|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: st září 11, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
Já tě prostě nechápu... Na měsíc dáš beara a trochu víc jídla, spíš tak nějak normálně na tvých cca 95-100kg a hned po měsíci chceš zase škrtit na 300S a od Vánoc dietu. Vůbec to celé nepobírám. Nechápu ani co si myslíš že se během toho měsíce změní? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st září 11, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Mě se zdá, že Crewe si neuvědomuje 1 podstatnou věc - cvičení a výsledky s tím spojené nejsou sprint, ale běh na dlouhou vzdálenost. Tou vzdáleností se nemyslí měsíce, ale roky. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ja vím, že je to běh na dlouhou trať. Jen mi vadí, jak jsem tlustej, že není ani videt ze cvicim. Radsi budu hubenej, kterej nevypada ze cvici a budu pribirat, nez abych byl tlustej a jeste pribiral.
Jeste ten objem ale pojedu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Já tě prostě nechápu ... Na měsíc dáš beara a trochu víc jídla, spíš tak nějak normálně na tvých cca 95-100kg a hned po měsíci chceš zase škrtit na 300S a od Vánoc dietu. Vůbec to celé nepobírám . Nechápu ani co si myslíš že se během toho měsíce změní? |
Konecne uz i ty :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Já tě prostě nechápu ... Na měsíc dáš beara a trochu víc jídla, spíš tak nějak normálně na tvých cca 95-100kg a hned po měsíci chceš zase škrtit na 300S a od Vánoc dietu. Vůbec to celé nepobírám . Nechápu ani co si myslíš že se během toho měsíce změní? |
Konecne uz i ty :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Mě se ten jídelníček, co jsem tak koukal, zdá celkem v pohodě, takže bych hledal chybu v aktivitě. Jaký trénink teď chceš jet? Kolikrát týdně? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st září 11, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Mě se ten jídelníček, co jsem tak koukal, zdá celkem v pohodě, takže bych hledal chybu v aktivitě. Jaký trénink teď chceš jet? Kolikrát týdně? |
Bear 4x týdně + 1x týdně kardio (hodinka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st září 11, 2013 7:16 pm Předmět: |
|
|
11.9 VOLNO. Poslední dobou jsem celkem unavenej (je to přímo od doby, co jsem začal s kreáčem) - Může to s tím být nějako spojený?
150gr vloček s mlékem
tvaroh, 3x rácio
120gr vepřovýho, 300gr brambor
cottage, jablko, broskev, 2x rácio
200gr kuřecího, 100gr hnědé rýže
200gr selský jogurt, mandle, vlašáky
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: čt září 12, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
12.9
150gr vloček s mlékem
před tréninkem 1/2 odmerky proteinu
trénink: Ramena, záda
po treninku 2 odmerky malty, odmerka prot.
200gr kuřecího, 150gr hnědé rýže
5x fit chléb, 4 plátky šunky, 3 plátky sýra
200gr kuřecího, 100gr hnědé rýže
tvaroh, mandle, vlašáky
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: út leden 28, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
Zase se po dlouhý době ozvu. Jel jsem poměrně dlouho objem. A teď se snažím to seknout. - Rozhodl jsem se, že si domluvím v Praze trenéra, konkrétně Miloše Pejskara v olympia f. - Někdy koncem února ho chci kontaktovat. Četl jsem na něj i dobrý recenze.
Momentálně se snažím jet: 3x týdně full body trénink,1-2x týdně hodinkový kardio, 1-2x týdně HIIT.
Jídelák jedu kolem 180b, 200s, 40t, Původně jsem chtěl jet keto, ale jelikož se musím drtit na zkoušky, tak jsem se na to vysral a když sem celý dny doma, tak bych myslel jen nad žrádlem, jak bych měl hlad.
Dnešek:
100gr rýže, odměrka proteinu, 3bílky, 1 žloutek
trénink při a po tréninku BCAA + před tréninkem nějaký ty doplňky...
30min po tréninku: 200gr brambor, 100gr kuřecího
o hodinu a půl 300gr brambor, 250gr kuřecího
50gr ar. másla, proteinak s mlékem - Tady jsem nevěděl, co sníst a vejce žrát furt nechci.
200gr kuřecího se zeleninou
tvaroh + lněný semínka
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:50 am Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | Zase se po dlouhý době ozvu. Jel jsem poměrně dlouho objem. A teď se snažím to seknout. - Rozhodl jsem se, že si domluvím v Praze trenéra, konkrétně Miloše Pejskara v olympia f. - Někdy koncem února ho chci kontaktovat. Četl jsem na něj i dobrý recenze.
Momentálně se snažím jet: 3x týdně full body trénink,1-2x týdně hodinkový kardio, 1-2x týdně HIIT.
Jídelák jedu kolem 180b, 200s, 40t, Původně jsem chtěl jet keto , ale jelikož se musím drtit na zkoušky, tak jsem se na to vysral a když sem celý dny doma, tak bych myslel jen nad žrádlem, jak bych měl hlad .
Dnešek:
100gr rýže, odměrka proteinu, 3bílky, 1 žloutek
trénink při a po tréninku BCAA + před tréninkem nějaký ty doplňky...
30min po tréninku: 200gr brambor, 100gr kuřecího
o hodinu a půl 300gr brambor, 250gr kuřecího
50gr ar. másla, proteinak s mlékem - Tady jsem nevěděl, co sníst a vejce žrát furt nechci.
200gr kuřecího se zeleninou
tvaroh + lněný semínka |
Zjisti si o tom něco víc...
Myslet na jídlo a hlad budeš mít tak akorát když budeš škrtit sacharidy. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
A když je přidám, tak to nepůjde dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídelák:
Ranní kardio (35min) 20g bcca před, při, kafe, vit. C
100gr vloček (10b, 60s, 4t), 200ml mléka (6b, 10s, 3t), 3 bílky (6b), 1 žloutek (4b,5t)
150gr kuřecí (30b) 100gr rýže (8b, 75s)
150gr kuřecí (30b), 50gr rýže (8b, 37s)
150gr kuřecí (30b)
polotučný tvaroh 250g (25b, 10s, 8t), 20gr lněných semínek (5b, 6t)
- Budu se snažit tu stravu drtit takhle. Mléko tam ráno chci nechat, chci mít přes ten den aspoň něco, co se dá žrát chutně :-D Maso peču v troubě na sucho. Pojedu to cca 3 týdny, než odletím na dovolenou, tak uvidím kolik seknu. Za ty 3 týdny bych nechtěl dát ani 1 cheat meal a ani nijakej carb up. Uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|