|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bc.Kalyn
|
Zaslal: út září 03, 2013 8:33 pm Předmět: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM |
|
|
Zdravím, rád bych se zeptal, zda-li má někdo zkušenosti s tímto produktem. Penco WHEY PROTEIN 80 CFM [img]
Zejména bych rád slyšel názory na tyto informace v popisu :
glykomakropeptidy potlačují chuť k jídlu a zlepšují vstřebávání vápníku
A využití:
Snížení tělesné hmotnosti s předpokladem zachování svalové hmoty
Jde mi především o objem a nárust svalové hmoty. Výška: 189, váha: 82
Posiluji 6x týdně.
Díky za všechno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út září 03, 2013 9:17 pm Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM |
|
|
| Bc.Kalyn napsal: |
|
K tomu ti lépe poslouží malta či nějaký kvalitnější gainer (i tam můžeš nalézt kvalitní bílkoviny). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bc.Kalyn
|
Zaslal: út září 03, 2013 9:59 pm Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM |
|
|
| Frozz. napsal: | | Bc.Kalyn napsal: |
|
K tomu ti lépe poslouží malta či nějaký kvalitnější gainer (i tam můžeš nalézt kvalitní bílkoviny). |
Toho si vědom jsem a gainer mám také. Ale jde mi v tomto případé o tento konkrétní protein a informace na ném uvedené
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út září 03, 2013 11:36 pm Předmět: Re: Penco WHEY PROTEIN 80 CFM |
|
|
Jo, podle složení nevypadá špatně, má v sobě i kreáč, což se ti může do toho objemu hodit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 04, 2013 7:18 am Předmět: |
|
|
Já mám Penco rád v tom smyslu, že při mojí návštěvě v jejich laboratoři byli všichni lidé tam moc milí a vědomostně našlapaní. Zase na druhou stranu, ve výživě se zaměřením na naše sporty téhle značce ujel vlak a tak bych volil značky jiné. Protenů na bázi WPC je na trhu hromada, tzn. vybírat z čeho určitě je. Jinak za mě je dávat do proteinu 8 g kreatinu zvláštní. O to méně je tam bílkovin jako takových (deklarovaných 80 g bílkovin má ten kreatin v sobě započítaný).
Btw. příspěvek tohoto zaměření patří spíš sem: https://forum.ronnie.cz/proteiny-ii-t22347.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Bc.Kalyn
|
Zaslal: st září 04, 2013 9:17 am Předmět: |
|
|
A jeste dotaz - ony glykomakropeptidy skutečně potlǎčují chuť k jídlu? ( což je pro mne nežádoucí) a jsou obsaženy i v ostatních proteinových produktech a ješte ono množství kreatinu je v čem přesně zvláštní? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st září 04, 2013 10:31 am Předmět: |
|
|
Zvláštní je v tom, že pokud chceš kreatin, koupíš si ho zvlášť a nechceš ho mít v proteinovém suplementu, kde mají být jen proteiny jako takové - aspoň tak to vnímám já. Ono totiž po odečtení toho kreatinu není výsledné procento bílkovin nijak vysoké, ale cena vysoká docela je (vzhledem k velikostem balení).
Jinak složení je celé toto...
| citace: | | CFM syrovátkový koncentrát (43-48% β-laktoglobulin, 14-18% α-laktalbumin, 1-3% imunoglobuliny, 24-28% glykomakropeptidy), mikronizovaný kreatin monohydrát, taurin, L-glutamin, emulgátor: sójový lecithin, kakao, zahušťovadlo: xanthanová guma, čokoládové, smetanové a vanilkové aroma, hydrogen-fosforečnan sodný, dihydrogenfosforečnan draselný, vitamíny (viz. tabulka), sladidlo: Sukralosa. Minerály a stopové prvky jsou přirozenou součástí přítomných proteinů. |
...a tu základní složku, tzn. CFM syrovátkový koncentrát, má shodnou velká většina proteinových suplementů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|