Jake jednorucky do 2,5k?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jake jednorucky do 2,5k?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jake jednorucky do 2,5k?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
freelex

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 11:10 pm    Předmět: Jake jednorucky do 2,5k? Odpovědět s citátem

Ahoj, uz je to asi rok, co jsem nemel v ruce cinku. Od te doby, co jsem se odstehoval od rodicu a byl vrzen do realneho sveta, slo moje telo stranou. Vsechna ta drina byla po mesici pryc. Abych uplne nevymeknul, koupil jsem si pres internet betonove jednorucky. Sklamani prislo, kdyz jsem cinky poskladal dohromady. Byly velke, krehke a divne - od te doby na ne padal prah. Pred mesicem jsem je prodal a jelikoz me nedavno opustila pritelkyne a mam okolo sebe nekolik zhrzenych lidi, co mi vyhrozuji, rozhodl jsem se udelat z tohohle tela vystavni kousek. Protoze jsem 20ti lety zelenac, rad si necham s koupi poradit od zkusenejsich :-). Chci nakladaci 15kg jednorucky. Nejake hezke, poctive zelezo do 2,5k. Kdyz bude i levnejsi, budu rad, ale radeji si priplatim, kdyz budu vedet, ze to budu mit na cely zivot. Dekuju za rady a navrhy. Zdenek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kúp si permanentku do gymu, ty "výstavný kus" hehe, inak parádny príspevok
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 11:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a tem borcum co ti chtej dat na budku reknes co ? pockejte pul roku, nahodim sval ?
freelex

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Turakam: to praveze nechci. Vyhovovalo mi, ze jsem mel cinky porad u sebe a mohl jsem si zkouset co jsem chtel, kdy jsem chtel a taky zabijet dalsi cas sezenim v tramvajce, kdyz uz tak stravim dost casu jizdou do prace, taky neni uplne nejpohodlnejsi.

To kubaz: Vzdyt prece nejde o to, jak na tom ve skutecnosti fyzicky jsi, jde o tvoji psychickou stranku. Clovek si muze myslet ze je panem vesmiru a teprve az tvrde narazi si uvedomi, ze to asi bude trochu jinak, jenze on treba nikdy nenarazi. A porad je lepsi byt psychicky v pohode, nez mit nervy v kyblu.
Humanic145

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hodně štěstí v budování výstavního těla s 15kg jednoručkama doma :))
freelex

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdy si predstavuje vystavni telo trochu jinak.

Ale spise jsem tady od vas cekal nejaky konkretni navrhy, ne analyzu toho, jak je topic napsany - nikam to nevede.
Grimley

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono nejlepší je najít si heureka.cz, tam si zadej nakládací činky a ono ti to najde podle ceny :)) co víc ti poradit :)) každopádně za ty prachy bych radši pořídil permici do posilky, protože s 15kama dlouho cvičit nevydržíš, je to hrozně málo :) .. případně ty prachy investovat třeba do kettlebellů, který seženeš těžší a odcvičíš s nima víc, než s dvěma jednoručkama...ovšem pokud to nemáš jen na pumpování bicáků, pak bych to tak nějak pochopil no
Mablung

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych měl problémy s lidmi kolem sebe, raději bych se přihlásil do kurzů Krav Maga, ale je pravda, že mě na bicepsech nezáleží ...
Kadd

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hardcore hledani ...

https://obchod.ronnie.cz/s-3011-jednorucka-20-kg-litina.html

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
freelex

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley: děkuju za rady :-)

Mablung: o Krav Maze jsem přemýšlel, ale jelikož mám směny každý den v jiný čas, dost by se to krylo

Kadd: hledat samozřejmě umím taky, ale šlo mi o to, že třeba někdo poradí konkrétní činky a řekne: tyhle jsou fajn proto a proto.... nebo: být tebou jdu do těchhle protože... ale i taky děkuju :-)
Riku

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím co chceš řešit na činkách "tyhle protože a tyhle proto"
Vždyť je to jen kus železa, na tom se nedá co podělat
CIZO

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freelex napsal:
Kadd: hledat samozřejmě umím taky, ale šlo mi o to, že třeba někdo poradí konkrétní činky a řekne: tyhle jsou fajn proto a proto.... nebo: být tebou jdu do těchhle protože... ale i taky děkuju :-)

Tak o tom nemusíš dál meditovat, protože v dané cenové relaci těžko seženeš něco lepšího. Litina trošku špiní, ale to je asi tak jediná výhoda, kterou ty můžeš nějak zaregistrovat. Na tvé "budování výstavního kousku" :))) to bude bohatě stačit.

Derek Poundstone
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt září 12, 2013 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Psychická pohoda?... co si tak pořídít zbraň?
mmmaaatttyyy

PříspěvekZaslal: út září 24, 2013 7:04 am    Předmět: Posílení těla Odpovědět s citátem

Ahoj, pokud se ti nechce do posilovny a chceš skutečně zlepšit svoji celkovou fyzickou kondici, tak v žádném případě nekupuj činky. Kup si třeba TRX a bosu. Můžeš na tom cvičit anerobně-aerobně a hlavně dynamicky. Získáš sílu a rychlost. Tato kombinace je podle mého názoru na domácí cvičení nejlepší. 15 kg uzdvihneš za chvilku, posílíš s tím biceps, triceps, trošku prsa a ramena a končíš. Jsou to vyhozené peníze.

Rychle na stránku:

Přejdi na: