Zaslal: čt září 12, 2013 10:16 pm Předmět: Pás na zétežě
Zdravím,
znáte někdo obchod kde bych mohl koupit pás na který si můžu připnout kotouče ? Nemyslím tím opasek,který se používá např. při dřepech. Ale jen něco kolem pasu co má na konci řetěz na připnutí závaží. Jednou jsem si zkoušel vzít jednoduchý řetěz z karabinou ,ale když sem si tam naložil ,tak mě to málem prořízlo :D
Zaslal: čt září 12, 2013 10:55 pm Předmět: Re: Pás na zétežě
BlackDragon napsal:
Zdravím,
znáte někdo obchod kde bych mohl koupit pás na který si můžu připnout kotouče ? Nemyslím tím opasek,který se používá např. při dřepech. Ale jen něco kolem pasu co má na konci řetěz na připnutí závaží. Jednou jsem si zkoušel vzít jednoduchý řetěz z karabinou ,ale když sem si tam naložil ,tak mě to málem prořízlo :D
Díky
Proč to komplikovat? dej si normální pás a ten řetěz provleč přes závaží pak přes opasek a zapni karabinou..jednoduché..můžeš použít i kožený pásek místo řetěžu nebo něco na suchý zips (používám já) v podstatě cokoliv co převlečeš přes obyčejný kulturistický opasek a pak přes kotouč.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru