|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:18 am Předmět: |
|
|
Vstávám ve 4:30 ....
4:30-4:40 příprava 0.5l mlíka s 150-200g ovesnejch vloček a proteinem i s pohodlným snězením
4:40-4:45 čistím zuby
4:45-4:50 se oblíkám
4:55-5:00 odjezd do práce ....
Pokud nejsi schopnej udělat si čas na jídlo, pak moc nehcápu proč jsi na tomhle foru, který se zabývá cvičením, který jde ruku v ruce se stravou :)
Ale časem pochopíš .... snad se od tebe nedočkáme v jiným tématu otázky typu "Cvičím jako ďas, ale nemůžu přibrat, neroste to" .... protože zatím splňuješ všechny předpoklady lidí, který se na tyhle otázky ptaj a nechápou kde je zakopanej pes _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Humanic145

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
Enemec - to ty jsi zase nějakej chytrej. Radši si vezmi k srdci to co ti tu říkají lidi, kteří o stravě něco ví a když říkaj, že je to úplně na hovno, tak to tak prostě je. Super je taky tvůj přístup,chceš růst ale jsi naprosto línej vstát o 10 min dřiv a něco pro to udělat. Prostě si večer před spaním připrav do mixéru vločky s banánem např, ráno to akorad zaliješ mlíkem,rozmixuješ a vypiješ. Otázka 20sec ;) a neposereš se a bude ti to chutnat
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po září 16, 2013 9:33 am Předmět: |
|
|
Jestli teda za 10 minit si dokážete připravit 200g vloček s 0.5l mléka a ještě to v těch 10ti minutách sníst tak to jste tady borci.
To nic ale nemění na tom, že ten kdo se chce dobře nasnídat si musí přivstat  Já si radši jdu lehnout o půl hodiny dřív abych se ráno v klidu nasnídal, stačil si udělat vejce na slanině a ovesnou kaši a v pohodě to do sebe nacpal
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po září 16, 2013 9:41 am Předmět: |
|
|
Na přípravě vloček není podle mě nic složitýho. Ono večer před spaním nalejt do misky mlíko a hodit tam ty vločky není zase taková dřina. A ráno už to stačí jen sníst. Tohle není jako příprava hovězí svíce _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po září 16, 2013 9:45 am Předmět: |
|
|
No jíst to studený z lednice asi dobrý moc není a abych to ohříval v mikrovlnce, to bych musel být prase. Takže si ráno na pohodu umíchám hezky na sporáku ovesnou kaši
btw. těch vajec bych se bál i domácích, člověk nikdy neví co se tam objeví za sajrajt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:01 am Předmět: |
|
|
tak já studený vločky jím už asi 5 let a žaludeční vředy nemám :D ... nedovedu si představit sníst je teplý, to bych v práci asi vybouchnul  a vážně je 10 minut dostačujících, já si teda ani nijak nepředmáčím, prostě ráno přijdu do kuchyně, vysypu ze sáčku vločky do misky, zaleju mlíkem a smíchám s proteinem a už jen bagruju :)
Tvaroh třeba taky dávám večer neochucenej, klasický bagrování z vaničky :)) ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:14 am Předmět: |
|
|
ja to delam tak ze si naliju tak pul litru vody do sejkru hodim tam odmerku proteinu a pridam predem rozmixovanejch tak 150g ovesnych vlocek.. zatrepu vypiju do 5minut hotovej _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po září 16, 2013 10:29 am Předmět: |
|
|
Ona je ještě jedna vychytávka. Buď ty vločky dám do mikrovlnky jen na pár vteřin, aby nebyly vyloženě teplý a nebo se taky dají zalít mlíkem, který má pokojovou teplotu.
Podrobný návod: namočené vločky vyndáme z lednice, slejeme je, vyndáme mléko ze špajzu, zalejeme jím ty vločky a je hotovo  tím pádem to pak vlastně tak studený a člověk se z toho nepo.... _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: po září 16, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
[quote="tarzos"]Ona je ještě jedna vychytávka. Buď ty vločky dám do mikrovlnky jen na pár vteřin, aby nebyly vyloženě teplý a nebo se taky dají zalít mlíkem, který má pokojovou teplotu.
Podrobný návod: namočené vločky vyndáme z lednice, slejeme je, vyndáme mléko ze špajzu, zalejeme jím ty vločky a je hotovo  tím pádem to pak vlastně tak studený a člověk se z toho nepo....[/quote
Dobry opet to dopadlo jako u vsech otazek nejen mych ale celkove na foru. Nekdo se zepta na A o pet prispevku dal se resi B.. ptam se na to jestli ma nekdo zkjsenost s vejci samozrejme se ozvou ti kteri ne a uz se tu resi vlocky. Jen me to sere. Protoze na to co ted resite vy tady je uz spousta dalsich topicu. A jen jeden clovek napsal neco konkretniho k eyrovym vejcim. Moc sem nechodim jdu jen kdyz si neco potrebuju najit nebo se zeptat ale asi uz sem budu chodit jen hledat protoze stejne odpovedi se clovek nedocka. Je tu spousta lidi co musi ke vsemu neco napsat i kyz o tom nic nevi a vzivote o tom neslyseli..d Je to skoda Nedavno sem mluvil s jednim spoluzakladatelem tohoto webu a reknu vam i oni jsou z toho dost nasrani kam se to zvrtlo.. a jak si tu kazdy jen snazi honit svoje ego a navazet se do ostatnich ..takze se omlouvam vsem co jsem urazil a preji hezky zbytek dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po září 16, 2013 11:14 am Předmět: |
|
|
Odpověď jsi dostal.. syrová vejce jsou blbost a má to víc negativ než pozitiv. Co chceš ještě? Ty spís očekáváš, že ti někdo napíše "ano, pití syrových vajec je super"
|
|
| nahoru |
|
 |
enemec
|
Zaslal: po září 16, 2013 11:21 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Odpověď jsi dostal.. syrová vejce jsou blbost a má to víc negativ než pozitiv. Co chceš ještě? Ty spís očekáváš, že ti někdo napíše "ano, pití syrových vajec je super" |
Ne,ne v pohodě. jen sem čekal že to bude znát víc lidí tady. já už o tom slyšel hodněkrát. a ano to byl ten jeden kterej poradil k věci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po září 16, 2013 11:29 am Předmět: |
|
|
Když vejce uvaříš, pořád to bude to samý vejce, který bys vypil syrový ... naopak bude zbavený možnejch zárodků salmonely a světe div se, bude i chutnější :) ... tak nedělej zagorku, že jsi se prostě zeptal na qíčovinu a uznej, že je lepší syrový vejce vážně nepít
PS.: Líbí se mi, jak dokážou bejt lidi hardcore a pít syrový vejce jako to dělal rocky, ale vstát o 15 minut dřív a pořádně se nažrat nejde :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: po září 16, 2013 11:41 am Předmět: |
|
|
[quote="enemec"] | tarzos napsal: | Ona je ještě jedna vychytávka. Buď ty vločky dám do mikrovlnky jen na pár vteřin, aby nebyly vyloženě teplý a nebo se taky dají zalít mlíkem, který má pokojovou teplotu.
Podrobný návod: namočené vločky vyndáme z lednice, slejeme je, vyndáme mléko ze špajzu, zalejeme jím ty vločky a je hotovo tím pádem to pak vlastně tak studený a člověk se z toho nepo....[/quote
Dobry opet to dopadlo jako u vsech otazek nejen mych ale celkove na foru. Nekdo se zepta na A o pet prispevku dal se resi B.. ptam se na to jestli ma nekdo zkjsenost s vejci samozrejme se ozvou ti kteri ne a uz se tu resi vlocky. Jen me to sere. Protoze na to co ted resite vy tady je uz spousta dalsich topicu. A jen jeden clovek napsal neco konkretniho k eyrovym vejcim. Moc sem nechodim jdu jen kdyz si neco potrebuju najit nebo se zeptat ale asi uz sem budu chodit jen hledat protoze stejne odpovedi se clovek nedocka. Je tu spousta lidi co musi ke vsemu neco napsat i kyz o tom nic nevi a vzivote o tom neslyseli..d Je to skoda Nedavno sem mluvil s jednim spoluzakladatelem tohoto webu a reknu vam i oni jsou z toho dost nasrani kam se to zvrtlo.. a jak si tu kazdy jen snazi honit svoje ego a navazet se do ostatnich ..takze se omlouvam vsem co jsem urazil a preji hezky zbytek dne. |
Nechtěl jsem to quotovat. Myslím, že ten, komu byla moje odpověď adresována, to pochopil. Tj. nebyla pro tebe. Teď jedna odpověď pro tebe: pij co chceš. Mě je to buřt. Když jseš línej přivstat si, tak potom nebreč, až se z těch syrovejch vajec pose... Odpoveď už ti dali, nevím, co dál jsi ještě chtěl slyšet. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
darKane

|
Zaslal: po září 16, 2013 11:44 am Předmět: |
|
|
Slysel jsi o tom z filmu o Rockym, fajne, tady mas rozumne lidi co ti rekli jak moc absurdni ptakovina a filmova drsnarna to je... Ted muzes spokojene odejit a neurazet ostatni, ahoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|