Zatracení Ovoce

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zatracení Ovoce  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Zatracení Ovoce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Levandule

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To: CZEBALDE: Alternativou mléka kravského může být mléko: sojové, mandlové, rýžové..atd. Ovšem na druhé straně zase můžou být námitky, že naše těla jsou prostě uzpůsobena konzumaci kravské mléčné bílkoviny, protože soja tu není původní potravina, tudíž tělo není uzpůsobeno na trvení této látky. Některé sojové výrobky obsahují mod. soj. škrob, takže taky nic moc a poslední věcí jsou fytoestrogeny. V Asii se např. většinou konzumují fermentované soj. výrobky jako tofu, miso..., u kterých spousta negativ soji odpadá.

To: Tom3 - toto se týká pouze u konzumaci samotné fruktozy, glukozofruktozy a jim podobných - ne ovoce!!!

Prostě jak už někteří napsali, vždy budou 2 skupiny lidí. Jedni, kteří budou mléko zavrhovat, druzí, kteří obhajovat. Vždy to závisí na konkrétním člověku a jeho vztahu ke konkrétní potravině.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Riku

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať si každej žere a pije co chce. Nechápu potřebu lidí vnucovat ostatním něco jen protože je to podle nich nejlepší.

Já taky žeru často bůček, pečenou kachnu s br. knedlíky a nikomu to tady nevnucuji a naopak mi je u prdele že mi nějakej tydýt v růžovým tričku řekne že to není zdravý. (Bůh žehnej rychlému metabolismu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zatracení Ovoce Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: