|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ALKAPONE

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
Tak pekny logo uz sem hooodne dlouho nevidel _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: po září 16, 2013 9:17 pm Předmět: |
|
|
| ALKAPONE napsal: | Tak pekny logo uz sem hooodne dlouho nevidel |
díky, já věděl, že mi někdo udělá radost
přemýšlím, kdo tam byl kat, bylo mi eugena hodně líto, ale já tome nerozumím už vůbec
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st září 18, 2013 11:43 pm Předmět: . |
|
|
Omlouvám se, že dnešní zápis je až nyní, ale byl jsem celý den na konferenci, následně jsem jel do Olympia fitness na trénink a potom na večeři s Milanem Šádkem. Dal jsem si dnes s blížícím se Spartan race už raději WoD, venku pršelo a byla fakt zima, tak jsem nebyl správný sparťan a dal si to ve fitku v suchu, nesmírně mě to bavilo, až jsem byl překvapený, jak moc. Kondice se od minule výrazně zlepšila, zvládl jsem toho více a v kratším čase, což je dané samozřejmě i nášupem ze suplementace, hned jsem vyzkoušel nové suplementy a zítra napíšu více. Na tréninku jsem se hned nafotil z kluky z fitka :) S Milanem Šádkem jsme pak byli na večeři a budeme pro Vás mít na příští týden věřím velmi dobré překvapení, které se Vám bude líbit
Trénink:
8x15 burpees, start každých 90 sekund
Iron Cindy
12x 5shybů, 10 kliků, 15 dřepů, vše za 12 minut
Fotky:
s dobrými závodníky a super kluky z Olympia fitness - Václavem Pokorným a Jirkou Vackem :) !
S Milanem Šádkem jsme pro Vás do pozdních nočních hodin nachystali překvapení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt září 19, 2013 9:30 pm Předmět: . |
|
|
Dnes jsem měl volný den po včerejším intenzivním tréninku, ale alespoň mám čas napsat slíbené dojmy z nové řady suplementů Extrifit, které jsem si včera odpoledne přivezl. Bez jakékoliv nadsázky jsem fakt hrdý, že jsem u firmy, která posouvá svými inovativními produkty celý trh dopředu. Nová řada výrobků ActiNOX a HellNOX s obsahem nitropeptidů ActiNOS® představuje zase úplně nový level suplementace, který v ČR nemá srovnání. Nejvíce nadšený jsem z toho produktu ActiNOX , který představuje možnost, jak mít celý den zvýšený přívod krve do svalů a tím zvyšovat využitelnost všech snězených jídel i proteiňáků a navíc je ta krev díky megadávkám BCAA a glutaminu naplněná vším potřebným, z čeho sval regeneruje a roste. Nejsou tam stimulanty jako u ostatních NO produktů, takže to jde dávkovat celý den. Bál jsem se, aby mi to nedělalo špatně na srdce/usnutí a úplně v pohodě, naopak jsem překvapený, že jsem ráno z včerejšího tréninku necítil vůbec nic, žádné zakyselení/namožení svalů, vliv na rychlost regenerace opravdu hmatatelný, tep naopak klidnější, jak jsou rozšířené cévy a tím menší tlak. Po malých dávkách začnu dávkovat i HellNOX, ale musím jako kardiak opatrně, Míla Obořil říkal, že to nabudí do tréninku opravdu ku*evsky moc, což v jeho podání znamená, že po tom běhal po stěnách
Mimochodem, co říkáte na samotný design nové řady výrobků Extrifit? Mně to přijde prostě jako paráda, že se firma chce stále posouvat nejen obsahem produktů, ale inovovat i obalové technologie, vypadá to velmi elegantně a pěkně.
|
|
| nahoru |
|
 |
aksuoh
|
Zaslal: čt září 19, 2013 9:55 pm Předmět: Re: . |
|
|
Jaké máš problémy se srdcem, že píšeš jako kardiak?
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: čt září 19, 2013 11:30 pm Předmět: |
|
|
Moc rád čtu tvé články, logy mám i knihu. Obávám se, že nyní už to nebude tak objektivní a začne to být minimálně na poli suplementu k ničemu. Jak vidím jak si ze svého logu děláš reklamu pro extrifit, tak je mi to docela lito... Hold je to bussines chápu ....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:14 am Předmět: |
|
|
| aksuoh napsal: | | Jaké máš problémy se srdcem, že píšeš jako kardiak? |
teď už žádné, měl jsem před 5 lety z toho hektického života jaký jsem vedl (brutální trénink, diety, závodění, studium lékařské, minimum spánku apod.), byly to SVT arytmie a celkové přetížení myokardu, ale už je vše OK ;)
| neis napsal: | | Moc rád čtu tvé články, logy mám i knihu. Obávám se, že nyní už to nebude tak objektivní a začne to být minimálně na poli suplementu k ničemu. Jak vidím jak si ze svého logu děláš reklamu pro extrifit, tak je mi to docela lito... Hold je to bussines chápu .... |
To není o byznysu, pokud znáš mé logy tak mrkni např. na ten z roku 2011, když jsem poprvé měl Extrifit GoPro 30 v době, kdy jsem si jej normálně koupil jako každý jiný a neměl jsem jakýkoliv důvod něco propagovat. Ale prostě a jednoduše jsem už tehdy napsal velmi pozitivní ohlas, protože jsem prostě za své prachy dostal kvalitní výrobek, který mi sedl a který byl v té době něco naprosto nového (vícesložkový protein a palatinóza v takovém chuťovém podání, že jak vidíš na fotce, zůstal jsem tomu věrný dosud). Díky soustředěním jsem pak vždy mohl ochutnat další novinky, takový borůvkový Long např. na soustředění loni - to je prostě něco lahodného a cítíš dobrou stravitelnost.
Já teď nechci, aby to vyznělo arogantně, ale já mám celkem fakt pěknou kariéru ve zdravotnictví a nepotřeboval jsem začít dělat nějaký byznys pro peníze a dělat něco, čemu bych sám nevěřil. Právě díky té knize, zkušenostem atd. bych si mohl vybírat, ale já právě v Extrifitu vidím dlouhodobě kvalitu, které jsem důvěřoval nejdříve jako zákazník od roku 2009, poté vzhledem k jejich politice (podpora soustředění mládeže, Extrifit Days) i jako seriózní firmě rozvíjející komunitní akce. A to mě prostě baví. Navíc, pokud je něco kvalitní, a nad to třeba naprosto na trhu jedinečné a inovativní, není nic divného napsat, že se na takový výrobek těším a posléze po vyzkoušení říci, že ten efekt je prostě znát. Kdybychom byli na foru o mobilech, tak prostě nejvýkonnější mobil v té době bude ten nejvýkonnější mobil. V Extrifitu měsíce před tím, než jsem tam teď v září přišel, nachystali novou řadu, která nemá na trhu v ČR v tuto chvíli obdoby co do efektu a účinku, tak i obalové technologie a to je zkrátka objektivní fakt. Nejjednoduší, jak můžeš zjistit, jestli je můj názor objektivní či nikoliv, je prostě ten ActiNOX vyzkoušet. V každém případě děkuju za milá slova o logách, knize atd., velmi si toho vážím.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:24 am Předmět: |
|
|
je pravda ze extrifit rozmnozil urcite celkove kulturistiku v cr, jak rikas soustredeni, podpora zavodniku, odmeny pro nove zavodniky, v tomto jdou velmi dobrou cestou a vytvorili si prakticky monopol, protoze zadna jina spolecnost tohle neudela, sice to vypada trosku divne, jak pak kazdej, kdo v cr neco dokazal je pod extrifitem, ale pod kym jinym, kdyz ostatni spolecnosti to maji na haku no
actiNOS zkusim
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá září 20, 2013 8:59 am Předmět: |
|
|
ten hellnox v plnej dávke tiež vyzerá moc slušne, žeby som prvýkrát v živote dal niečo od extrifiťákov heh _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: pá září 20, 2013 9:19 am Předmět: . |
|
|
Rozmýšlel jsem se mezi Actinox, No.SHOCK a HellNOX.. Dle složení a ceny jsem se rozhodl pro NO.SHOCK. Actinox mi prijde jen jako bílkovina navíc tech bcaa je tam zlomek oproti bcaa instant.. a v HellNOX mi přišlo že je tam zbytečně moc látek v malem množství který šroubují cenu, ale třeba to svůj efekt má... Budu rád za objektivní postřehy na tytto výrobky.. Také svůj přidám _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá září 20, 2013 10:22 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Rozmýšlel jsem se mezi Actinox, No.SHOCK a HellNOX.. Dle složení a ceny jsem se rozhodl pro NO.SHOCK. Actinox mi prijde jen jako bílkovina navíc tech bcaa je tam zlomek oproti bcaa instant.. a v HellNOX mi přišlo že je tam zbytečně moc látek v malem množství který šroubují cenu, ale třeba to svůj efekt má... Budu rád za objektivní postřehy na tytto výrobky.. Také svůj přidám |
Také by mě to zajímalo, chtěl jsem ten "Freimenův" ActiNox vyzkoušet, jestli to za ty nemalé peníze stojí ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:22 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsme u tech NO pripravku,nevite nekdo jaky maji vliv treba na problematiku krecovych zil?Jestli jsou vhodne?Dik.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá září 20, 2013 12:27 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, uvažoval jsem o tom, ale pak když jsem uviděl tu cenu/množství, tak mě to pustilo... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|