|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
krosař
|
Zaslal: út září 17, 2013 6:04 am Předmět: |
|
|
| darKane napsal: | nerad by jsem to tu shodil na offtopic o OS, ale to o nedostatku WP aplikaci je uz spis takova fama mezi lidma. Viz jak zminujes Youtube, tak ano, chybi oficialni aplikace - misto toho tu jsou napr. metrotube, mytube, youtube hd aplikace, ktere funguji lip nez ofiko youtube app na mem android tabletu.
pro zakladatele topicu - ocividne kupujes v nejdrazsi tride a podle toho co pises nemas zas az takove naroky, iPhone neni spatny napad :) iP 5ka by ted mohla jit s cenou trochu dolu potom co se predstavily nove modely a pro bezneho uzivatele bude neprekonatelny :) |
Nevím jestli to stále platí ale bude muset překousnout zmršené mapy na Jabku 5ce ..jinak je vlastně Iphone nej volba jako bussines phone..
S tím argumentem o WP storu a málu aplikací musím souhlasit...ano oproti Androidu je tam třeba 10x méně aplikací ale už teď když prolézám store tak mám na výběr několik kvalitních alternativ..a já zrovna nepotřebuji store kde mám místo 2-3 kvalitních aplikací 5-6 kvalitních a 10 zmršených..
Ještě argument pro WP by mohla bejt dobrá provázanost se soc. sítěma. Na druhou stranu je zde někdy až přílišné sdílení dat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 17, 2013 6:44 am Předmět: |
|
|
Však si na iPhone může dát Google mapy, sám Cook to po tom loňském průseru doporučoval.
Veškeré argumenty, které tady vidím jsou dány hlavně subjektivní nákloností k jedné nebo druhé platformě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 17, 2013 11:51 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Však si na iPhone může dát Google mapy, sám Cook to po tom loňském průseru doporučoval.
Veškeré argumenty, které tady vidím jsou dány hlavně subjektivní nákloností k jedné nebo druhé platformě. |
Seznam má hlavně teď offline mapy.cz - nevím pro jaké všechny platformy, ale pro iPhone určitě a jsou super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 17, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| krosař napsal: |
S tím argumentem o WP storu a málu aplikací musím souhlasit...ano oproti Androidu je tam třeba 10x méně aplikací ale už teď když prolézám store tak mám na výběr několik kvalitních alternativ..a já zrovna nepotřebuji store kde mám místo 2-3 kvalitních aplikací 5-6 kvalitních a 10 zmršených..
|
Asi tak nějak dobře vystiženo. Na Android marketu je tolik aplikací hlavně proto, že může přijít kdejakej Franta Novák co se učí programovat půl roku a může tam prsknout to na čem se učil :-)
Kdežto Microsoft a Apple mají jisté (vyšší) standarty pro umístění aplikace na jejich storu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|