Suplementy za účelem nabrání svalů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Suplementy za účelem nabrání svalů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Suplementy za účelem nabrání svalů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
siricz

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 8:35 pm    Předmět: Suplementy za účelem nabrání svalů Odpovědět s citátem

Ahoj!
Je mi 17let, měřím 181cm, važím 83Kg.
Posiluji teď něco málo přes dva a půl roky. Teď si budu nechávat tady u nás ve fitku sestavit pořádný jídelníček. A mám nějaké peníze na suplementy. Chci se zeptat jaké suplementy by jste mi doporučily... Mám +-2000-2500Kč...

Uvažoval jsem o :

1) Vitamíny + minerály ( je lepší brýt nějaký v jedné tabletě? nebo koupit samotné Cčko, pak nějaký B-komplex....)
2) Protein (jaký? Whey?)
3)Kloubní výživu

Jaké další suplementy by jste mi doporučili? Má pro mě cenu kreatin?
Předem díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar
1) kup nejakej multivitamin+mineral, zvlast vit. C a muzes i B komplex, z mineralu treba zinek,chrom a horcik, ale to uz jsou takovy "veci navic" (samozrejme ne na skodu )
2) tady zalezi kdy ho budes davat, ale asi bych sel do syrovatkove klasiky (extrifit wpc, nutrend whey core atd..)
3) pokud nemas zadny problem s klouby, tak alespon hydrolyzovany kolagen, jakozto prevenci.. cca 10-15g v rozlozenych mensich davkach.. da se k tomu dokoupit i chondroitin,glukasamin a msm, ale to uz jsou zase penize navic no..

Kreatin, to je na tobe, jestli chces zkusit, stagnujes, tak ho tam lupni.. jestli se ti dari tak jeste pockej
Z dalsich doplnku treba maltodextrin, jakozto levnou nahradu gaineru..

edit: da se toho nakoupit samozrejme vic, ale des do toho nakupu doplnku spravnym smerem, od zakladu, to se tu casto nevidi
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 09, 2013 10:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

+ je pekné, že si raz tie suple kúpiš, ale podobne ako zo stravou, tak aj zo suple je dôležitá pravidelnosť, takže ak si zoberieš niečo na mesiac a potom na ďalšie tri vysadíš, tak nič, podobne z legálnych suple nemôžeš očakávať zázraky na týždennej báze, ale k čiastočne ťa priblížia k dlhodobým cieľom, je to beh na dlhú trať, takže hlavne pravidelne cvič, dobre jedz a rozumne investuj do zákldov suple, nech z nich môžeš dlho ťažiť

Rychle na stránku:

Přejdi na: