Freimen - příprava

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Freimen - příprava  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Freimen - příprava
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 9:03 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes perfektní 50 km výlet po Pálavských vrších a okolí, bylo to super. Sice jsme museli často vynášet kola, ale počasí bylo jako malované a my samozřejmě nemůžeme mít ani jeden výlet normální Já vím, jsme úplně prdlí, všude musíme pózovat a vůbec nemáme rozum, ale užili jsme si spoustu legrace, získali závodnici na podzimní závody v kondičním bodyfitness, VZP svítilny na kola za dobrý tep :D , pozvání na Stodolní od třech milých dam z Ostravy, se kterými jsme následně poobědvali a pořádně si zajezdili na kolech.

Tréninkově jsem na tom byl šíleně, po včerejším technicko-dynamickém tréninku a 4 dnech bez přestávky (posilovna a běhání) jsem už v prvním kopci z Mikulova nahoru měl nohy zakyselené jako blázen, myslel jsem, že nikam nedojedu, ale nakonec to bylo super, hlavně když jsme kola nesli nahoru na kopec

Freimen

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:17 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem ujel 300 km v autě a vstával v 6 ráno, abych byl už v 9:30 v Pardubicích nejprve dopoledne na výběr a krátký seminář s Extrifit Clubem (dorostenečtí a juniorští závodníci Extrifitu) a následně se zúčastnil Extrifit training day VIII, bylo to super, prostě mezi svými, se mnou jel Tomáš Horák, na místě všichni členové Extrifit týmu v krásném fitku Slavoje, kde jsem byl poprvé, prima den. A mám z něj jednu opravdu super novinku, ze které mám radost, ale více povím, až budou fotky

V rámci tréninkové přípravy jsem po 5 dnech tréninku bez přestávky zařadil dnes i zítra volno.
jari

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Supr fotky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsi druhej clovek, od kteryho jsem se dozvedel ze se u nas konala tahle akce :D je faj dozvedet se to az po akci Mrzi me to dvojnasob kvuli Obikovi :/ ....
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 7:40 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Mám velkou radost, že Vám dnes už můžu prozdradit novinku ze včerejška. Jak jste si už asi přečetli v článku - http://kulturistika.ronnie.cz/c-16387-milan-oboril-se-stal-dalsim-clenem-extrifit-teamu.html - navázal jsem oficiální spolupráci s Extrifitem, vstoupil do celého týmu i firmy, z čehož mám velkou radost. Líbí se mi na tom zejména skutečnost, že tady to není ten typický případ, kdy jeden závodník má kontrakt s firmou XY a propaguje její výrobky, kontrakt skončí, podepíše se jinde a najednou jsou BCAA firmy YZ ty nejlepší, které kdy měl . Většina z Vás ví, že výrobky Extrifitu jsou od roku 2009 mojí nejoblíbenejší značkou, samozřejmě jsem v průběhu pro srovnání zkoušel i jiné novinky od dalších firem tak, jak přicházely, ale vždy se vrátil k Extrifitu, který jsem používal při každé ze svých transformací, zejména celá řada proteinů a GoPro mi skutečně sedly nejvíce, co do chuti, stravitelnosti i kvality a poměru cena/výkon. Čili jsem moc rád, že budu spolupracovat s firmou, jejímž výrobkům sám věřím a hlavně jejíž politika směrem k zákazníkům se mi moc líbí. Tak vlastně vznikl návrh na spolupráci. Víte, že mně se moc líbí veškeré ty komunitní akce, po skončení závodění jsem začal pořádat srazy a soustředění mládeže, Freimen's training day (3 díly), ze kterých se pak s rostoucí oblibou staly Ronnie's training day, v čemž už pak ale nebyl prostor pokračovat tak, jak jsme vstoupili s Ronniem do vedení SKFČR. Extrifit ale tyhle věci začal velmi pěkně dělat pro fanoušky a zákazníky, podporoval od začátku (2009) všechny srazy a soustředění mládeže v době, kdy nějaká mládež nikoho nezajímala a já si tak vybudoval velkou důvěru jak k výrobkům, tak i k firmě jako takové. Protože všichni v Extrifit týmu jsou moji kamarádi /známí a mám tyhle společné akce s fanoušky kulturistiky rád, přišel jsem v létě s několika nápady na externí spolupráci za majitelem Extrifitu, který mi rovnou nabídl stát se přímo členem rodiny Extrifit, což jsem s radostí přijal, beru to jako logický vývoj a těším se na nové komunitní akce pro fanoušky kulturistiky v kolektivu lidí a firmy, které sám věřím.

V Extrifitu tak budu mít na starosti PR a tyto nové formáty komunitních akcí, které mám moc rád, např. kulturistická soustředění pro veřejnost se členy Extrifit týmu, nový formát videí, semináře apod. a současně povedu komplet Extrifit Club, tedy mladé závodníky v kulturistickém oddílu Extrifit a v podstatě budu celkově působit jako "metodický" můstek mezi trénující veřejností, mladými a profi členy Extrifit týmu.

Mám z toho celého samozřejmě velkou radost a vnímám to jako nový začátek něčeho dalšího a nové zkušenosti a také jako možnost dělat ještě více profi to, co mi dělá v oblasti kulturistiky radost. Jsem tak rád, že se mi po letech "nadšenecké" práce dostalo možnosti věnovat se tomu profesionálně. Dále samozřejmě pracuji na interně ve Fakultní nemocnici Olomouc a ČVUT v Praze, takže můj kariérní a sportovní život zůstane vyvážen a když si to tak uvědomuji, začínám to vlastně mít úplně stejně jako Slavoj. Ještě tak postupně začít vypadat

Gunar

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na té první fotce vypadá Pavel Vacku jak kdyby čekal na ježíška
Freimen

PříspěvekZaslal: út září 10, 2013 7:28 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem po 3 dnech dnech s deficitem spánku a usínáním na dálnici šel raději jen běhat, ale stejně to znát bylo, zadýchal jsem se více a ke konci mě chytla křeč snad do bránice nebo co to bylo, nemohl jsem se nadechnout a ostrá bolest mezi sternem a páteří jakoby přímo v žaludku. Ale plus mínus jsem udělal, co jsem chtěl, takže paráda.

Trénink:

běh 4 km
90 burpees
schodoběh 8 pater (na Pakostu a jeho 50 pater musím ještě natrénovat )
Freimen

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 7:29 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes byl super trénink, sice jsem byl ze začátku unavený a zadýchaný, ale pěkně se to rozjelo a byla síla. Celý dojem ale ovlivnil fakt, že jsem se dnes dozvěděl (a Miloš Pavlů dnes ráno), že po 3 měsíčním čekání a domluvách a slibech od majitelů atd. někomu pronajali celé Bobycentrum a ten někdo už Boby fitness pronajal někomu jinému, čili Miloš po 3 měsících čekání a po tom, co z listopadových 80 lidí denně udělal 200 lidí denně na jaře, končí a kvůli tomu, že byl 3 měsíce bez příjmů dnes přerušil i přípravu na MS masters . Je mi jasné, že byznys je tvrdý oříšek, ale tohle mi je prostě z Milošova pohledu lidsky líto, strašně na tom zamakal, zvedl to a pak ho takhle odstřihnou a nikoho to samozřejmě nezajímá.

Trénink:

dřep
1x12x50 kg
1x8x80 kg
1x5x90 kg
2x3x100 kg
3x5x90 kg

benchpress v supersetu
1x12x50 kg
1x6x80 kg
2x4x90 kg
3x6x75 kg

shyby naširoko
7x6

zdvihy s velkou činkou ve stoje
1x10x30 kg
3x8x40 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x10x30 kg
3x8x40 kg
jnerez

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je pěkně na pikaču .
Freimen

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 6:37 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes jsem chtěl dát běh cca 3-4 km a pak alespoň 6x100 m sprintů na oválu na Kounicově, ale počasí v Brně tomu extrémně nenasvědčovalo (intenzivní déšť), a to bylo přes den tak příjemně, tak musím na térnink až zítra. Možná to ale nevadí, protože když jsem dnes přebíhal silnici a místo výtahem běžel do 8 pater, hodně jsem v nohou i kostech cítil včerejší trénink a zrychlení nula :) Moc se těším, až mi přijdou suplementy, přeci jen takhle při tréninku každý den více dní za sebou je potřeba té regeneraci už výrazně pomoct.
Freimen

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:16 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes to byl super trénink, začínám mít sílu i formu a nemůžu se dočkat, až mi přijdou suplementy, abych zlepšil regeneraci. Zaměřil jsem se dnes na tahy, ale ke konci tréninku už to v naprosté tmě začalo být nebezpečné Ale konečně letos poprvé teď po 2 týdnech souvislého tréninku to konečně začíná vypadat.

