|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Moocha napsal: | CIZO, však jsi kdysi psal, že locknutá kolena nejsou vůbec žádný problém, že je to pro ně přirozená poloha. A vlastně si ani neumím představit DL bez locku |
Musím se k tomu vrátit (a neber to, že si z tebe dělám srandu), nějak tak marně přemýšlím jak by šlo provést dřep s locknutýma kolenama.
Prostě mně teď ta představa nějak dostala |
Já se v tom mišmaši také nějak zamotal. Nečetl jsem dotaz marcose a myslel jsem, že se baví o klasickém DL. A ta locknutá kolena při dřepu jsi zase špatně pochopil ty, měl jsem na mysli lock po dokončení dřepu, ne v průběhu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: čt září 12, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | kid napsal: | | Moocha napsal: | CIZO, však jsi kdysi psal, že locknutá kolena nejsou vůbec žádný problém, že je to pro ně přirozená poloha. A vlastně si ani neumím představit DL bez locku |
Musím se k tomu vrátit (a neber to, že si z tebe dělám srandu), nějak tak marně přemýšlím jak by šlo provést dřep s locknutýma kolenama.
Prostě mně teď ta představa nějak dostala |
Já se v tom mišmaši také nějak zamotal. Nečetl jsem dotaz marcose a myslel jsem, že se baví o klasickém DL. A ta locknutá kolena při dřepu jsi zase špatně pochopil ty, měl jsem na mysli lock po dokončení dřepu, ne v průběhu |
Já to pochopil, ale prostě jsem začal přemejšlet - a to se nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|