|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
někteří blonďáci by mohli být tak zarostlí, jako my medvídci =) po 14 dnech vypadám společensky tak, že každýho pobuřuju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: po září 16, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
Napadlo me sem zaslat trochu odlisny dotaz: Od rijna bydlim v Praze a kazdych 14 -20 dni potrebuji ostrihat strojkem, nechavam si trochu delsi uprostred jak "Glubber Lang" z Rockyho III.
Chci se zeptat kde me levne prejedou strojkem palici, jelikoz sam ani strojek nemam a ani by to nedopadlo dobre
Bydlim Praha 8, skolu mam na Jarove.
Diky!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 17, 2013 3:26 am Předmět: |
|
|
V každým místě, který vypadá jako obchod a má nápis Holičství případně Kadeřnictví. Spíš bych volil ty pobočky, ve kterých nebudou fotografie krásných elegantních úspěšných modelingem se živících slečen. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út září 17, 2013 7:53 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | V každým místě, který vypadá jako obchod a má nápis Holičství případně Kadeřnictví. Spíš bych volil ty pobočky, ve kterých nebudou fotografie krásných elegantních úspěšných modelingem se živících slečen. |
Jednou jsem šel do vyhlášenýho kadeřnictví... Vstoupil jsem a paní za pultíkem: Co tu chcete?... Řekl jsem, že sekanou a šel jsem pryč.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út září 17, 2013 7:54 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | daymoon napsal: | | V každým místě, který vypadá jako obchod a má nápis Holičství případně Kadeřnictví. Spíš bych volil ty pobočky, ve kterých nebudou fotografie krásných elegantních úspěšných modelingem se živících slečen. |
Jednou jsem šel do vyhlášenýho kadeřnictví... Vstoupil jsem a paní za pultíkem: Co tu chcete?... Řekl jsem, že sekanou a šel jsem pryč. |
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út září 17, 2013 8:41 am Předmět: |
|
|
No já si jednou oholil hrudník a břicho, ale byl to strašnej nezvyk, jak holátko na porážku :-D nejsem naštěstí moc chlupatej.. Holim jen obličej+podpažek a úd :-D
Kamarád si oholil i celou prdel, ale když to pak dorustalo, říkal, že to bylé terno :-D hlavně mezi půlkama
Jinak znám lidi, co jsou chlupatý a tím myslím, že dost a maj to jako kožiš a leze jim to pak z trička všude a to fakt nekecám je hardcore, akorát prej když to oholí má to za tejden zase :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 17, 2013 8:45 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | myslím nejdřív strojkem (když to necháš narůst) a pak žiletkou |
Přesně to mě čeká dnes sakra fuj..mimochodem vše nej k narozkám
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út září 17, 2013 8:52 am Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Jednou jsem šel do vyhlášenýho kadeřnictví... Vstoupil jsem a paní za pultíkem: Co tu chcete?... Řekl jsem, že sekanou a šel jsem pryč. | V tom případě přijmi moje politování. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: út září 17, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út září 17, 2013 10:21 am Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov |
trapi ta to moc? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út září 17, 2013 11:24 am Předmět: |
|
|
| fotter napsal: | | Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov |
A co trápí tebe?Že zdražli pivo a děcka hlučej při fotbale
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: út září 17, 2013 1:23 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | fotter napsal: | | Kurva, mat tak Vase "starosti",to by bol zivot pericko. Take kktiny trapia buzerantov a narcistov |
A co trápí tebe?Že zdražli pivo a děcka hlučej při fotbale |
Chlast nepijem,fotbal ma nezaujima.Tvoja otazka mi pripada dost detinska,zvlast od teba,vyzeras ako dospely a rozumny chlap.Myslim (dufam) ze sam vies posudit co je v zivote dolezite a podstatne,zaujem o blbosti ako su;kde,kto a ako si holi rit,vajcia... medzi moje priority urcite nepatria
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|