Kornyho log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kornyho log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Kornyho log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
papaya

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 11:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dietu jedeš pořád na vlnách? Jak je vlníš?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Korny

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Všelijak Je to tak 100-300, podle toho jakej mě čeká den, ale základ, kterýho se chci držet je 100-200-300. Ten víkend na vinobraní to ale asi bude 1000-2000-3000
Korny

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.9.2013

KARDIO

Běh
500m zahřátí
strečink
8 km
strečink
500m výklus

Čas nevím, ale bylo to hodně pomalý, po dlouhé době jsem šel nalačno, takže šlo hlavně o to to zaběhnout a zvládnout to. Docela to ušlo. Odpoledne půjdu asi zabejčit do posilky.
Korny

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď mi to vůbec nevychází časově a jsem po každým tréninku už šíleně unavenej, takže dám teď až do neděle nebo pondělí úplný volno od všeho ať si tělo pořádně odpočine. Užiju si narozky, vinobraní a posledních pár volných dnů a pak se pustím do novýho tréninku. Mám už delší dobu chuť zkusit úplně jinej druh tréninku než jsem jel do teď, takže ho od neděle nebo pondělí začnu a bude to masakr, strašně se těším
Korny

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem v práci zažil krásnej okamžik ve chvíli, kdy mi šéf podal klíče od svýho BMW a povídá: Vem si to.........ale jen do chvíle než k tomu dodal: a dones mi prosím ty krabice, co jsou v kufru Ale už jen ten pocit, kdy jsem na parkovišti otevřel kufr a lidi kolem koukali stál za to

Tak aspoň si sem hodím nástřel novýho tréninku, kterej začínám v neděli nebo pondělí...budu rád, když mi někdo něco zkritizuje, hodně cviků je tam pro mě nových, vůbec nevím co mě z čeho jak bude bolet Ale ze začátku půjde hlavně o to natrénovat techniku u těch nových cviků.

Neděle:

vytrvalostní běh (10-15km) nebo fotbalový zápas

Pondělí:

Dřep (6x3)
Shyby (5x5)
Tlaky s JČ hlavou nahoru (4x8-10)
Rozpažky (3x12-15)
Přemístění a tlak (4x8) - NOVÝ CVIK PRO MĚ, PROTO JE NA KONCI, POJEDU ZE ZAČÁTKU S LEHKOU VÁHOU A BUDU SE UČIT TECHNIKU, POSTUPNĚ BYCH HO CHTĚL ZAŘADIT JAKO JEDEN Z HLAVNÍCH CVIKŮ
Doplňky biceps, triceps

Úterý:

intervalový běh (10-15 intervalů) nebo fotbalový trénink

Středa:

MT (6x3)
Bench hlavou nahoru (5x5)
Dřep s činkou ve vzpažení (4x8-10) - OPĚT NOVÝ CVIK, BUDU ZAŘAZOVAT PŘI "LEHKÝCH" NOHÁCH, ABYCH SE NAUČIL TECHNIKU. ANI POZDĚJI ALE NEPLÁNUJU VELKÝ VÁHY, PROTOŽE BUDU MIMO SILOVÝ TRÉNINKY DENNĚ BĚHAT NEBO MÍT FOTBAL, BUDE TO SPÍŠ TAKOVEJ NOVEJ, ZAJÍMAVEJ CVIK.
Dřep s výskokem (3x12-15)
Trh s JČ (4x8 každá ruka) - DALŠÍ NOVÝ CVIK, TAKY SE CHCI NAUČIT, I KDYŽ TADY TA TECHNIKA NEBUDE AŽ TAKOVEJ PROBLÉM. NAROZDÍL OD PŘEMÍSTĚNÍ HO NEBUDU ZAŘAZOVAT JAKO HLAVNÍ CVIK.
Doplňky na ramena, lýtka

Čtvrtek:

Sprinty, trénink s kužely, přeskoky, výskoky...nebo fotbalový trénink

Pátek:

Bench (6x3)
Přední dřep (5x5) - DALŠÍ NOVINKA, CHTĚL BYCH SE NAUČIT VZPĚRAČSKEJ ÚCHOP, ZE ZAČÁTKU ZKUSÍM, KTEREJ MI VYHOVUJE VÍC.
MT s JČ (4x8-10) - TAKY JSEM NEPOUŽÍVAL, ALE TADY TECHNIKA PŮJDE RUP ŠUP :)
Stahování kladky (3 x 12-15)
Trh s VČ (4x8) - CHCI SE NAUČIT, TOHLE PRO MĚ BUDE TECHNICKY ASI DOST OŘÍŠEK, ALE TAKY VĚŘÍM, ŽE TO PŮJDE :)
Doplňky na biceps, triceps

Sobota:

buď volno nebo fotbalový zápas a v neděli volno nebo nějakej lehkej trénink s balančníma blbinama...

pozn.:
1) hamstringy budou dostatečně odcvičený mrtvolama, přemístěním, trhama atd.
2) lýtka mi stačí jednou týdně, nohy budou v permanentní zátěži
3) ramena (cíleně) taky jednou týdně, pokud bych cítil, že je to málo, přidám nebo budu doplňky prohazovat každej trénink...ale při těch trzích, přemístěních a tlacích by to snad mělo stačit
4) možná v průběhu budu provádět operativní změny, přece jenom je tam pro mě hodně novýho a nevím co mi jak bude vyhovovat

Tento trénink bych chtěl používat delší dobu. V úterý a čtvrtek bych strašně rád chodil na tréninky fotbalu, snažím si je někde v Brně pořešit (zatím se mi líbí kvůli dostupnosti z domu Slatina nebo Slovan), ale zatím nikdo neodpovídá - kdyby někdo o něčem věděl, byl bych vděčnej.

Co se týká jídla, tak ještě vůbec nemám představu...uvidím až ten trénink pojedu co a jak bude, protože to bude asi dost náročný a nechci se nějak trápit vlnama nebo něčím, pokud bych cítil, že to tělo nezvládá. Pokud se mi podaří pořešit fotbal, tak se na dietu vyseru, protože při téhle zátěži by zas brzo bylo nějaký zranění a to v žádným případě nechci. Navíc ten výdej bude v tom případě velikáááánskej Navíc tady k tomu tréninku mám 2 práce a školu, takže si teď fakt nebudu jídlo plánovat a budu ho řešit až bude třeba.
Korny

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.9.2013

Drep
6 x 3 x 120kg - moc, nebylo moc sily, priste zacnu na 110kg

Shyby
5 x 5

Tlaky s JC
4 x 10 x 25kg

Rozpazky s vytocenim
3 x 12 x 10kg

Premisteni a tlak
10 x 30kg
2 x 8 x 40kg
10 x 30kg

Zdvihy s VC
4 x 10 x 30kg

Francouzsky tlak
4 x 10 x 30kg

4 serie na bricho

Drep hrooznej, priste uberu. Shyby taky tezky, ke konci uz spis duraz nanegativni fazi. Prsa do paleni, parada. Nejvic me potesilo premisteni, technika pohodova, priste pridam zase o neco. Trenink ve Znojme, az na ty prvni dva cviky, kde jsem byl hrozne chciplej a silove to stalo za houby.
Korny

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.9.2013

Běh
cca 11km, ve Znojmě, přesně vzdálenost nevím, ale tak nějak podle měření na mapy.cz mi to vychází. Tempo bylo pomalý, čas nevím, šlo mi jen o to to zaběhnout, po těžkých dřepech to stejně jinak nešlo. Nedával jsem intervaly, protože tento týden nebyla vytrvalost.

18.9.2013

MT (stál jsem asi na 10cm špalku)
6 x 3 x 140kg

Bench hlavou nahoru
4 x 5 x 70kg
8 x 50kg prsa totálně zničený po minulým tréninku, příště asi uberu, u 5x5 mi jde o maximání techniku

Dřep s JČ nad hlavou (nácvik na dřep s VČ nad hlavou, četl jsem, že je to dobrý se učit s JČ, takže úplně lehounce)
10 x 6kg (3kg a 3kg)
10 x 10kg
10 x 14kg
10 x 20kg

Švihadlo v supersérii s dřepy s výskokem
4 x 50 přeskoků a 3 x 15

Trh s JČ (každá ruka) - nácvik techniky, docela to ušlo
10 x 15kg
2 x 8 x 20kg
10 x 15kg

Zapažování
3 x 10 x 10kg

Rozpažování
3 x 12 x 7,5kg

Výpony ve stoje
4 x 12 x 70kg

4 série na břicho

Trénink ve Znojmě ještě dneska...MT dobrý, Bench hrůza, síla žádná, příště uberu. Dřep s JČ (VČ) nad hlavou je pro mě hrozně divnej pohyb na kterej nejsem zvyklej. Stejně tak když jsem zkoušel přední dřep, ale to se časem poddá. Trh s JČ docela ušel i když je to zatím všechno s pidiváhama.
papaya

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurňa kdybych věděl, že jsi ve ZN, tak jsme mohli dát spolu.. dneska jsem tam byl cca od 11 skoro do 1..
Korny

PříspěvekZaslal: st září 18, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Kurňa kdybych věděl, že jsi ve ZN, tak jsme mohli dát spolu.. dneska jsem tam byl cca od 11 skoro do 1..

tak to jsme se tesne minuli, ja dosel asi o pul 2...kdybych rano nevychrapoval, tak jsem tam byl taky tak
Korny

PříspěvekZaslal: pá září 20, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.9.2013

Bench
6 x 3 x 80kg

MT s JČ
4 x 8 x 90kg (45+45)

Stahování kladky
3 x 12 x 40kg

Přední dřep - nácvik techniky, proto až nakonec, navíc byl po benchi zabranej stojan
5 x 35kg
4 x 5 x 45kg - napoprvé to nebylo úplně špatný, váha malá, ale to nevadí, jde o to se to naučit, úchop kulturistickej

Zdvihy s JČ
4 x 16 x 15kg

Kliky na bradlech
4 x 10

4 série na břicho

Dneska jsem vynechal trh s VČ, kterej nakonec asi ani dávat nebudu. Hodně mě baví trh s JČ a přemístění. Tady ten poslední trénink v týdnu pojedu jen ty 3 základní cviky, ať už nechám tělo odpočinout.

Můj program je takovej, že budu 30-40 hodin týdně v jedné práci, dalších 5-10 v druhé práci, každý úterý od rána do večera ve škole a když náhodou budu mít volno z práce, tak ten čas taky strávím ve škole + každej den nějaký učení. Takže budu rád, když budu stíhat tréninky...ale na ty si čas udělám. Na dietu kašlu, protože ta práce, ve které budu trávit většinu času je manuální a náročná, takže v kombinaci s tréninkama a asi ne úplně dostatkem spánku by to stálo za prd...potřebuju tak nějak fungovat tak 12-14 hodin denně, odpočinku moc nebude. Navíc je trochu problém s časem. V práci je taková víceméně závodka, kde se dá zamluvit meníčko, takže plán je, že bude velká snídaně, pak v práci na svačinu max nějaký ovoce, oběd bude v té závodce, budu se snažit vybrat maso s přílohou, dám si i polívku, prostě co bude. Pak možná nějaká menší svačina po práci, po posilce protein, večeře, před spaním tvaroh. Bude se to lišit, ale rád bych držel ty 3 velký jídla denně, víc jich asi nestihnu. Váhově jít nahoru moc nechci, ale jelikož nejsem nějakej žrout a nesním toho tolik najednou, tak to s tím výdejem co bude asi ani moc nehrozí...
Korny

PříspěvekZaslal: so září 21, 2013 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

21.9.2013

VOLNO

Dneska nebude asi nic, jedu odpoledne k našim...docela se divím tomu, že přesto, že jsem skoro celej tento týden od vinobraní žral hrozný srajdy - hambáče, sekanou, pil jsem burčák, jedl bramboráky, zapečený těstoviny, skoro každej den jsem snídal pečivo s nutelou nebo nugetou... (což se u mě podepíše na váze i po 3 dnech, hned jsou 1-2kg up), tak vážím snad ještě míň než když jsem na to vinobraní jel (75,3kg). Možná to bude i tím nesrovnale větším výdejem při tréninku, protože i když trénuju jen 3x týdně + teda někdy kardio, tak jsem vždycky totálně vyšťavenej a po středečním tréninku, kdy jsem si dal hovězí protein (kterej byl mimochodem pěkně hnusnej ) a pak jsem poobědval sekanou jsem se dokonale posral Teď ještě s tou prací se ten výdej minimálně zdvojnásobí, takže budu asi mít co dělat abych to užral...
Korny

PříspěvekZaslal: ne září 22, 2013 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.9.2013

VOLNO

Dneska taky volno, odpočinek, mám rýmu, jsem unavenej...ráno vstávačka do školy, pak do práce a večer snad jestli to všechno stihnu tak trénink.
Korny

PříspěvekZaslal: po září 23, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.9.2013

VOLNO

Dneska vynucený volno, původně jsem měl v plánu trénink, ale došel jsem v 8 domů z práce, dneska extrém...i proto, že nám v práci začíná sezóna jsem se rozhodl chodit cvičit brzo ráno kolem 6-7 (kolem 9 chodím do práce). Odpoledne se chci věnovat jiným věcem a navíc po té fyzicky náročné práci už by to nebylo ono...to půjdu radši nalačno. Jinak se budu muset snažit narvat celej svůj denní příjem do 3 jídel + jedno nějaký menší (fakt hodně menší ) a to ještě z těch 3 je jedno v jídelně v práci...

Takže si jdu pomalu lehnout, protože ráno vstávačka a jedem...
Korny

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.9.2013

Dřep
6 x 3 x 110kg - oproti minulu jsem 10kg ubral, protože to bylo na krev a teď jsem navíc v práci celej den na nohou a ještě jsem šel nalačno, takže nemůžu zas tak dračit Tohle bylo přesně ta váha, která je tak akorát.

Shyby
5 x 5

Tlaky s JČ hlavou nahoru
4 x 10 x 26kg

Rozpažky mírně hlavou nahoru
3 x 15 x 10kg

Přemístění a tlak
8 x 40kg
3 x 6 x 50kg - lehoučký, až na ten tlak, tam už to nebylo tak lehký

Střídavé série: Zdvihy s EZ + Francouzský tlak
4 x 10 x 20kg + tyč + 4 x 10 x 20kg + tyč

4 série na břicho

Trénink v Průvanu o půl 7 ráno, ale už v tu dobu tam bylo docela dost lidí...naštěstí jsem jel takový cviky, že vždycky bylo místo nebo jsem si ho našel. Zaujala mě slečna kterou jsem vystřídal na dřepech - ani ne tím jak vypadala, ale jak jela poctivě nohy, většina lidí by si z ní měla vzít příklad. Jinak jsem poprvé pil protein od Scitecu, kterej co tak slyším a čtu vesměs všichni chválí, ale nebyl to teda žádnej zázrak.

Jinak jsem měl dost hektickej den, jídlo jsem nějak tak zvládl, byl jsem ráno cvičit, pak v jedné práci, pak ve škole, pak v druhé práci...takže toho mám akorát. Zítra zas, akorát ted bez ranního cvičení
Korny

PříspěvekZaslal: st září 25, 2013 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.9.2013

KARDIO

Běh

Taková pohodovka, už po tmě, jen tak lehce po celým dni lítání a makání...zítra cvičiti asi zase ráno do Průvanu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kornyho log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: