|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne září 15, 2013 11:30 am Předmět: |
|
|
| ILL M!ND napsal: | Ok, tak pridame cardio ach boze jak ja ho nenavidim tak diky za nazor |
Neber si to prosím osobně, ale je skutečně vidět že sportu moc nedáváš. V tvém věku bys takhle vyžraný být neměl.
Měl bys pokračovat v cvičení, zařadit hodně aerobního cvičení a začít si kontrolovat stravu. Nevím jak jíš, ale podle mě ideálně na tloustnutí. Pošli sem případně i svůj jídelníček, včetně toho co zdlábneš mimo hlavní jídla (brambůrky, čokoláda, pivo, ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne září 15, 2013 1:27 pm Předmět: |
|
|
Na tej fotke je len 78kg na 185cm, ako pises v prvom prispevku?  Vyzera to viac, posobis zavalito. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
V tom případě asi fotka klame :D ... mě přijde, že má i vrchní kozy docela patrný, bicáky taky nejsou marný ... takže buď to má dobře připlácnutý tu ruku a kozy mě zmátly, nebo nemáte pravdu a svaly tam jsou, jen je to zalitý tukem ... a jestli mu je tolik, kolik mu je, tak je dieta zbytečný zpomalení a je lepší jen přidat kardio (za předpokladu zvládnutýho jídelníčku) ....
Ono na zdejším fóru se dost házej věty typu "ty nevypadáš, že jsi někdy cvičil" ... přitom mě přijde, že jste úplně odtržený od reality a člověka, kterej opravdu necvičí a jen se válí, jste neviděli ani na fotce :)) .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne září 15, 2013 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: |
Ono na zdejším fóru se dost házej věty typu "ty nevypadáš, že jsi někdy cvičil" ... přitom mě přijde, že jste úplně odtržený od reality a člověka, kterej opravdu necvičí a jen se válí, jste neviděli ani na fotce :)) .... |
Naprosto souhlasím
|
|
| nahoru |
|
 |
ILL M!ND
|
Zaslal: po září 16, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
Mrknu na to, ja suplamenty moc nejim  akorat protein+sachac po trenalu, a ty druhy sefe vsadim levou kouli ze je na svete nekdo mnohem lepsi nez ty, takze si nech ty sve egoisticke kecy pro sebe a pamatuj na to  edit: me ani tak nestve kdyz mi nekdo rekne, ze vypadam ze necvicim me spis hodne stve s jakym despektem to lide podavaji, proboha kazdy je nejaky a nema smysl rikat sproste to co je ocividne, jde spis o to dobre poradit  treba komentar pana romana v sobe nenese zadnou myslenku, jen takovy vykrik do tmy
Naposledy upravil ILL M!ND dne po září 16, 2013 5:50 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ILL M!ND
|
Zaslal: po září 16, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
Chlapy trochu utlumte palbu nestiham  tak abych to objasnil je to preklep vazim 87 ale v zivote sjem nebyl stihly, ve svych 9 letech jsem vazil 60 kg, takze to jak ted vypadam beru jako uspech navic jsem na zacatku cviceni najel rovnou na objem protoze to pro me bylo snadnejsi nezs e pokouset hubnout, a jidelnicek rano 100g vlocek + kakao+ protein; k obedu, svacine, druhe svacine a veceri jim 100g ryze + 150g masa a po treningu, protein + sacharid behem tydne zadne jidelni ulety striktne se drzim jidelnicku zadne pivecko sladkosti a tak, na druhou stranu o vikendu se cpu cim chci  ale to stejne vetsinou neni cokolada ci tak neco jen vic masicka a tuku, takze ten tuk berte s rezervou k me minulosti, kazdy holt nezacinal posilovat jako spejle
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po září 16, 2013 10:48 pm Předmět: |
|
|
| ILL M!ND napsal: | Chlapy trochu utlumte palbu nestiham tak abych to objasnil je to preklep vazim 87 ale v zivote sjem nebyl stihly, ve svych 9 letech jsem vazil 60 kg, takze to jak ted vypadam beru jako uspech navic jsem na zacatku cviceni najel rovnou na objem protoze to pro me bylo snadnejsi nezs e pokouset hubnout, a jidelnicek rano 100g vlocek + kakao+ protein; k obedu, svacine, druhe svacine a veceri jim 100g ryze + 150g masa a po treningu, protein + sacharid behem tydne zadne jidelni ulety striktne se drzim jidelnicku zadne pivecko sladkosti a tak, na druhou stranu o vikendu se cpu cim chci ale to stejne vetsinou neni cokolada ci tak neco jen vic masicka a tuku, takze ten tuk berte s rezervou k me minulosti, kazdy holt nezacinal posilovat jako spejle |
To něco vysvětluje, ale stejně rada zůstává stejná. Chybí ti aerobní pohyb, víkendové přežírání je také smrtící. Platí staré, nicméně osvědčené "kolik do toho vložíš, tolik se ti vrátí zpátky". Posilovny jsou plné tlustých lidí kteří si myslí že jsou v objemu. Nejsou. Jen jsou líní zhubnout.
Zkus se ještě na svůj jídelníček podívat. Třeba s tvojí postavou je absolutní nesmysl si dávat po tréninku sacharid.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:51 pm Předmět: |
|
|
+ ked tam má 4x denne mäso s ryžou hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út září 17, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
173/87, 7 měsíců cvičení... Tipuju tak čistou váhu 70kg když dobře.
400g rýže, 100g vloček, gainer - to už je docela slušná dávka sacharidů/energie a pochybuju že tvoje tělo toho tolik potřebuje (co nepotřebuje je ten tuk co na sobě máš...)
Přemýšlej trošku hlavou. Tak nějak se zamysli na příjem/výdej, Akt.hmota a třeba se koukni do zrcadla jak vypadáš a jak bys chtěl vypadat. Celé je to vždy o jídle, které odpovídá fyz. aktivitě jedince. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
ILL M!ND
|
Zaslal: út září 17, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
Ok dekuji chlapy, za hodnotne odpovedi, je cas shodit ten podkozni tuk  potkame se na vlaknech trenink a jidelnicek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|