Výběr smartphonu na hudbu,volný čas...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Výběr smartphonu na hudbu,volný čas...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Výběr smartphonu na hudbu,volný čas...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krosař

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

darKane napsal:
nerad by jsem to tu shodil na offtopic o OS, ale to o nedostatku WP aplikaci je uz spis takova fama mezi lidma. Viz jak zminujes Youtube, tak ano, chybi oficialni aplikace - misto toho tu jsou napr. metrotube, mytube, youtube hd aplikace, ktere funguji lip nez ofiko youtube app na mem android tabletu.

pro zakladatele topicu - ocividne kupujes v nejdrazsi tride a podle toho co pises nemas zas az takove naroky, iPhone neni spatny napad :) iP 5ka by ted mohla jit s cenou trochu dolu potom co se predstavily nove modely a pro bezneho uzivatele bude neprekonatelny :)

Nevím jestli to stále platí ale bude muset překousnout zmršené mapy na Jabku 5ce ..jinak je vlastně Iphone nej volba jako bussines phone..

S tím argumentem o WP storu a málu aplikací musím souhlasit...ano oproti Androidu je tam třeba 10x méně aplikací ale už teď když prolézám store tak mám na výběr několik kvalitních alternativ..a já zrovna nepotřebuji store kde mám místo 2-3 kvalitních aplikací 5-6 kvalitních a 10 zmršených..

Ještě argument pro WP by mohla bejt dobrá provázanost se soc. sítěma. Na druhou stranu je zde někdy až přílišné sdílení dat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však si na iPhone může dát Google mapy, sám Cook to po tom loňském průseru doporučoval.

Veškeré argumenty, které tady vidím jsou dány hlavně subjektivní nákloností k jedné nebo druhé platformě.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Však si na iPhone může dát Google mapy, sám Cook to po tom loňském průseru doporučoval.

Veškeré argumenty, které tady vidím jsou dány hlavně subjektivní nákloností k jedné nebo druhé platformě.

Seznam má hlavně teď offline mapy.cz - nevím pro jaké všechny platformy, ale pro iPhone určitě a jsou super.
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krosař napsal:

S tím argumentem o WP storu a málu aplikací musím souhlasit...ano oproti Androidu je tam třeba 10x méně aplikací ale už teď když prolézám store tak mám na výběr několik kvalitních alternativ..a já zrovna nepotřebuji store kde mám místo 2-3 kvalitních aplikací 5-6 kvalitních a 10 zmršených..

Asi tak nějak dobře vystiženo. Na Android marketu je tolik aplikací hlavně proto, že může přijít kdejakej Franta Novák co se učí programovat půl roku a může tam prsknout to na čem se učil :-)
Kdežto Microsoft a Apple mají jisté (vyšší) standarty pro umístění aplikace na jejich storu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Výběr smartphonu na hudbu,volný čas... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: