Penco WHEY PROTEIN 80 CFM

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Penco WHEY PROTEIN 80 CFM  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Penco WHEY PROTEIN 80 CFM
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bc.Kalyn

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 8:33 pm    Předmět: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM Odpovědět s citátem

Zdravím, rád bych se zeptal, zda-li má někdo zkušenosti s tímto produktem. Penco WHEY PROTEIN 80 CFM [img]

Zejména bych rád slyšel názory na tyto informace v popisu :

glykomakropeptidy potlačují chuť k jídlu a zlepšují vstřebávání vápníku

A využití:
Snížení tělesné hmotnosti s předpokladem zachování svalové hmoty

Jde mi především o objem a nárust svalové hmoty. Výška: 189, váha: 82
Posiluji 6x týdně.

Díky za všechno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 9:17 pm    Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM Odpovědět s citátem

Bc.Kalyn napsal:

K tomu ti lépe poslouží malta či nějaký kvalitnější gainer (i tam můžeš nalézt kvalitní bílkoviny).
Bc.Kalyn

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 9:59 pm    Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Bc.Kalyn napsal:

K tomu ti lépe poslouží malta či nějaký kvalitnější gainer (i tam můžeš nalézt kvalitní bílkoviny).

Toho si vědom jsem a gainer mám také. Ale jde mi v tomto případé o tento konkrétní protein a informace na ném uvedené
Frozz.

PříspěvekZaslal: út září 03, 2013 11:36 pm    Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM Odpovědět s citátem

Jo, podle složení nevypadá špatně, má v sobě i kreáč, což se ti může do toho objemu hodit.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám Penco rád v tom smyslu, že při mojí návštěvě v jejich laboratoři byli všichni lidé tam moc milí a vědomostně našlapaní. Zase na druhou stranu, ve výživě se zaměřením na naše sporty téhle značce ujel vlak a tak bych volil značky jiné. Protenů na bázi WPC je na trhu hromada, tzn. vybírat z čeho určitě je. Jinak za mě je dávat do proteinu 8 g kreatinu zvláštní. O to méně je tam bílkovin jako takových (deklarovaných 80 g bílkovin má ten kreatin v sobě započítaný).

Btw. příspěvek tohoto zaměření patří spíš sem: https://forum.ronnie.cz/proteiny-ii-t22347.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bc.Kalyn

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jeste dotaz - ony glykomakropeptidy skutečně potlǎčují chuť k jídlu? ( což je pro mne nežádoucí) a jsou obsaženy i v ostatních proteinových produktech a ješte ono množství kreatinu je v čem přesně zvláštní? Děkuji
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st září 04, 2013 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvláštní je v tom, že pokud chceš kreatin, koupíš si ho zvlášť a nechceš ho mít v proteinovém suplementu, kde mají být jen proteiny jako takové - aspoň tak to vnímám já. Ono totiž po odečtení toho kreatinu není výsledné procento bílkovin nijak vysoké, ale cena vysoká docela je (vzhledem k velikostem balení).

Jinak složení je celé toto...

citace:
CFM syrovátkový koncentrát (43-48% β-laktoglobulin, 14-18% α-laktalbumin, 1-3% imunoglobuliny, 24-28% glykomakropeptidy), mikronizovaný kreatin monohydrát, taurin, L-glutamin, emulgátor: sójový lecithin, kakao, zahušťovadlo: xanthanová guma, čokoládové, smetanové a vanilkové aroma, hydrogen-fosforečnan sodný, dihydrogenfosforečnan draselný, vitamíny (viz. tabulka), sladidlo: Sukralosa. Minerály a stopové prvky jsou přirozenou součástí přítomných proteinů.

...a tu základní složku, tzn. CFM syrovátkový koncentrát, má shodnou velká většina proteinových suplementů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: