TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to už je pocta, dohánět ve dřepech holky / Draperovy tlaky na ramena . Mám pocit, že jste tady svědkem zrodu novýho hardcore bodybuildera.

Když jsem ale dnes říkal, že budu končit (minimálně s psaním logu), tak jsem to myslel vážně (takže ty holky vlastně nedoženu). Ono trénink 3x týdně by se sice teoreticky při té mojí hnusné škole stíhat i dal, ale život hardcore bodybuildera, to není jen posilování . Musel bych si taky dál připravovat jídla, resp. je i nakupovat (podpora doma nulová) a taky bych to všechno musel dál z něčeho platit a to není jen tak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych to tak nedramatizoval, uz jsem ti to rikal, ale pokud to nechces delat na pul plynu, tak chapu...ja to mam obvykle taky tak, bud cvicim na 150% a nebo necvicim vubec, coz neni nejlepsi pristup, ale bohuzel...

Jeste bych na tvem miste zvazil napsat zadost do Extrifitu a plny sponzoring :D
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ajo, že bych se vykašlal na školu a stal se profesionálním kulturistou .

Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 09, 2013 8:47 pm, celkově upraveno 1 krát
smetak

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co studujes sefe?
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obecná matematika na MU
Draper

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Obecná matematika na MU

kdyby nekdo blbe videl, tak tam je napsano:

Obecná matematika na MU

TTeDy

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 09, 2013 8:48 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na sobotu jsem sliboval zhodnocení svýho prázdninovýho cvičení i s fotkama, ale včera jsem nějak nic nezvládal (ten páteční trénink mě zničil tak, že jsem z pátka na sobotu v podstatě nespal ), takže dnes to napravím.

15.9. Zhodnocení
Začínal jsem na 99,8 kg po ránu a končím na nějakých (necelých) 103 kg po ránu. Na to, jak to všechno probíhalo divně, tak jsem si přece jen některé cíle splnil - určitě jsem silnější, svalů přibylo a cítím se dobře (pozitivní změny v metabolismu, zmizely bolesti zad + v tričku teď vypadám určitě líp než na začátku).

edit: pak tu byla spousta keců, který jsem smazal :)

Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 09, 2013 8:46 pm, celkově upraveno 2 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je tu velké finále - fotky. Bohužel to není zrovna objektivní srovnání, protože fotky "before" jsou focený jiným přístrojem a při horším světle, což nebyl záměr, jen jsem se tenkrát neuměl vyfotit líp. Jinak všechno foceno za studena a v "before" i v "after" jsem se snažil vypadat co nejlíp (tzn. co nejvíc zatnout), čímž chci říct, že jsem vědomě nijak "nešvindloval". Akorát ty fotky "before" jsou teda focený v hrozné kocovině, nicméně fotky "after" zas po probdělé noci...

Stalkeři se budou muset povznést nad to, že jsem si zakrýval ksicht, bytoví architekti budou muset skousnout, že 20-letej chlap spí na posteli s růžovýma kytičkama.

Hmotnost "before" (25.6.) byla 99,8 kg (foceno na lačno), hmotnost při focení "after" byla 103,7 kg (foceno večer).

Děkuju Draperovi, že to tu (asi) četl a sem tam mi něco řekl, to stejný madballovi a díky i případným dalším čtenářům.
Odpoledne se tu ještě max. objeví zápis z běhání, který dnes plánuju, a pak definitivně konec, tak se tu mějte.

Naposledy upravil TTeDy dne út říjen 29, 2013 7:31 pm, celkově upraveno 3 krát
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestlize na tech fotkach nalevo mas 99,8 kg a na fotkach na pravo 103,7 kg, tak se potvrzuje to, co jsem ti rikal v patek v posilovne, ze vizuelne to vypada, ze jsi zhubl a nabral kvalitni hmotu i presto ze ted vazis o par kg vic.
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: Máš pravdu, opravdu to tak vypadá (i když třeba v after se mi zdá, že mám větší prdel) , akorát za to taky z velké míry můžou fotky. Ale dík za komentář.

Trénink 49 - běh (15.9.)

4,34 km, šlo to hrozně, o 40% hůř než posledně. Vlastně je mi od toho pátečního tréninku pořád divně, jeden den nespím, druhej den nejím... Asi už na ten konec logu je fakt nejvyšší čas .

Klidně mi někdo může napsat, co s tím logem teď dělat. Jestli mám někomu napsat, ať to smaže, nebo jestli to tady může nějakou dobu smrdět.

Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 09, 2013 8:45 pm, celkově upraveno 1 krát
stas

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta zmena tam je vidiet uplne jasne. A urcite islo dost tuku dole. Skoda len, ze koncis, tak nech sa dari a snad sa niekedy vratis k cviceniu, ked pride na to cas.
Draper

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:

4,34 km, šlo to hrozně, o 40% hůř než posledně. Vlastně je mi od toho pátečního tréninku pořád divně, jeden den nespím, druhej den nejím... Asi už na ten konec logu je fakt nejvyšší čas .
Klidně mi někdo může napsat, co s tím logem teď dělat. Jestli mám někomu napsat, ať to smaže, nebo jestli to tady může nějakou dobu smrdět.

Nemel ses tam v patek na drepech predvadet pred tema Ruskama, stejne nedrepnes co ony a ted bys alespon netrpel

Stejne te ale jeste zkusim premluvit, aby sis log dal vedl, i kdyz to cviceni nebude takove, jak by melo byt a nebo se na log vykasli, ale alespon cvic.

A pokud si ho tedy dal nepovedes a ptas se, co s nim, tak ho tu klidne nech smrdet. Smrdi tu plno jinych veci, takze sem pekne zapadne
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne září 15, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nemel ses tam v patek na drepech predvadet pred tema Ruskama...

Jsem právě chtěl, jenže mi to nevyšlo - přišly, až už jsem měl na zádech jen 90 .

S logem fakt končím, tahle stránka je navíc hrozná závislárna, musím tomu odvyknout . Ale nechám to tady, nevylučuju, že se k tomu někdy vrátím.

Cvičit budu, protože začínat z pozice, ze které jsem začínal v tomhle logu už nechcu (když člověka totálně rozsekaj 3 série po 10 klicích, to je peklo). Akorát to vidím fakt na ty 2 návštěvy posilovny týdně, když to dobře půjde.

stas: Díky, udělalo mi to radost (už jsem ti děkoval v PM, ale pro jistotu ještě jednou ).
TTeDy

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2013 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NOVA ERA

Tak beru zpet veskere reci o konci logu, ktere jsem tu vedl. Mel jsem to opravdu v planu, ale zacalo me vytacet mnozstvi vselijakych papirku, na ktere jsem si psal sve smrdlaci treninky. Proste chci o svych trenincich mit zaznam, ale papiry jsou neprakticke, vyrabi se ze stromu, cimz se nici zivotni prostredi atd.

Jinak ale dal tvrdim, ze na kvalitni treninky v mem pripade neni cas, energie ani penize, tak necekejte nic zajimaveho. Treninky budou v posilovnach, na streetworkoutovem hristi, behani...

Zadny spesl cile nemam, pujde mi hlavne o to, prezit semestr, k cemuz cviceni napomuze, protoze se diky nemu citim fyzicky, ale hlavne psychicky lepe. Kdyz semestr preziju a povede se mi zachovat nejake svaly a netloustnout (pokud to jeste jde), budu velmi spokojen.

Zitra by se tu mohl objevit prvni zapis, mejte se.

Naposledy upravil TTeDy dne st říjen 23, 2013 6:55 pm, celkově upraveno 2 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: