myslí, že bude podstatně horší.
A jinak to že by se to mělo uvádět je určitě pravda. Otázka je jak se k tomu třeba budou stavět výrobci, u kterých ten poměr tak přízniví neni a teď to není poznat, protože to nikdo neuvádí....
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po září 02, 2013 7:36 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | ma niekto skusenost s firmou PHD Edge ? Rozmyslal som nad ISO hydrolizatom |
zrovna mam jeden doma, prichut cokolada, nepeni,neprasi,stravitelnost dobra,dokonce to nechutna spatne, proto si nedelam iluze o velkem stupni hydrolyzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 02, 2013 7:59 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | A jinak to že by se to mělo uvádět je určitě pravda. Otázka je jak se k tomu třeba budou stavět výrobci, u kterých ten poměr tak přízniví neni a teď to není poznat, protože to nikdo neuvádí.... |
To je to, co jsem psal, že bude záležet na zákaznících - pokud budou preferovat produkty, které složení uvedou a mají ho hezké, před těmi, které ho buď neuvedou nebo ho tak pěkné nemají, půjde vše dobrou cestou:).
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po září 02, 2013 6:55 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem zrovna nedávno stévii řešil s jedním výrobcem (ve smyslu, aby ji jako sladidlo použil), ale ona má prý divný chuťový ocas a (relativně) nízkou sladivost, proto se povětšinou (třeba zatím?) nepoužívá.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|