Trénink:

mrtvý tah
1x15x50 kg
1x8x80 kg
1x4x100 kg
2x2x110 kg
3x5x90 kg

pushpress
1x8x50 kg
4x5x60 kg

dřepy s činkou ve vzpažení
4x5x50 kg

tlaky s jč na rovné lavici
1x15x18 kg
1x12x26 kg
2x8x30 kg

cable kneeling crunches
1x20x45 kg
3x15x60 kg

Byla tu nějaká diskuse, proč ti CF nosí pod těmi tričky a trenkami to funkční prádlo

Mám štěstí, že jsem se u Extrifitu objevil teď , ze všeho nejvíce se totiž těším na tenhle produkt - složka AcniNOS způsobí to, že svaly jsou napumpované a více prokrvené celý den a díky obsaženým BCAA a glutaminu se pořád do svalů pumpuje to nejdůležitější a zároveň to zlepší i využitelnost snězených jídel a proteinů, takže to na tu regeneraci bude super a zároveň tam není žádný stimulant, který by způsobil, že by se po tom nedalo usnout atd. Takže jsem fakt hodně zvědavý na vyzkoušení, vypadá to velmi slibně.

https://obchod.ronnie.cz/s-5066-actinox.html
Freimen

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 8:46 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak pánové a dámy, dnes jsem poprvé v životě cvičil Crossfit trénink WoD v rámci přípravy na Spartan Race. Konečně jsme se sešli s polovinou týmu Ronnie.cz v Brně a pořádně v tomto počasí zamakali. Bylo to opravdu brutální, ale nakonec jsem to s mírně delšími pauzami zvládnul. Peter je výkonností někdy jinde, tyhle WoD dělá a má nacvičeno. Já jsem rád, že jsem oba kluky a avanti poznal osobně, krom rozhovoru jsem s Peterem nikdy nemluvil. Nicméně, jestli Vás za ty roky někdy na foru napadlo, že je divný, tak Peter Ustinov je ten nejdivnější z divných Dovolím si fotky vložit s komentáři Jsem hotový, ale mám radost, že jsem to celkem zvládnul.

Trénink:

6x15 burpees na rozehřátí, Iron Cindy 10x 5 shybů, 10 kliků, 15 dřepů v kuse, na dojetí 5x 1 min švahadlo, 10 burpess.

Petře, mám Tě rád, ale už drž hubu

už po rozehřátí jsem myslel, že to se mnou sekne

ty žíly na spáncích nejsou Photoshop

odsud je ta věta, které se Peter směje - " nevím, jestli mám arytmii nebo se mi chce blejt "

chvílemi mi bylo fakt špatně

dělal si někdo srandu, že jsem se vykašlal na cvičení a dal se na cyklistiku ?

Moc rád jsem kluky poznal a zacvičil něco jiného, moc se těším do Bořetic, bude to,věřím, pěkný zážitek.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U té fotky, kde je ti špatně jsem si vzpomněl na Pár pařmenů.... a teď se budu mračit . Pěkné formy.
Turakam

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pekné , a ten suple vyzerá tiež slušne
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:04 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnes to nestálo za moc, mám toho hodně v práci tento týden a cvičení po tmě u Miloše už začíná být nebezpečné. Ale mám radost, že jsem se přes deštivý víkend vedle WoD alespoň konečně naučil trochu více s Photoshopem (doteď jsem používal Irfan, má i batchovací funkci, mně stačil) a inovoval stránky a konečně udělal i logo Freimen.cz . Vím, že tu nedávno byla vedle v topicu kritika na nějakou grafiku (video s figurínou), tak prosím Vás, jsem strašně unavený, i kdybyste mi měli lhát, řekněte mi na to něco hezkého Jen tak pro ilustraci - zítra mě čeká první výuka mediků v životě (5. ročník LF UPOL) ve FN Olomouc, ve středu mám přednášku na konferenci ICT ve zdravotnictví 2013 v Praze, ve čtvrtek v přednáším zase v Olomouci v rámci Zdravé srdce Hané :) . Tak mi případně, pokud se líbí, pochvalte logo, ať mám nějakou radost, trénink za moc nestál

http://www.freimen.cz/
facebook: https://www.facebook.com/pages/Freimencz/234961893307655?fref=ts

Trénink:

dřep
1x12x50 kg
1x8x80 kg
1x4x100 kg
1x3x110 kg
1x2x110 kg
3x6x90 kg

benchpress
1x15x50 kg
6x6x80 kg

biceps s velkou činkou ve stoje
1x12x30 kg
1x10x40 kg
2x8x45 kg
2x8x40 kg

francouzský tlak s velkou činkou
1x12x30 kg
5x8x40 kg

upažování s jednoručkami ve stoje
1x15x8 kg
4x8x16 kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Freimen - příprava Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: