Tak nakonec vyhrál iPad s Retinou 64 GB :)) jen vymyslet kdy ho koupit
Za ty prachy bych si koupil notebook.
budu ho mít za 16000 z Ameriky, takže ušetřím cca 2500 ještě :)) a noťas mám, potřebuju něco, co můžu nosit na porady, co má jednoduchej a použitelnej plánovač, vyřidím maily a zkrátí mi případně dlouho chvíli ve vlaku díky filmům, případně brouzdáním po netu :) mám plánovač ADK, ale papír mi silně nevyhovuje, potřebuju dynamickej plánovač, kterej můžu různě měnit, opravovat, vyskočí na mě přípomínka...
budu ho mít za 16000 z Ameriky, takže ušetřím cca 2500 ještě :)) a noťas mám, potřebuju něco, co můžu nosit na porady, co má jednoduchej a použitelnej plánovač, vyřidím maily a zkrátí mi případně dlouho chvíli ve vlaku díky filmům, případně brouzdáním po netu :) mám plánovač ADK, ale papír mi silně nevyhovuje, potřebuju dynamickej plánovač, kterej můžu různě měnit, opravovat, vyskočí na mě přípomínka...
lenovo yoga...nebo jiný konvertibilní tableto notebook. Já měl tablet a zjistil jsem, že jediné jeho použitelné využití pro mě je jako čtečka novin na toaletě:o) Jinak mi vyhovuje více 12 palcový 1,2 kg notebook Lenovo řady X.
Ale každý máme jiné priority - jsem holt konzerva.
Nepřemýšlels nad samsung galaxy note II?
P.S. zažil jsem pár porad s firmou co nám dělá webovky a designer měl tablet - myslel jsem, že ho ubiju, jak zoufale nahov.. ta jeho práce na poradě pokračovala. 1000x rychleji bych to napsal na papír nebo NB,než on. Hrůza.
Z mého pohledu - pro děti jako náhrada DVD do auta nebo na malování. Pr teenagery na machrování a pro dospělé jako prkýnko na krájení - pokud to má gorilla glass.
lenovo yoga...nebo jiný konvertibilní tableto notebook. Já měl tablet a zjistil jsem, že jediné jeho použitelné využití pro mě je jako čtečka novin na toaletě:o) Jinak mi vyhovuje více 12 palcový 1,2 kg notebook Lenovo řady X.
Ale každý máme jiné priority - jsem holt konzerva.
Nepřemýšlels nad samsung galaxy note II?
No přítelkyně si teď koupila Lenovo ideapad s210 ... je to noptebook s 11.6 displejem dotykovým, ale já potřebuju vyloženě tablet, abych ho schoval do svejch desek a mohl v klidu chodit na porady :))
Note II mám jako mobil a vesele používám, jen mě z něho už celkem bolej oči, když do něj čumím delší dobu při surfování po netu :)) na čtení knih mám pak kindle... jsem asi holt hračička zas no
Že je sedmička málo .... absolvováno totéž po vysvědčení:-), a jako zlatý střed zvolena osmička, desítku tatínek odmítl s sebou tahat:-) .... Iconia od Aceru. Zatím funguje jak má ....
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
no jo, ale pri dodrzeni parametru a ceny, je tohle jedina velikost :-/
Tak je pravda, že to byla ta starší Iconia, nějaká 810, a měla limit 3,5 t, kam se přesně vešla. Ale když jsem to sháněl, tak zrovna v červnu vyšel nějaký test v Computeru, a docela slušně vyšlo překvapivě i nějaké to Colorovo za cca 3000 osmička. V Alze je nemají, v CZC jo. Nakonec jsem šel do té Iconie, protože těch 500 navíc nebyla zas taková smrt.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
no jo, ale pri dodrzeni parametru a ceny, je tohle jedina velikost :-/
Tak je pravda, že to byla ta starší Iconia, nějaká 810, a měla limit 3,5 t, kam se přesně vešla. Ale když jsem to sháněl, tak zrovna v červnu vyšel nějaký test v Computeru, a docela slušně vyšlo překvapivě i nějaké to Colorovo za cca 3000 osmička. V Alze je nemají, v CZC jo. Nakonec jsem šel do té Iconie, protože těch 500 navíc nebyla zas taková smrt.
ted jsem koukal a nic
tu petistovku bych dal taky, ale proste neodpovida
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Já to udělal jednoduše, vzal jsem ji do DATARTu ať se podívá na rozdíly mezi 7, 8 a 10 a rozhodne se, co si za ty peníze chce pořídit. Ta 7 se nám oběma zdála fakt malinká ....
Tak výkon....ono jde o to, kolik jí je a na co vše to bude využívat. Malá na tom hraje hry, čumí na klipy na rouře a občas koukne na nějakou Blbínu nebo MHáčka. Na to ta 810 stačí v poho, a na té sedmičce by to fakt bylo už jooo malé.
Je jasné, že to nesmí být nějaký krám, ale zase nějaké dělo myslím ty děti nepotřebují, ony potřebují spíše ten vizuál než nějaké hi-tech vychytávky.
Tak výkon....ono jde o to, kolik jí je a na co vše to bude využívat. Malá na tom hraje hry, čumí na klipy na rouře a občas koukne na nějakou Blbínu nebo MHáčka. Na to ta 810 stačí v poho, a na té sedmičce by to fakt bylo už jooo malé.
Je jasné, že to nesmí být nějaký krám, ale zase nějaké dělo myslím ty děti nepotřebují, ony potřebují spíše ten vizuál než nějaké hi-tech vychytávky.
myslim, ze bude delat to same, ale nevim, jestli stoji za to obetovat dve jadra nebo 0,5 GHz za palec navic
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru